4 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν στρίβει ο Μπέγκιτς

Δεν στρίβει ο Μπέγκιτς | onsports.gr
Απογοητευμένος φέρεται να είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την παρουσία του Μίρζα Μπέγκιτς στον Ολυμπιακό.
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ήταν οσεί παρών στα δυο ματς με την Μπαγερν και τον Κολοσσό. Ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια για τον Σλοβένο που αισθάνεται από την πλευρά του την πίεση και ταυτόχρονα την αμφισβήτηση, γεγονός που δεν τον βοηθάει μέσα στο γήπεδο. Προς το παρόν πάντως ο Μπαρτζώκας τον στηρίζει, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη... 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η αποστολή της Εθνικής Νέων U19 για την Βουλγαρία

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Νέων U19 για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Βουλγαρία.

Την αποστολή της Εθνικής Νέων U19 για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ανακοίνωσε την Δευτέρα (4/11) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης.
Οι αγώνες του 6ου ομίλου θα διεξαχθούν στη Βουλγαρία (12-17/11) και εκτός από τη διοργανώτρια χώρα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αλβανία και την Σλοβακία.

Η ελληνική αποστολή συγκεντρώνεται την Παρασκευή (8/11), αναχωρεί για τη Βουλγαρία τη Δευτέρα (11/11) και επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα (18/11).
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Γκέκας Νέστωρ, Μυρθιανός Δημήτριος (Παναθηναϊκός), Στρέζος Γεώργιος, Σωτηράκος Ιωάννης, Βλάχος Κωνσταντίνος, Βούρος Πραξιτέλης (Ολυμπιακός), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ), Παντελάκης Επαμεινώνδας (Εργοτέλης), Ρούσσος Αλμπέρτος, Δώνης Αναστάσιος (Γιουβέντους), Οικονόμου Άγγελος (Μπάγερν), Πόποβιτς Δημήτριος (Πλατανιάς), Σταυρόπουλος Ηλίας (Άρης), Κρητικός Αναστάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Μήλιος Νικόλαος (Παναιτωλικός), Φούντας Ταξιάρχης (Σάλτσμπουργκ), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης, Κουλούρης Ευθύμιος (ΠΑΟΚ).
Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου:
12/11/2013: Σλοβακία-Βουλγαρία (15.00, Rakovski)
12/11/2013: Ελλάδα-Αλβανία (18.00, Lovech Stadion)
14/11/2013: Ελλάδα-Βουλγαρία (15.00, Rakovski)
14/11/2013: Αλβανία-Σλοβακία (18.00, Lovech Stadion)
17/11/2013: Σλοβακία-Ελλάδα (15.00, Rakovski)
17/11/2013: Βουλγαρία-Σλοβακία (15.00, Lovech Stadion) 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Atromitos - Panaitolikos(εαν υπαρχει Link..)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίτσελ: «Πάμε όπως στη Λισαβόνα»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με ΠΑΣ ο Τσιώλης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εισαγγελείς και ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ

Εισαγγελείς, ΣΔΟΕ και οικονομική αστυνομία παρουσία του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ και έκαναν έρευνα για τα δελτία των ποδοσφαιριστών από την περίοδο 2003 έως 2011.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκε την Δευτέρα (4/11) πολυπληθής κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, της οικονομικής αστυνομίας και εισαγγελείς για την υπόθεση των "πλαστών δελτίων".
Το κλιμάκιο των κρατικών λειτουργών ερευνά την υπόθεση με τα "πλαστά δελτία" ποδοσφαιριστών από την περίοδο 2003 μέχρι 2011, όταν και βγήκαν στην δημοσιότητα το θέμα με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων.



Παρών στην έρευνα ήταν ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας και ο αθλητικός εισαγγελέας Λακαφώσης ο οποίος και ερευνά την υπόθεση, με το κλιμάκιο να "ξεσκονίζει" τα βιβλία της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών.
Η νυν διοίκηση της ΕΠΟ δεν ανησυχεί και παρέχει όλες τις βοήθειες στους κρατικούς λειτουργούς, καθώς η υπόθεση αφορά προηγούμενες διοικήσεις.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Atromitos - Panaitolikos(εαν υπαρχει Link..)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίτσελ: «Πάμε όπως στη Λισαβόνα»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με ΠΑΣ ο Τσιώλης

Live Streaming.19:30 Atromitos - Panaitolikos 1-1

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1,atromitos - panaitolikos 1-1Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Παναιτωλικός κατάφερε να μπλοκάρει τον Ατρόμητο και να του πάρει την ισοπαλία (1-1). Παπαδόπουλος και Καμαρά τα γκολ, ανώτεροι οι γηπεδούχοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Καραγκούνη στις καθυστερήσεις.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μίτσελ: «Πάμε όπως στη Λισαβόνα»!

Μίτσελ: «Πάμε όπως στη Λισαβόνα»!Το αυριανό παιχνίδι με την Μπενφίκα είναι διαφορετικό. Κι ο Μίτσελ το ξέρει. Δήλωσε σίγουρος όμως ότι αν ο Ολυμπιακός μιμηθεί την υποδειγματική εμφάνιση και το πάθος της Λισαβόνας, όλα θα πάνε καλά.

Πριν 15 μέρες ήταν λεπτομέρειες που στέρησαν τη νίκη απ’ τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα. Αν ο Ολυμπιακός επαναλάβει όμως την εμφάνιση που έκανε εκεί, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει, σύμφωνα με τον Μίτσελ.
Στη συνέντευξη Τύπου πριν τα αυριανό παιχνίδι, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν απέναντί τους μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι θα ήταν λάθος η ομάδα του να σκέφτεται ως φαβορί και παραδέχθηκε -χωρίς καν να ερωτηθεί- ότι στηρίζει πολλά στον Μήτρογλου, εμφανίστηκε βέβαιος:
Ότι εφόσον ο Ολυμπιακός είναι τόσο συγκεντρωμένος και με τόσο πάθος όσο πριν 15 βράδια, θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ
Για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι και θα ήταν ακόμα κι αν είχαμε νικήσει στη Λισαβόνα. Δεν πρέπει να νιώθουμε καμία υπερβολική χαρά και σιγουριά για το αυριανό ματς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε.
Όπως και να ‘χει, προτιμάμε να σκεφτόμαστε το παρόν. Οπότε δεν έχουμε το μυαλό μας στο τι θα γίνει σε νίκη, αλλά το πώς θα την πάρουμε. Παρόλο που κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα, αύριο τα πράγματα ξεκινούν απ’ την αρχή και είμαστε ίσοι».
Για το αν η εικόνα του πρώτου ματς δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα με ακόμα περισσότερη ψυχή και πάθος. Δεν μένω σε αυτό που είδα πριν 15 μέρες στη Λισαβόνα. Θα ήταν μεγάλο λάθος να σκεφτούμε ότι είμαστε το φαβορί αύριο. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς, όπως κάναμε εκεί. Πρέπει να είμαστε όμως πολύ προσεκτικοί γιατί θα έχουμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα, με μεγάλη ιστορία».
Για το αν ο Ρομπέρτο επηρεάζεται απέναντι στην Μπενφίκα: «Δεν τον έχουμε δει να επηρεάζεται, ούτε στη Λισαβόνα, ούτε πουθενά αλλού. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά είμαστε σίγουροι πως αύριο θα δείξει ότι είναι ένας τερματοφύλακας πολύ υψηλού επιπέδου».
Για το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από στημένη φάση: «Εμείς δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις. Στο παιχνίδι της Λισαβόνας δεχθήκαμε τέσσερα κόρνερ και μόνο στο ένα απειληθήκαμε. Δεν είμαστε λοιπόν δυσαρεστημένοι σε αυτό τον τομέα, παρόλο που πιστεύουμε φυσικά ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο μέσα από τη δουλειά μας. Παρόλο που στη Λισαβόνα παίξαμε πολύ ωραία, δεν κερδίσαμε πολλά κόρνερ και στημένες φάσεις. Τα φυλάμε για αύριο».
Για το αν είναι προετοιμασμένος για όλα, ακόμα και να… βρέξει όπως στη Λισαβόνα: «Για μας το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι η Μπενφίκα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάζεις την ομάδα σου για να νικήσει. Αν αύριο βρέξει, το πρώτο που θα σκεφτούμε θα είναι να μας φέρουν πιο γρήγορα τα αδιάβροχα απ’ ότι στη Λισαβόνα και μια καινούργια… γραβάτα».
Για το αν γνωρίζει καλά την Μπενφίκα: «Πιστεύω αυτά που είπα για την Μπενφίκα -και για τον προπονητή της και για την ομάδα. Δεν με εξέπληξε κάποιος παίκτης. Λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γιατί έτσι είναι το επάγγελμά μας, πρέπει να ξέρουμε. Από ‘κει και πέρα, μας άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε εμείς και θέλουμε να το επαναλάβουμε».
Για την κατάσταση του Μασάντο: «Ο Πάολο προπονείται κανονικά με την ομάδα και τις δυο τελευταίες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Σήμερα θα είναι το τελευταίο τεστ για να δούμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το αυριανό παιχνίδι».
Για το προηγούμενο εντός έδρας ματς με την Παρί: «Στο παιχνίδι με την Παρί υπήρχε ισορροπία. Παίζαμε ωστόσο με μια ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε χτυπήσει. Γενικά όμως η πορεία μας όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ καλή και θέλουμε να τη συνεχίσουμε. Έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και μια ομάδα που δεν της επιτρέπεται να πάρει ανάσα, αφού όλοι οι αντίπαλοί της είναι πάρα πολύ καλοί».
Για το αν έχει αποφασίσει ενδεκάδα και αποστολή: «Αύριο η αποστολή θα περιλαμβάνει όλους τους παίκτες που είναι στη λίστα, εκτός του Ολαϊτάν που έχει ενοχλήσεις. Από ‘κει και πέρα όμως, έχουμε ακόμα μια προπόνηση όπου μπορούν να συμβούν διάφορα. Αύριο θέλουμε να τα κάνουμε όλα όπως στη Λισαβόνα. Να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας ούτε λεπτό. Αν παίξουμε σαν ομάδα, όπως κάναμε εκεί, θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και ναι, εμπιστευόμαστε πάρα πολύ τον Μήτρογλου και στηριζόμαστε πάνω του. Επειδή ξέρω ότι θα κάνατε αυτή την ερώτηση…» 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 Atromitos - Panaitolikos(εαν υπαρχει Link..)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με ΠΑΣ ο Τσιώλης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφώνησε με ΠΑΣ ο Τσιώλης

ΤσιώληςΟ Σάκης Τσιώλης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της γιαννιώτικης ΠΑΕ.
Ο Σάκης Τσιώλης είναι τελικά ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ήταν η πρώτη επιλογή του Γιώργου Χριστοβασίλη από τη στιγμή που η ομάδα του άρχισε την αναζήτηση προπονητή και τελικά κατάφερε να πείσει τον πρώην τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσιώλης θα αμείβεται με περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα και στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΣ έθεσε ως στόχο την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Δεν έκρυψε, μάλιστα, πως πιστεύει πολύ το ρόστερ του ΠΑΣ. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:30 Atromitos - Panaitolikos(εαν υπαρχει Link..)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Eυτυχώς, μας... λυπήθηκε ο Θεός και το ντέρμπι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά στις αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά αγωνιστική χωρίς επίμαχες στιγμές δεν γίνεται! Δείτε την ανάλυση του Ναούμ Μιντιούρη στο ΣΚΑΪ!

Πηγή: Sportdog

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μία ώρα νωρίτερα το Σαχτάρ-ΠΑΟΚ

Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το ματς Σαχτάρ Καραγκαντί-ΠΑΟΚ εξαιτίας κακώς καιρικών συνθηκών

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτάρ Καραγκαντί για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00GR.
Ωστόσο, η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει πως εκείνη τη μέρα (28 Νοεμβρίου) στο Καζακστάν η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους -15 βαθμούς Κελσίου.
Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η σέντρα του αγώνα να γίνει μία ώρα νωρίτερα και το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00GR. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έβγαλε άμυνα χωρίς να κοιτάει! (VIDEO)

Στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τσέλσι για την Premier League, ο Σισοκό της Νιούκαστλ κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ, έστω και αν δεν έβλεπε πού ήταν η μπάλα.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετά θα μας φταίει η κατάρα…

Μετά θα μας φταίει η κατάρα…Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την «κακή στιγμή» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ενόψει Μπενφίκα.

*** Ένα πράγμα με χάλασε από το ντέρμπι της Λεωφόρου για τον Ολυμπιακό. Ότι ενώ προηγήθηκε με το γκολ του Μήτρογλου στο 90’, θα μπορούσε εύκολα να ισοφαριστεί από τον Παναθηναϊκό στο 92’.
*** Λίγο πιο αριστερά να πήγαινε η κεφαλιά του Σίντεφελντ, θα είχαμε δύο πράγματα. Είτε ο Ρομπέρτο θα έδιωχνε με την άκρη των δαχτύλων του την μπάλα και θα γίνονταν ο δεύτερος ήρωας του αγώνα για τον Ολυμπιακό, είτε η μπάλα θα κατέληγε στη γωνιά του και θα είχαμε το 1-1. Έτσι απλά.
*** Κι εδώ θέλω να εστιάσω στην μεγάλη ολιγωρία του Μανωλά, στη συγκεκριμένη φάση-κι όχι ότι ήταν μόνο αυτή στο ντέρμπι, στο οποίο είχε ορισμένες πολύ καλές κι ορισμένες άλλες πολύ κακές στιγμές, με αποκορύφωμα ένα γύρισμα στο Ρομπέρτο, που εκ τύχης δεν εξελίχθηκε σε ασίστ προς παίκτη του ΠΑΟ!
*** Είναι λοιπόν δυνατόν να προηγείσαι 1-0 στο 90’, να κερδίζει φάουλ ο Παναθηναϊκός στο 92’ και να μένει ο παίκτης σου τόσο ανενόχλητος να κάνει κεφαλιά; Σε τέτοιο χρονικό σημείο του αγώνα, αυτό που κάνει ο στόπερ είναι «να πάρει από τον σβέρκο» τον προσωπικό του αντίπαλο στη στημένη φάση. Να μην τον αφήσει να πάρει ανάσα. Κι όχι να του επιτρέψει να κάνει με όλη του την άνεση την κεφαλιά.
*** Και το λέω αυτό όχι μόνο γιατί θα μπορούσε να χαθεί η νίκη στο ντέρμπι. Αλλά κύρια γιατί ένα τέτοιο πράγμα να γίνει αύριο με την Μπενφίκα από το Μανωλά η, τον Σιόβα η, τον οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού, μπορεί να κοστίσει την απώλεια της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Διότι, εδώ δεν είναι πρωτάθλημα για να το διορθώσεις στο επόμενο ματς. Εδώ κάνεις την γκέλα, την πληρώνεις και…γειά σας.
*** Και μετά θα λέμε ότι έφταιγε η κατάρα των τελευταίων λεπτών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα τα ρίχνουμε στην τύχη μας κλπ, κλπ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το θέμα είναι απλό: κάνεις κρίσιμο λάθος, σε κρίσιμο παιχνίδι; Κατά πάσα πιθανότητα, την έβαψες.
*** Τα γράφω δε αυτά για τον Μανωλά, εγώ που πριν έρθει στον Ολυμπιακό κι όταν οι περισσότεροι Ολυμπιακοί έκραζαν άσχημα, έβγαινα κι έγραφα κι έλεγα, «ηρεμήστε, αυτό το παιδί αξίζει. Τέτοια προσόντα δεν τα έχει άλλος στόπερ στην Ελλάδα. Αν δουλέψει και δουλευτεί, θα βγει χρυσάφι». Και το ίδιο, ασφαλώς, πιστεύω και τώρα.
*** Όμως, σοβαρό παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση και αφοσίωση ακριβώς στο ίδιο το παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνεται. Έτσι απλά. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΜΑΝΗΣ 5-1 ημιχρ.2-0