8 Οκτ 2013

Live Streaming.22:00 Philadelphia 76ers vs Oklahoma City Thunder 99-103

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Varese 81-66.Lega Basket Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παλεύαμε για να σωθούμε και ξαφνικά... τελικός»


«Παλεύαμε για να σωθούμε και ξαφνικά... τελικός»
Για την απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή Sentra Σπορ με τον Κώστα Ασημακόπουλο ο διεθνής Κώστας Παπαγεωργίου. «Σαν επιτυχία είναι τελείως ανέλπιστη. Είμαστε μια καλή ομάδα που βρισκόμαστε στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή στις 16 ομάδες της Ευρώπης. Συνήθως παλεύαμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε πέσει και κάποιες φορές, αλλά ανεβήκαμε αμέσως. Σαν χώρα αυτές είναι οι δυνατότητες μας, από πλευράς χώρων, πρωταθλημάτων γιατί όλα παίζουν ρόλο. Και ξαφνικά βρεθήκαμε στον τελικό του ευρωπαϊκού. Μεγάλη υπόθεση» δήλωσε για την ιστορική στιγμή.
Για την προετοιμασία και τις συνθήκες σχολίασε: «Από αρχές Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία σε φουλ πρόγραμμα. Αλλά με εξαίρεση τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Καλλίνικο Κρεάνγκα οι υπόλοιποι δεν είμαστε πλήρως επαγγελματίες και τα πρωινά δουλεύουμε. Δεν μπορούμε λοιπόν να κάνουμε διπλές προπονήσεις. Πριν από χρόνια τα λεφτά που πέρναμε από τα σωματεία μας μας έφταναν. Τώρα, εγώ πάω το πρωί στη δουλειά, χάνω τις τρεις πρωινές προπονήσεις στην εβδομάδα και κάνω τις πέντε απογευματινές».
* Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τα ατομικά αγωνίσματα. Ο Παπαγεωργίου συμμετέχει στα προκριματικά και ήδη έχει πετύχει τις δύο από τις τέσσερις νίκες που χρειάζεται για να «μπει» στο κυρίως ταμπλό. Εκεί βρίσκονται ήδη οι Κρεάνγκα και Γκιώνης. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.22:00 Philadelphia 76ers vs Oklahoma City Thunder Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το νέο 9χρονο αστέρι της Ρεάλ

9χρονο, Ρεάλ,9chrono, realΠαίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο 9χρονος Τακουχίρο Νακάι, που θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Δείτε videos με τις εντυπωσιακές του ντρίμπλες.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αιχμές Εουσέμπιο για Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπέρασε τον Εουσέμπιο στα γκολ με τη φανέλα της Πορτογαλίας και ο "μαύρος πάνθηρας" αντέδρασε λέγοντας ότι τα δικά του δεν σημειώθηκαν κόντρα σε "Λίχτνεσταϊν ή Αζερμπαϊτζάν".


Ο νυν αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έφτασε τα 43 τέρματα σε 106 εμφανίσεις (0,4 γκολ ανά ματς) με το χατ τρικ που σημείωσε στη νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και άφησε πίσω του τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ιβηρικής χώρας, ο οποίος σημείωσε 41 γκολ σε 64 παιχνίδια (0,64 γκολ ανά ματς).
Ο 71χρονος σήμερα Εουσέμπιο, μιλώντας στο "RTP", δεν φαίνεται να αποδέχεται αυτήν την εξέλιξη: "Με λυπεί, επειδή δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Έπαιξα περίπου 60 παιχνίδια και σημείωσα 41 γκολ. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, κάποιος άλλος σημείωσε τόσα πολλά γκολ, αλλά προφανώς αυτό συμβαίνει σήμερα διότι είναι πιο εύκολο να παίζεις ενάντια σε μερικούς αντιπάλους. Ποτέ δεν έπαιξα κόντρα σε Λίχτενσταϊν ή Αζερμπαϊτζάν".
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας, πάντως, είναι ο Πέδρο Παουλέτα, ο οποίος μεταξύ Αυγούστου 1997 και Ιουλίου 2006 έπαιξε σε 88 ματς και σκόραρε 47 φορές (0,53 γκολ ανά ματς). 

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Philadelphia 76ers vs Oklahoma City Thunder Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:30 Montepaschi Siena - Varese.Lega Basket Serie A

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παλεύαμε για να σωθούμε και ξαφνικά... τελικός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το νέο 9χρονο αστέρι της Ρεάλ

LIVE: Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός 52-83

LIVE, Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός,LIVE, rethymno - panathinaikosΕνημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το Contra.gr για την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:20.000 εισιτήρια ο Ηλυσιακός ενόψει AEK!

Την απόφαση να τυπώσει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, πήρε η διοίκηση του τυπικά γηπεδούχου Ηλυσιακού!


Η ομάδα του Ζωγράφου είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο στην αρχή της σεζόν και η κληρωτίδα του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, την "αποζημίωσε" φέρνοντάς της ως αντίπαλο στην 2η φάση της διοργάνωσης την ΑΕΚ.
Ετσι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/10, 15:00GR) δήλωσε έδρα στην ΕΠΟ το Ολυμπιακό Στάδιο και αναμένεται να τυπώσει κάτι παραπάνω από 20.000 εισιτήρια, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ, η οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 5 και 10 ευρώ και στον Ηλυσιακό ελπίζουν σε αυξημένη προσέλευση του κόσμου, ώστε και να καλυφθούν τα έξοδα προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση του γηπέδου, αλλά και για να... βγει η χρονιά από οικονομικής άποψης.
Προς ενημέρωση και αποφυγή παρεξηγήσεων, ο Ηλυσιακός όπως και η ΑΕΚ υπενθυμίζουν ότι τα διαρκείας που έχουν προμηθευτεί οι φίλοι της Ενωσης δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιτσιρικάς μπαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα και βάζει γκολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πιτσιρικάς μπαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα και βάζει γκολ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα» | onsports.grΜε τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Σλοβάκος αμυντικός της Λίβερπουλ, περιμένοντας ένα αρκετά δύσκολο ματς για την Εθνική του στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παρασκευή.
«Δεν χρειαζόμαστε κανένα επιπλέον κίνητρο όταν παίζουμε με την εθνική μας ομάδα. Αντιμετωπίζουμε την Ελλάδα, η οποία είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο από κόσμο και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, οπότε να είστε σίγουροι πως ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Μάρτιν Σκρτελ και συμπλήρωσε:
«Παρόλο που δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Βοσνία έχουν βελτιώσει την ψυχολογία μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να τελειώσουμε τα προκριματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».  

Πηγη:Onsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε πως δεν υπήρχε άλλη λύση παρά η αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, απόφαση που πήρε από κοινού με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Σταμάτη Βελλή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:
Για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα
«Δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και ύστερα έρχονται γκρίνιες και κάποια δημιουργούνται κάποια άλλα θέματα. Ήταν μία απόφαση δύσκολη σε μία ομάδα που πετύχαμε πολλά. Δεκατρία χρόνια μετά καταφέραμε να ανέβουμε στην Α’ Εθνική. Είχαμε πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και με όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Ξέρετε ότι ο ερχομός κάποιου νέου μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και να φύγει και η… γκίνια της ομάδας».
Για το ποιος πήρε αυτή την απόφαση:
«Ο Κ. Βελλής δεν διώχνει προπονητές. Είναι μία απόφαση που πάρθηκε από εμένα μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ήταν τέτοιος ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι και πήραμε επί τόπου την απόφαση. Όταν γίνονται λάθη παιδικά. Όταν έχεις σκοτωθεί και δεν έχει κλείσει μάτι για αυτό το ματς, τρελαίνεσαι. Με την Ξάνθη να μην έχει καταφέρει να κάνει ευκαιρία. Χάσαμε με παιδαριώδη τρόπο το παιχνίδι, με γκολ που δεχόμαστε όλο αυτό το διάστημα. Ήταν κάτι που μας έβγαλε εκτός εαυτού. Κατεβήκαμε στην Αθήνα και κατάλαβε όλοι πως πρέπει να υπάρξει μία αλλαγή και να ηρεμίσει η κατάσταση. Είναι πράγματα που γίνονται όταν κάτι δεν πάει καλά. Νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση».
Για τις σχέσεις του με τους παίκτες, αφού γράφτηκαν διάφορα τις προηγούμενες μέρες:
«Πιστεύω ότι στις δικές μου ομάδες δύσκολα θα υπάρξουν με εμένα προπονητή. Σεβόμαστε τον κάθε ποδοσφαιριστή, τον κάθε επαγγελματία που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο στις ομάδες του. Θεωρώ ότι είναι κακόβουλο ως σχόλιο. Να υπάρχει μια στεναχώρια από αποτελέσματα, να βγει μία κουβέντα παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ποδοσφαιριστές».
Για τη συζήτηση που είχε με τον Σταμάτη Βελλή και αν πρότεινε τον Άγγελο Αναστασιάδη ως διάδοχό του:
«Μπορεί να υπήρξε μία συζήτηση και να δόθηκε μία κατεύθυνση, αφού οι σχέση με τον μεγαλομέτοχο είναι άριστες. Υπάρχουν πολύ καλοί αθλητές και χαρακτήρες στον Απόλλωνα. Μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα για εμάς. Το περιβάλλον μπορεί να κόλλησε από τα άσχημα αποτελέσματα».
Για τα άσχημα αποτελέσματα που είχε η ομάδα:
«Για εμάς το κακό αποτέλεσμα ήταν η Καλλονή, επειδή είχαμε δώσει έμφαση στο παιχνίδι με την Ξάνθη και να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα να το κερδίσουμε. Εκεί δημιουργήθηκε η άσχημη εικόνα, άσχετα αν η ομάδα κέρδισε τον Λεβαδειακό και τον Άρη. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι και να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και έχει τη βάση του. Ο κόσμος είχε συνηθίσει τις 20-25 νίκες στις μικρές κατηγορίες. Στην αρχή ξεκινάμε για μεγάλα πράγματα και μπορεί στον δρόμο να χάσουμε την ευθεία. Όλα αυτά συνετέλεσαν σε αυτή την πορεία. Το σημαντικό για έναν προπονητή, είναι να περνάει καλά εκεί που βρίσκεται. Να είναι ήρεμα τα πράγματα και να έχει τον σεβασμό όλων εντός και εκτός γηπέδου. Μπορεί να υπάρχουν στεναχώριες, πικρίες και να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δουλεύει υπό τέτοιες συνθήκες. Θέλω να κάνω πράγματα με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση να κάνω πράγματα στη νέα σελίδα της καριέρας μου».
Για την πίεση του κόσμο
«Ακόμη και μετά την παραίτησή μου πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να δημιουργούν προβλήματα, εκτός από την αγάπη που έχουν στην ομάδα. Εννοείται ότι υπάρχουν 20-30 που αντιδρούν και περιμένουν στη γωνία για να σου ασκήσουν κριτική. Το δείγμα είναι πολύ μικρό και δεν μπορούν να χαθούν τα υπόλοιπα που είχαμε με τον κόσμο. Το πέρασμά μου από τον Απόλλωνα είναι από τα καλύτερα στην καριέρα μου, γιατί είχαν τον κόσμο και τη διοίκηση δίπλα μου. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι ομάδες που έχουν τη λειτουργία του Απόλλωνα». 

Πηγη:Onsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

Παναθηναϊκός, Το… -μπάσκετ Βλάντο, Γάιου,panathinaikos, to… -basket vlanto, gaiouΠοδο-μπάσκετ έπαιξαν στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γάιος Σκορδίλης, με την «πράσινη» ΚΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα τα πλάνα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!

Ο Κέβιν Πουλ έχει φτάσει αισίως το 50ό έτος της ηλικίας του, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να παραμένει στο ρόστερ της Μπέρτον και εν προκειμένω να βρίσκεται στον πάγκο της! Ο δεύτερος τερματοφύλακας των «Brewers», Ντιν Λάινς τέθηκε εκτός μάχης με συνέπεια ο Γκάρι Ρόουετ να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Η λύση βρέθηκε εκ των έσω με τον 50χρονο, βετεράνο γκολκίπερ να επιστρέφει στην ενεργό δράση έπειτα από δύο χρόνια αποτελώντας την ρεζέρβα του 19χρονου Τζόρνταν Πίκφορντ για το ματς με την Γουίκομπ. Ο Κέβιν Πουλ πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο αρκετά χρόνια πριν τη δημιουργία της Premier League και συγκεκριμένα το 1981 (!) σε ηλικία 18 ετών. Αγωνίστηκε με τα χρώματα των Λέστερ και Ντέρμπι ενώ ήταν μέλος της Άστον Βίλα που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1982!

Πηγή: E-Soccer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η πρώτη μάχη στο Κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Η πρώτη κόντρα ΠΑΟΚ -Άρη στο κύπελλο έγινε στις 13 Ιουνίου του 1976Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο τον Αρη για το Κυπέλλο Ελλάδας, με τις δυο ομάδες να έχουν προηγουμένως αναμετρηθεί άλλες οκτώ φορές στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η Ελληνική Ομοσπονδία θέσπισε τον θεσμό του Κυπέλλου τη σεζόν 1975-76 και η πρώτη φορά που οι δυο «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης αναμετρήθηκαν ήταν στις 13 Ιουνίου του 1976.

Το παιχνίδι έγινε στο κατάμεστο ανοικτό της ΧΑΝΘ, με τις εφημερίδες της εποχής να γράφουν για «έντονο χρώμα στις κερκίδες που γέμισαν από χιλιάδες φίλους του μπάσκετ το ανοικτό γήπεδο της ΧΑΝΘ». Νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν ο Αρης με 65-55, ο οποίος είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρη Παπαγεωργίου που πέτυχε 29 πόντους.
Οι «κίτρινοι» είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο με 34-33, με τον ΠΑΟΚ να καταρρέει στο β' ημίχρονο, πετυχαίνοντας μόλις 22 πόντους. Από τον «δικέφαλο» του Βορρά ξεχώρισε ο Μάνθος Κατσούλης, για τον οποίο αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εποχής πως «κακώς οι συμπαίκτες του δεν φρόντισαν να τον τροφοδοτήσουν περισσότερο».
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Προεστός και Τσολακίδης. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ είχαν παραπονεθεί στους διαιτητές για το γεγονός πως άφησαν σε αρκετές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος σε εκείνο το ματς πέτυχε 12 πόντους. Αναλυτικότερα οι πόντοι σε εκείνο το ματς:
ΑΡΗΣ: Παπαγεωργίου 29, Ιωαννίδης, 12, Αλεξανδρής 7, Χωλόπουλος, 5, Σκόνδρας 3, Καλαντίδης 4, Σπηλιώτης 6, Σπάρταλης. ΠΑΟΚ: Κατσούλης 17, Καραμβέρης 13, Τσομπανάκης 18, Παρασκευάς 4, Μιχόπουλος, Μήττας, Πολίτης.

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκρτελ: «Δυνατή η Ελλάδα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Το… ποδο-μπάσκετ Βλάντο και Γάιου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν αλλιώς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας ετών 50!