23 Σεπ 2013

Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao 3-2 Spain LIGA

Link 1  Spain LIGA BBVA 

Ελπιζουμε να δουμε και λιγο καλο ποδοσφαιρο...γιατι φετος μονο ξενο ποδοσφαιρο θα βλεπουμε!!!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αν μείνει ο... Μίτσελ"

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε ο Στέφανος Μπορμπόκης ερωτηθείς για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
"Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τον Μίτσελ, σίγουρα",ήταν η -μεταξύ σοβαρού και αστείου- πρόβλεψη του παλαίμαχου άσου στο ραδιοφωνικό σταθμό ARENA 89.4 εξηγώντας βέβαια ότι "ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο προπονητή, αλλά συνήθως οι παίκτες παίζουν μπάλα, δεν παίζει ο προπονητής".
"Είδαμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει φοβερή μπάλα,όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί που ήταν καταπληκτικός.Γιατί όμως να μην μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ,αφού και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει γκέλες",κατέληξε ο άλλοτε εξτρέμ του "Δικεφάλου".

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Spain LIGA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Κολοβό ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο ξεκίνησαν το απόγευμα την προετοιμασία τους χωρίς τον Δημήτρη Κολοβό. Ο άσος του Πανιωνίου ταλαιπωρείται από κάκωση στο μηνίσκο και αφού εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα αποφασίστηκε η συνέχιση της θεραπείας του. Έτσι η απουσία του από την αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο θεωρείται... σχεδόν σίγουρη.


Πηγή: AEK365

Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Spain LIGA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Ελλάδα το Τσάλεντζ Τρόφι

Στην Ελλάδα το Τσάλεντζ ΤρόφιΗ Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ έδωσε το «Ok» και η Ελλάδα θα είναι η οικοδέσποινα του 8ου Τσάλεντζ Τρόφι γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα 25 με 31 Μαρτίου, με τη συμμετοχή έξι ή οκτώ εθνικών ομάδων
Η ΟΧΕ είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα λάβει χώρα στο κλειστό Νεάπολης στη Λάρισα, όπου ον περασμένο Ιούνιο έγινε ο αγώνας της Εθνικής των ανδρών με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν στο σύνολο του, το κόστος του Τσάλεντζ Τρόφι θα χρηματοδοτηθεί για αναπτυξιακούς λόγους από την Ευρωπαϊκή (EHF) και την Διεθνή Ομοσπονδία (IHF) Χάντμπολ, ενώ η ΟΧΕ στηρίζει πολλά στην αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής με τις οποίες υπήρξε άριστη συνεργασία –και ειδικότερα με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό- στην διοργάνωση του πρόσφατου αγώνα της Εθνικής Ανδρών.
Στην διοργάνωση θα μετέχουν Εθνικές ομάδες Γυναικών των αναπτυσσόμενων Ευρωπαϊκών χωρών με αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1991 και αργότερα. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και ακριβής αριθμός συμμετοχών αναμένεται να γίνει γνωστός μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες.

Πηγη:gazzetta.gr


Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Spain LIGA

Live Streaming:19:30 AO Xanthi vs Aris Thessaloniki 2-0

Live: Ξάνθη-Αρης 2-0

Παρακολουθήστε σε live περιγραφή από το sport.gr την αναμέτρηση Ξάνθη-Αρης, με την οποία πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

Πηγή: Sport.gr
Δυστυχως επιστροφη στο ραδιοφωνο,μαλλον δεν θελουν να χανουν λεφτα,η οι μονες ομαδες ειναι ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ για τις αλλες μονο οταν παιζουν με αυτες τις δυο ...εκτος και αν ξεφυγει καποια απο τις αλλες!!!



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοιτάει τους Ισπανούς της Τσέλσι η Μπαρτσελόνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται να μην υπολογίζει τους Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα και Θέσαρ Αθπιλικουέτα και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά με τις τρεις περιπτώσεις να διαφέρουν.
Μπορεί επί Ράφα Μπενίτεθ οι τρεις Ισπανοί της Τσέλσι να ήταν σημαντικά μέλη της ομάδας, όμως, με την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο αυτό άλλαξε άρδην.
Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, έχει καταστήσει σαφές πως ο Χουάν Μάτα δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του, ενώ έχει δώσει φανέλα βασικού στον Σαμουέλ Ετό παραγκωνίζοντας τον Φερνάντο Τόρες.
Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στην ομάδα του Λονδίνου, καθώς σύμφωνα με τη 'Sport' βρίσκει ενδιαφέρουσες τις περιπτώσεις τουλάχιστον των δύο εκ των τριών. Ο Αθπιλικουέτα δε συγκινεί ιδιαίτερα τους Καταλανούς, στους οποίους θα ήταν απλώς μία λύση, αλλά οι περιπτώσεις των άλλων δύο θεωρούνται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Αμφότεροι έχουν συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα στο παρελθόν, ενώ θα ταίριαζαν στο στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ οι 'μπλαουγκράνα' γνωρίζουν πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα ήταν να διαπραγματευτούν με τον Μουρίνιο.

Πηγη:.sport.gr


  Live Streaming:19:30 AO Xanthi vs Aris Thessaloniki(πιθανο Link και...)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανηγύρισε με κελεμπία την 4άρα στην Man.United

Αραβικός αέρας και πίσω από τον πάγκο της Σίτι στο Etihad Stadium. Δείτε τον φίλαθλο των "πολιτών" που πανηγύριζε την 4άρα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: Sport 24
Live Streaming:19:30 AO Xanthi vs Aris Thessaloniki(πιθανο Link και...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πισωγύρισε εντελώς ο Ολυμπιακός του Μίτσελ

 Βαγγέλης Μπραουδάκης
Κακά τα μαντάτα για τον Μίτσελ. Η ομάδα που παρουσίασε στο Αγρίνιο (εκεί όπου ο Παναιτωλικός γονάτισε και τον ΠΑΟΚ με την ίδια αξιόπιστη εφαρμογή του συστήματος με τις δύο ζώνες άμυνες, το λυσσαλέο πρέσινγκ στον χώρο ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και στη μεγάλη περιοχή και τις εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις) είχε χειρότερη απόδοση κι από εκείνο το β' ημίχρονο της κατάρρευσης απέναντι στην Παρί ΣΖ την περασμένη Τρίτη στο «Καραϊσκάκης». Και δεν υφίσταται σύγκριση ποιοτική μεταξύ των Γάλλων και των Αιτωλοακαρνάνων
Κούραση; Αστείο και να λέγεται, σε τέτοιο επίπεδο,όπως των «ερυθρόλευκων»,μετά από πέντε 24ωρα!Η απουσία του Φουστέρ;Παρότι,όντως,έλειψε η ενέργειά του, αλίμονο με τέτοιο ρόστερ να εμφανίζεται τέτοια ομαδική εικόνα επειδή τραυματίστηκε ο Ισπανός
Χαλαρότητα και εφησυχασμός όσων έπαιζαν ότι και καλά κάποιος απ' όλους τους,κάποτε, θα κάνει το γκολ; Πιθανό, διότι έτσι έμοιαζαν. Αλλά κι αυτή η λάθος νοοτροπία εντέλει στον προπονητή αντανακλά,αν δεν μπορεί να τους αφυπνίσει
Λάθος τακτική (με δύο φορ, αλλά χωρίς ικανή παραγωγική υποστήριξη από τον άξονα);Ναι, παρότι όταν μπήκαν κι εκείνοι που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα (Εντινγκά, Γιαταμπαρέ)απέδειξαν διά της ισχνής παρουσίας τους ότι ορθώς δεν τους έδωσε ο Μίτσελ φανέλα βασικού
Πλάνο εναλλακτικό όταν δεν ήρθε γρήγορα το γκολ που θα «ξεκλείδωνε» το ματς (δοκάρι ο Σαβιόλα στο 26'); Κανένα! Απόδειξη;Μόλις 10 τελικές προσπάθειες ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός (35,5% μείωση αναφορικά με τον μέχρι τώρα μέσο όρο του)
Συμπέρασμα;Ο προβληματισμός είναι φυσική απόρροια.Σαν να έκλεισε ένας διακόπτης στις 22.30 την περασμένη Τρίτη και αδυνατούν να βρουν το «βραχυκύκλωμα»στον Πειραιά.Πισωγυρίζοντας σε εμφανίσεις σαν στην πρεμιέρα με την Καλλονή
ΥΓ.: Η επίθεση κατά των συνεργείων της NOVA άργησε μερικές εβδομάδες!Στο προηγούμενο ματς με τη Βέροια στη Λεωφόρο φοβόμουν ότι θα συμβεί κι είχα γράψει χαρακτηριστικά στις 31 Αυγούστου: «Μπαρούτι.Πολύ μπαρούτι μαζεύτηκε νωρίς νωρίς σ' αυτό το πρωτάθλημα.Σε τουλάχιστον δύο γήπεδα αυτήν την αγωνιστική η οποιαδήποτε ''σπίθα'' θα μπορούσε να ανάψει ανεπανόρθωτες ''φωτιές''.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια και εκτός χορταριού διεξάγεται ανελέητος ''πόλεμος'' όλη την εβδομάδα: Ο ΣΚΑΪ εναντίον της Nova με διάφορες αιτιολογίες, η Nova εναντίον του ΣΚΑΪ για να προστατευτεί,ο Παναθηναϊκός εναντίον της Nova για χρήματα που του παρακρατήθηκαν και δημιούργησαν θέμα στην αποπληρωμή του Λέτο,η Nova εναντίον του Παναθηναϊκού με επιστολή προς της Super League (για να προφυλαχθεί μην τυχόν συμβεί οτιδήποτε στα συνεργεία της, αφού αυτή μεταδίδει το ματς). Κι αναζητούνται ψύχραιμοι»!
Ε, οποιοσδήποτε παριστάνει τον έκπληκτο τώρα (πάλι καλά που δεν κλαίμε τελικά κανέναν), το κάνει μόνο και μόνο νομίζοντας ότι μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Πηγη:Goal
Live Streaming:19:30 AO Xanthi vs Aris Thessaloniki(πιθανο Link και...)