4 Οκτ 2013

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτή είναι η Πινιέιρος…

Αυτή είναι η Πινιέιρος…Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Πινιέιρος (5/10, 7/10) για το Διηπειρωτικό Κύπελλο και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το «εμπόδιο» που έχουν να ξεπεράσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης για να γίνουν… Παγκόσμιοι.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναβολή στο λιγκ καπ βόλει λόγω ...βόμβας και ακαταλληλότητας

Αναβολή στο λιγκ καπ βόλει λόγω ...βόμβας και ακαταλληλότηταςΜετά από απόφαση του εισαγγελέα λόγω φόβου επεισοδίων και ακαταλληλότητας του γηπέδου στη Γλυφάδα, αναβλήθηκε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ.

Η κατάσταση εδώ και καιρό έχει ξεφύγει ανάμεσα στους οπαδούς, ειδικά των δύο «αιωνίων, και η χθεσινή βόμβα στον «πράσινο» σύνδεσμο στα Πετράλωνα αναμένεται να φέρει εξελίξεις. Η πρώτη, πάντως, έχει να κάνει με την αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ της Παρασκευής. Η απόφαση αυτή ήρθε από τον εισαγγελέα, ο οποίος υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και λαμβάνοντας υπ' όψιν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, προτίμησε να αναβάλει το παιχνίδι για τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα σημαίνοντα ρόλο έπαιξε και η ακαταλληλότητα του γηπέδου της Γλυφάδας, η οποία δεν έχει πάρει άδεια, με την Πολιτεία να δείχνει με τον πιο ξεκαθάρο ρόλο πως δεν θα συνεχίζει να κάνει τα... στραβά μάτια σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό.
Το ίδιο συνέβη και με το κλειστό του Ζηρινείου, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς μεταξύ της Κηφισιάς και του Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένο για τις 19.00 της Παρασκευής.
Η ανακοίνωση από τη Volley League
«Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα αναβάλλεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00.
Η εισαγγελική εντολή δόθηκε μετά την έγγραφη παρέμβαση της Περιφέρειας προς την Αστυνομική Διεύθυνση ότι το «Μάκης Λιούγκας» δεν διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο (άρθρο 56ΑΝ2725/99) άδεια καταλληλότητας λειτουργίας.
Η ΕΣΑΠ το τελευταίο διάστημα κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης για την τέλεση αγώνων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο όμως αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό παρά τις διαβεβαιώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση, τη διοίκησης του γυμναστηρίου όσο και τις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση της ΑΕΚ τόσο προς την Περιφέρεια Αττικής όσο και προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι Επιτροπές της οποίας χορηγούν τις σχετικές άδειες. Η ΕΣΑΠ θα ενημερώνει τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό μέσω της ιστοσελίδας της για την εξέλιξη αλλά και για τον ορισμό των αγώνων».
«Με έγγραφο που έστειλε η Περιφέρεια Αττικής στην Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17.11 ενημερώνει ότι δεν χορηγεί άδεια διεξαγωγής αθλητικών συνατήσεων Δημοτικό Αθλητικό Κέντρικο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» και για το Ζηρίνειο Κηφισιάς επειδή δεν έχουν εκδοθεί οι απιτούμενες άδειες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων από την αρμόδια αρχή (Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Αττικής) όπως αυτό ορίζεται από το άρθρο 22 του νόμου 4049/212.».

Πηγη:Soccerplus.gr

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εργοτέλης: Σκέφτεται Διαμαντάκο για βασικό ο Πετράκης

Ετοιμος ο Εργοτέλης για το κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Πλατανιά, με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Αναστασάκος, που ξεπέρασε την ίωση.


Ο έμπειρος φορ για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε κανονικά, αλλά το γεγονός ότι έχασε πολλές προπονήσεις βάζουν σε σκέψη τον Γιάννη Πετράκη, μήπως δώσει φανέλα βασικού για την κορυφή της επίθεσης στον Διαμαντάκο.
Ο Διαμαντάκος προέρχεται απο την πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο, όπου έβαλε και ένα υπέροχο γκόλ και γενικά ο νεαρός φόρ χαίρει της εκτίμησης του Πετράκη.
Απο εκεί και πέρα, σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται στο σχήμα. Ο Αθανασίου κάτω απο τα γκολπόστ, δεξιά ο Τζανακάκης, αριστερά ο Πίτσος. Στο κέντρο της άμυνας οι Μεχία και Σαρρής. Στην μεσαία γραμμή οι Κοζορώνης (ή Μπουχαλάκης) και Καρντόσο. Ελεύθερος ο Ρομάνο, δεξιά ο Μπαντιμπάνγκα, αριστερά ο Χαντί και στην κορυφή ο Διαμαντάκος. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπαμ-Μπάμ.
Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Μπαμ Μπαμ, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις. 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket,Liga ACB Eastern European Summer Time 

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time


Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket 100-61,Liga ACB


LIVE: Παναθηναϊκός - Λουκόιλ Ακαντέμικ 83-74

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λουκόιλ Ακαντέμικ από την Βουλγαρία για το τουρνουά Πέτρος Οικονομάκης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket.Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γλιτώνει προσωρινά η Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, ζοφερό το μέλλον

Γλιτώνει, Ελλάδα, UEFA,glitonei, ellada, UEFAΗ θέση του πρωταθλητή στους ομίλους του Champions League και τα 5 ευρωπαϊκά "εισιτήρια" είναι ασφαλή για την Ελλάδα, τουλάχιστον για τα προσεχή χρόνια. Όταν φύγουν οι καλές σεζόν του παρελθόντος από την καταμέτρηση, τότε προβλέπεται καταβαράθρωση της χώρας μας με βάση τα σημερινά δεδομένα.
Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket.Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Σάμαρης στην Εθνική, εκτός ο Γκέκας!

Ο Σάμαρης στην Εθνική, εκτός ο Γκέκας!Οι καλές εμφανίσεις του Ανδρέα Σάμαρη με τον Ολυμπιακό σε Champions League και πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Σάντος που τον κάλεσε στην Εθνική για τα ματς με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Αντίθετα στις κλήσεις του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. Από κει και πέρα, στην αποστολή είναι τόσο ο Κατσουράνης όσο και ο Χολέμπας παρότι είναι τιμωρημένοι, ενώ επανήλθε και ο Στέφανος Καπίνο.
Στη λίστα των παικτών που κάλεσε για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι σε Σλοβακία (11/10, 21:45) και Λιχτενστάιν (15/10, 20:00) στο Καραϊσκάκη, λοιπόν, βρίσκονται οι:
Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).
«Επιβράβευση για Σάμαρη»
«Είναι μια επιβράβευση για τον Σάμαρη, γιατί έχει τεράστια σημάδια εξέλιξης». Μ' αυτή την ατάκα μεταξύ άλλων σχολίασε την κλήση του Ανδρέα Σάμαρη στην Εθνική για τα δυο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ ο Φερνάντο Σάντος.
«Κλήθηκε επειδή κι ο Κατσουράνης δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι και είναι μία παραπάνω επιλογή, θέλω επίσης να τον δω και πώς θα αντιδράσει στις προπονήσεις, ώστε να έχω μία πιο προσωπική άποψη γι' αυτόν», κατέληξε ο Πορτογάλος που είπε και άλλα ενδιαφέροντα.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Σάντος:
Για τους τερματοφύλακες: "Τον Καπίνο τον ξέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τρεις τερματοφύλακες, αφού ο Καρνέζης έχει μία κίτρινη κάρτα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Έχει κάνει καλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό βρίσκεται στην 24άδα. Μπορεί ο Καρνέζης να μην αγωνίζεται στην ομάδα του, αλλά είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής σε αυτά τα προκριματικά και δεν θα ήταν δίκαιο να μην κληθεί. Είναι λίγο εκτός των κριτηρίων που έχω θέσει στην Εθνική ομάδα, αλλά ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους, αποφάσισα να τον καλέσω. Θα δω πώς θα είναι στις προπονήσεις και αναλόγως θα κρίνω αν πρέπει να αγωνιστεί".
Για τον φορμαρισμένο Μήτρογλου: "Για μας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως βρισκόταν στην Εθνική ακόμα κι όταν δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό. Διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ. Έχει εξελιχθεί τεράστια τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο αγωνιστικά όσο και στη συμπεριφορά".
Για τους νεαρούς του Παναθηναϊκού: "Την τελευταία βδομάδα οι συνεργάτες μου παρακολούθησαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού, που έχει παρουσιάσει σημάδια προόδου. Όταν κρίνω ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Εθνική, δεν θα έχω πρόβλημα να τους καλέσω".
Για τα κριτήρια του: "Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος στις κλήσεις μου. Αυτό γίνεται με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και με βάση όσα βλέπω εγώ στις προπονήσεις εδώ. 100% δίκαιος δεν γίνεται ποτέ να είμαι, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται".
Για τα δύο ματς που έρχονται: "Συνεχίζω να θεωρώ πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και επιμένω στο ότι πρέπει να συνεχίζουμε να ελπίζουμε εφόσον έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Θα είναι πολύ δυνατό το παιχνίδι με τη Σλοβακία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και το Λίχτενσταϊν μας δυσκόλεψε. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο δώρο από τη Βοσνία, προκειμένου να περάσουμε απευθείας. Για τον αντικαταστάτη του Κατσουράνη, ένα μικρό προβάδισμα για τον αγώνα με τη Σλοβακία έχει ο Τζιόλης".
Για το αν η Βοσνία μπορεί να χάσει βαθμούς: "Δεν θα είναι εύκολο για τη Βοσνία στη Λιθουανία. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να κερδίσουμε εμείς τα δύο παιχνίδια που μας απομένουν".
Πηγή: Goal

Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket.Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραϊμοβιτς: «Προσκαλώ τον Ρούνεϊ να παίξει μαζί μου»













Πηγή: OnSports
Live Streaming.20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket.Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing.01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καϋμενάκης: "Θα πω στον προπονητή, ποιους δεν θα βάλει"

Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης, τονίζοντας πως δεν θα κάνει παρέμβαση σχετικά με το ποιοι θα παίζουν, αλλά για το ποιοι δεν θα αγωνίζονται!

Ο Στάικος Βεργέτης είναι επιλογή της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να τη στηρίξουν και να την υποστηρίξουν με κάθε τρόπο.
Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες που ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη έχει πιάσει δουλειά, ο Γιάννης Καϋμενάκης βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα αποδυτήρια.


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, θέλει να δείξει και έμπρακτα πως στηρίζει το Στάικο Βεργέτη και μάλιστα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Goal", ο Γιάννης Καϋμενάκης, στη τελευταία του επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας, ξεκαθάρισε πως δεν θα δίνει εντολές για ποιος θα παίζει, αλλά για το ποιος δεν θα παίζει.
"Επειδή όλοι διαβάζουμε ορισμένα σχόλια, εγώ δεν θα πω ούτε θα δώσω χαρτάκι στον Στάικο για τους ποιους θα βάλει στην 11άδα να παίξουν. Σίγουρα όμως, θα του πω ποιους να μη βάλει! Και αυτοί θα είναι όσοι δεν θα ματώνουν για τη φανέλα και δεν θα παθιάζονται με την ομάδα...", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καϋμενάκης.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, πέταξε το γάντι στους ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί συμπεριφορές αδιαφορίας. 

Πηγή: Sport 24
Live Streaming..20:00 Real Madrid vs. Uxue Bilbao Basket,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:30 Laboral Kutxa Vitoria vs FC Barcelona.Basketball,,Liga ACB Eastern European Summer Time

Live Streamiing,01:55 Greece vs Brazil.Baskeball.Ολυμπιακός- Πινιέιρος .Eastern European Summer Time