7 Σεπ 2013

Live Streaming.22:00 Turkey - Greece 61-84 Live: Ελλάδα - Τουρκία,Live Γεωργία-Σλοβενία 68-72

Live: Ελλάδα - Τουρκία 61-84

Live, Ελλάδα - Τουρκία,Live, ellada - tourkiaΕνημερωθείτε live από το Contra.gr για την εξέλιξη της τρίτης αναμέτρησης της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο την Τουρκία που δεν έχει νίκη. Σχολιάζει ο Τάσος Μαγουλάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Live Γεωργία-Σλοβενία 68-72 

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στη Γεωργία και τη Σλοβενία, με τους διοργανωτές να νικάνε στο τέλος με 72-68 και να πετυχαίνουν το "3 στα 3"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 6 μ.μ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σταματάει μετά το Ρίο ο Μπολτ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα αποτελέσουν το τελευταίο αθλητικό ραντεβού του Γιουσέιν Μπολτ, που δήλωσε πως πιθανότατα θα αποσυρθεί μετά τους Αγώνες


Τρία χρόνια ακόμα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον τζαμαϊκανό σπρίντερ, καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από τον στίβο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.
"Νομίζω πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ, στην κορυφή και έχοντας κυριαρχήσει για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντως για να θεωρούμαι ανάμεσα στους αθλητές-θρύλους (Μοχάμεντ Αλία, Πελέ), όλων των εποχών (σε όλα τα σπορ), θα πρέπει να συνεχίσω μέχρι τέλους", ήταν τα λόγια του.
Ο Μπολτ έχει μέχρι σήμερα συνολικά 6 χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 10 σε παγκόσμιο επίπεδο (εκ των οποίων τα 8 χρυσά). Και ενώ έχει ακόμα μια τριετία για να μαζέψει πολλά ακόμα!

Πηγή: Sport.gr

Live: ΑΕΚ - Ομόνοια

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ «Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη

Live Streaming.18:45 Croatia - Poland,Live Streaming.18:45 Italy - Finland.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time


Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Live: ΑΕΚ - Ομόνοια

Live, ΑΕΚ - Ομόνοια,Live, aek - omonoiaΕνημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το Contra.gr για την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας στο ΟΑΚΑ. Πριν από τη σέντρα η διοίκηση της Ένωσης θα βραβεύσει τον τεχνικό της κυπριακής ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον μεγάλο Τόνι Σαβέβσκι.

Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 8-4 Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι νεάνιδες

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι νεάνιδες
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων επικράτησε εύκολα της Ολλανδίας 8-4 στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη και την Κυριακή (8/9, 19:00) με αντίπαλο την Ισπανία θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο και για να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που είχε κερδίσει το καλοκαίρι του 2011 στη Μαδρίτη.

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ «Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη


Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ «Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη

«Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη
Ελαφρύ διάστρεμμα έδειξαν οι εξετάσεις του Βασίλη Σπανούλη που δε θα αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία και πλέον γίνονται προσπάθειες για να παίξει την Κυριακή (8/9) απέναντι στους Ιταλούς. Η Εθνική θα παραταχθεί οριστικά δίχως τον Σπανούλη κόντρα στους Τούρκους στις 22:00 και πλέον όλες οι προσπάθειες γίνονται ώστε να είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τους Ιταλούς που ενδεχομένως να κρίνει και την θέση της Ελλάδας στον όμιλο.
Το θετικό για τον Σπανούλη είναι πως δεν έχει κάτι σοβαρό, όπως τουλάχιστον έδειξε η μαγνητική τομογραφία επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές εκτιμήσεις για ελαφρύ διάστρεμμα.
Πλέον το βράδυ του Σαββάτου, ο Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει στη διάθεσή του μόλις δύο «καθαρούς» γκαρντ τον Σλούκα και τον Ζήση, με τον Ιταλό ωστόσο να έχει πει και ο ίδιος πως έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του ώστε να καλυφθεί αυτή η απουσία.
Αν όλα πάνε καλά ο «V-Span» θα είναι έτοιμος για το απογευματινό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ιταλία και προς αυτή την κατεύθυνση «δουλεύει» το ιατρικό τιμ.

Πηγή: Goal
Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Live Streaming.18:45 Croatia - Poland 74-70,Live Streaming.18:45 Italy - Finland 62-44.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Ιταλία-Φινλανδία 62-44

Στο β' ημίχρονο η Ιταλία επέβαλε το ρυθμό της, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Φινλανδίας έξω από τα 6.75μ. κι έφτασε εύκολα στην 3η της νίκη σε ισάριθμα ματς (62-44)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Κροατία - Πολωνία 74-70

Η Κροατία νίκησε την Πολωνία με 74-70 και διπλασίασε τις νίκες στο Ευρωμπάσκετ. Οι Πολωνοί πλέον μετρούν 0/3.

Live Streaming.15:30 Spain - Czech Republic60-39 ,Russia - Sweden 62-81.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Η Σουηδία «πάτησε» την Ρωσία 

Η Σουηδία έκανε «πάρτι» απέναντι στην Ρωσία, την οποία νίκησε με 62-81 και πλέον η «αρκούδα» βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Τραγική η Ισπανία, αλλά.... 20άρα

Η Ισπανία παρά την κακή της εμφάνιση κατάφερε να νικήσει 60-39 την άθλια Τσεχία, που πέτυχε 7 πόντους στο πρώτο και 2 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Παρών" στο ραντεβού με τον Δήμο ο Δ. Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στο επόμενο καθοριστικό ραντεβού με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί για να δει το ματς με την Ομόνοια

Ο "Τίγρης" θέλει να είναι αυτός που θα παρουσιάσει στους ανθρώπους του Δήμου τα σχέδιά του για τον Ναό της ΑΕΚ και να τους μεταφέρει τον ενθουσιασμό του γι όλα όσα έχει προγραμματίσει.
Θέλει να είναι ο ίδιος που θα σβήσει κάθε μορφή επιφυλακτικότητας από όπου κι αν προέρχεται και με την παρουσία του να «υπογράψει» την ακεραιότητα όσων συμφωνηθούν.
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει εντείνει τους ρυθμούς της προετοιμασίας του το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να είναι άρτια και όπως ο ίδιος επιθυμεί η παρουσίαση του πλάνου του για τον Ναό της ΑΕΚ.
Μετά το ραντεβού με τον Δήμο θα ακολουθήσει δημόσια παρουσίαση της μακέτας η οποία αναμένεται να προκαλέσει πάταγο. Όπως έχει αποκαλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους στενούς του συνεργάτες πρόκειται για ένα επιβλητικό-ξεχωριστό γήπεδο που όμοιο του δεν θα υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
Άξιο αναφοράς για ακόμη μια φορά το γεγονός πως ο ίδιος ο "Τίγρης" έχει αναλάβει τις διαδικασίες για την εξεύρεση χορηγών για το γήπεδο, οι οποίοι θα ξεπερνούν τα όρια της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήμερα θα δώσει το παρών στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα, κάτι που είχε κάνει και στον αγώνα της Ένωσης με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.
Πηγή: AEK1924.gr
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.15:30 Spain - Czech Republic,Live Streaming.15:30 Russia - Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Croatia - Poland,Live Streaming.18:45 Italy - Finland.FIBA Eurobasket 2013  Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποια Ελλάδα; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Ο τουρκικός Τύπος έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του απόψε κι όχι στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ.


Ποια Ελλάδα; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες!
Κάτω δεξιά στο πρωτοσέλιδο της Fanatik μια μικρή αναφορά στο ματς.
Λιγοστό ως καθόλου χώρο αφιερώνουν οι τουρκικές εφημερίδες στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα για τον αποψινό (ζωής ή θανάτου) αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην κακή πορεία των «δώδεκα γιγάντων» (όπως αποκαλούν την ομάδα τους οι γείτονες) στη διοργάνωση, όσο στο γεγονός ότι απόψε-σχεδόν ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του ματς-θα ανακοινωθεί από τη ΔΟΕ η χώρα που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και η Κωνσταντινούπολη διεκδικεί το χρίσμα μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο.



Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.15:30 Spain - Czech Republic,Live Streaming.15:30 Russia - Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Croatia - Poland,Live Streaming.18:45 Italy - Finland.FIBA Eurobasket 2013  Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η Εθνική θα βελτιωθεί...»

«Η Εθνική θα βελτιωθεί...»Για την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής στο Eurobasket της Σλοβενίας μίλησε ο Γιώργος Σιγάλας, που παράλληλα αναφέρθηκε και στο αποψινό (7/9, 22:00) παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας στον NovaΣΠΟΡ fm 94.6:
«Αν πάρουμε σαν δείγμα της Εθνικής το τελευταίο παιχνίδι με την Ρωσία, γιατί με την Σουηδία υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, υπήρχε θέμα με το rotation της άμυνας. Εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά από τον παίκτη. Πιστεύω όμως πως ο Τρινκιέρι το έχει δουλέψει και η εικόνα της Εθνικής θα βελτιωθεί. Υπάρχει μια σχετική δυσκολία και ίσως με πιο ψηλή ομάδα να υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Το ίδιο πράγμα αντιμετωπίσαμε και στην ζώνη. Θεωρώ πως παρασυρόμαστε από το καλό της επιθετικό πρόσωπο και έτσι υπάρχει μια ολιγωρία στην άμυνα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σιγάλας.
Για το πώς βλέπει το σημερινό ματς κόντρα στην Τουρκία είπε: «Με την Τουρκία είναι δύσκολο ματς. Μπορεί οι Τούρκοι να μην έχουν δείξει ως ομάδα αλλά έχουν μονάδες. Κάπου λειτουργεί και ο εγωισμός του παίκτη. Αν θέλουν να μαζευτούν λίγο και να αποδείξουν κάτι έστω και την τελευταία στιγμή είναι η κατάλληλη ώρα. Σίγουρα, η απώλεια του Σπανούλη είναι μεγάλη. Ο Βασίλης ξελασπώνει την ομάδα, είναι ο αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Γενικά, όμως είναι καλό πως έχουμε επιλογές. Βέβαια, εδώ είναι που λέγαμε πριν το Ευρωμπάσκετ γιατί πήρε 4 γκαρντ αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα».
Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει τόνισε: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Η Φινλανδία έχει δείξει πως ξέρει να παίζει μπάσκετ και δεν το περίμενα να παίξει τόσο καλά. Περιμένω να δω τι θα κάνουν και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί που δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα καλά».

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.15:30 Spain - Czech Republic,Live Streaming.15:30 Russia - Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Croatia - Poland,Live Streaming.18:45 Italy - Finland.FIBA Eurobasket 2013  Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)