30 Αυγ 2013

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea 1-1 Καν.2-2 Παρατ.Πεν 5-4

Super Cup

Link 1

Live Streaming.19:15 Kalloni Lekanopedio - PAS Giannina

Live Streaming.19:15 Xanthi - Ergotelis

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Veria FC

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea 1-1 Καν.2-2 Παρατ. Πεν 5-4 Super Cup

Και στο τέλος κερδίζουν οι γερμανοί...

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Τσέλσι με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης. Η κανονική διάρκεια τελείωσε με τις δύο ομάδες στο 1-1, με τους βαυαρούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 στην τελευταία φάση της παράτασης! Οι λονδρέζοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 85', λόγω αποβολής του Ραμίρες. Μοιραίος για την ομάδα του Μουρίνιο στα πέναλτι ο Λουκάκου.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για την Τσέλσι, αφού μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ. Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Αζάρ βρήκε τον Σούρλε, ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Τόρες, με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Νόιερ και έκανε το 1-0.
Στην συνέχεια, η Μπάγερν πήρε τα ηνία του αγώνα, αύξησε την πίεση της και με πρωταγωνιστή τον Ριμπερί, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Τσεχ, με την ομάδα του Μουρίνιο να είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 1-0 υπέρ της Τσέλσι έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ δυνατά το δεύτερο μέρος και κατάφερε στο 47' να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Ριμπερί, με εξαιρετικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Τσεχ και έκανε το 1-1.
Οι βαυαροί συνέχισαν να έχουν την έλεγχο του αγώνα και έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή στο 49', όταν το πλασέ του Ριμπερί πέρασε δίπλα από την εστία του Τσεχ, με τους λονδρέζους να απαντούν στο 64', όταν μετά από τραγικό λάθος του Ντάντε, ο Οσκαρ βγήκε τετ α τετ με τον Νόιερ, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπάγερν κράτησε το 1-1.
Στο 78', οι μπλε... άγγιξαν το 2-1, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από Λάμπαρντ, ο Ιβάνοβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ.
Στο 85', οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού η Τσέλσι έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ραμίρες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Τσέλσι έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 85', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάμπαρντ, ο Λουίζ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε εντυπωσιακά.
Το ισόπαλο 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο έξτρα 30λεπτο της παράτασης.
Το συγκρότημα του Μουρίνιο αιφνιδίασε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού στο 93' πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ!
Ο Αζάρ απέφυγε τους Λαμ και Μπόατενγκ και με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Νόιερ και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους άγγλους. Παρά τις προσπάθειες των γερμανών, το 2-1 υπέρ της Τσέλσι έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους της παράτασης.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος της παράτασης, κλείνοντας την Τσέλσι στα καρέ της.
Οι γερμανοί έφτασαν πολύ κοντά στο 2-2 σε πέντε περιπτώσεις, με τους Μάντζουκιτς (108'), Μαρτίνεθ (109'), Σακίρι (113'), Γκέτσε (115') και Ριμπερί (118'), αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Τσεχ, ο οποίος κρατούσε το 2-1 για την ομάδα του.
Τελικά, οι προσπάθειες της Μπάγερν καρποφόρησαν στις καθυστερήσεις της παράτασης, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντάντε βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Μαρτίνεθ, ο οποίος με κοντινό πλασέ, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τις δύο ομάδες στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι!
Στα πέναλτι, ο Λουκάκου ήταν ο μοιραίος για τους μπλέ, με τον Νόιερ να αποκρούει την εκτέλεση του βέλγου και να δίνει το Super Cup Ευρώπης στην Μπάγερν Μονάχου.


Πηγή: Sport.gr
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εργοτέλης: Με Ρομάνο και Διαμαντάκο στην Ξάνθη

Με τον Ντιέγκο Ρομάνο για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του, ο Εργοτέλης έφτασε στην Ξάνθη για το ματς του Σαββάτου με την Skoda.


Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Aργεντίνο μέσο, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν, ενώ πρώτη αποστολή θα είναι και για τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Διαμαντάκο.
Στους 19 που επέλεξε ο Πετράκης βρίσκονται επίσης και οι Γιοβάνοβιτς (εξέτισε) και Καρντόσο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Καβουσάκης λόγω ενοχλήσεων και τη θέση του πήρε ο Δερμιτζάκης.

Την αποστολή της κρητικής ομάδας απαρτίζουν οι:  Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος.


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απίστευτο τρίποντο του Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«ΚΛΙΜΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ» ΚΕΔ κατά Παναθηναϊκού και... ΣΚΑΪ

ΚΕΔ κατά Παναθηναϊκού και... ΣΚΑΪΗ ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Παναθηναϊκού και τον κατηγορεί πως χρησιμοποιεί τον ΣΚΑΪ για να αποφύγει τις όποιες πειθαρχικές κυρώσεις σχετικά με σχολιασμό για τον διαιτητή Μήτσιο.

Το LIVE της κλήρωση των ομίλων του Europa League

LIVE,Europa LeagueΣτο Γκριμάλντι Φόρουμ του Μονακό διεξάγεται η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, με μοναδική ελληνική ομάδα τον ΠΑΟΚ - Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της διαδικασίας

Πηγη:Οnsports.gr


Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απίστευτο τρίποντο του Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άλκμααρ - Ατρόμητος 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Εμπλοκή με Τζαβέλλα



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απίστευτο τρίποντο του Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άλκμααρ - Ατρόμητος 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Ατρόμητος άγγιξε ένα ασύλληπτο θαύμα, τα έδωσε και τα έχασε όλα τα τελευταία 30 λεπτά του ματς, όμως τελικά αποκλείστηκε, παρά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Άλκμααρ. Πολύ κρίμα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, είχε δοκάρι και πάλεψε απίστευτα μέχρι το τέλος. Κι όλα αυτά για το γκολ που είχε δεχθεί στις καθυστερήσεις στο Περιστέρι...
Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης Άλκμααρ-Ατρόμητος
Γήπεδο: "AZ Station"
Διαιτητής: Γκοτιέ (Γαλλία)/Ντεμπάρ (Γαλλία), Χακέ (Γαλλία)
Άλκμααρ (Φέρμπεϊκ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Ελμ, Γκούντελι, Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον, Μπέιρενς.
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
Κίτρινες κάρτες: Αλβαράδο (20', Άλκμααρ), Γκοουβέλεου (56', Άλκμααρ)-Δημούτος (22', Ατρόμητος)
Κόκκινη κάρτα: Χένρικσεν (2', Άλκμααρ), Ιγκλέσιας (75' Ατρόμητος)
Σκόρερ: Παπαδόπουλος (53', Ατρόμητος), Καραγκούνης (75' Ατρόμητος)

Ο αγώνας

Ξεκινώντας να σας πούμε κάποια χρήσιμα πράγματα, σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι που διεκόπη στο 60'. Ο Ατρόμητος έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 2ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε ο Χένρικσεν, ο Αλβαράδο απέκρουσε πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 21', ενώ τελικά στο 53' ο ίδιος παίκτης σκόραρε και έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ήθελαν ακόμα δύο γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Διαβάστε αναλυτικά το ματς μέχρι το 60'
Η συνέχεια του ματς βρήκε τον Ατρόμητο με μια αλλαγή στην ενδεκάδα του. Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε τον Πίτου Γκαρσία αντί του Δημούτσου, ενώ στην 18άδα βρέθηκαν οι Φάμπιο και Τζαμάλ. Να σημειωθεί πως η αλλαγή δεν μέτρησε λόγω της διακοπής και έτσι ο Παράσχος είχε το δικαίωμα για ακόμα δύο.
Πέρα πάντως από την αλλαγή, η διακοπή δεν ευνόησε καθόλου τον Ατρόμητο. Το αντίθετο μάλιστα. Χθες, οι Περιστεριώτες είχαν βρει ρυθμό και σκόραραν λίγο πριν τη διακοπή, ενώ σήμερα χρειάστηκαν χρόνο για να πατήσουν γκάζι. Ήδη, τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, όμως ο χρόνος περνούσε υπέρ της Άλκμααρ. Να μπει πάντως ο Ατρόμητος με τσίτα τα γκάζια πρωί-πρωί από το πρώτο λεπτό, ήταν αδύνατο!
Ο Καραγκούνης έβαλε νέα φωτιά (0-2)
Οι Ολλανδοί έπαιζαν μαζική άμυνα και οι περισσότεροι παίκτες ήταν πίσω από τη σέντρα, όμως παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει το 2-0, που τον ξανάβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Ούμπιντες έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Καραγκούνης έκανε την προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Άλκμααρ. Αυτό κι αν έβαλε φωτιά στο γήπεδο της Άλκμααρ. Οι Περιστεριώτες είχαν περίπου 20 λεπτά ακόμα για να πετύχουν ένα γκολ και συνάμα μια απίστευτη ανατροπή, που θα τους έφερνε μια επική πρόκριση.
Όλα πλέον ήταν εφικτά, ο Ατρόμητος είχε μια λαμπρή ευκαιρία μπροστά του, ενώ οι Ολλανδοί είχαν αρχίσει να αγχώνονται κι αυτό ήταν φανερό στο παιχνίδι τους. Η ομάδα πάντως που είχε την κυριαρχία, ήταν αυτή του Γιώργου Παράσχου. Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσαν σωστά, μέχρι να βρουν αδύνατα σημεία στην αντίπαλη άμυνα.
Στο 80' ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 3-0. Ο Ναπολεόνι έβγαλε ωραία μπαλιά από τα δεξιά εντός περιοχής, όμως το σουτ στην κίνηση του Ιγκλέσιας κατέληξε άουτ. Και να ήταν η μόνη ευκαιρία; Οι Περιστεριώτες απειλούσαν αλλά δεν σκόραραν. Στο 82' η κεφαλιά του Παπαδόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Αλβαράδο, ενώ στο 83' ο Ιγκλέσιας πήρε τη σέντρα του Γιαννούλη, όμως πάλι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.
Ατρόμητος όνομα και πράγμα!
Ο κυανόλευκος καταιγισμός συνεχίστε, με τον Φυτανίδη να παίρνει την κεφαλιά εντός περιοχής έπειτα από κόρνερ και τον πορτιέρο της Άλκμααρ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Οι Έλληνες ήταν αποφασισμένοι, οι Ολλανδοί τρομοκρατημένοι. Έμενε να δούμε αν η τύχη θα έκλεινε το μάτι στον Ατρόμητο.
Και φτάσαμε στο 87' όπου χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 3-0! Ο Ναπολεόνι έκανε με τη μια το σουτ από δεξιά θέση εντός περιοχής, όμως η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Αλβαράδο. Πόσο μεγάλη ατυχία; Πόσο κρίμα;
Τα λεπτά περνούσαν, ο διαιτητής κράτησε μονάχα ένα λεπτό καθυστέρηση και τελικά το 2-0 δεν άλλαξε. Κρίμα. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω...

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσό" τετραπλό σκιφ, "αργυρή" Νικολαΐδου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Εμπλοκή με Τζαβέλλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Εμπλοκή με Τζαβέλλα

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ καθώς ο διεθνής αριστερός μπακ έφυγε από τα γραφεία της ΠΑΕ χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» και σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφει στην Αθήνα.
Μπορεί ο Γιώργος Τζαβέλλας να θεωρούταν δεδομένο ότι θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη την καριέρα του, ωστόσο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο απομακρύνεται μετά τα νέα δεδομένα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, αφού την Πέμπτη (29/08) πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά τεστ τα οποία ήταν αρκετά καλά, ωστόσο δεν υπέγραψε.
Το γιατί, δεν έγινε γνωστό. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τζαβέλλας αποχώρησε από τα γραφεία και μάλιστα πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, δείχνοντας πως η μεταγραφή οδεύει οριστικά προς «ναυάγιο».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσό" τετραπλό σκιφ, "αργυρή" Νικολαΐδου

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσό" τετραπλό σκιφ, "αργυρή" Νικολαΐδου

Τα δύο πρώτα τους μετάλλια κατέκτησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσουνγκγιού στην Κορέα οι Έλληνες κωπηλάτες
Στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Γιώργος Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας, πήραν την πρώτη θέση στον τελικό και μαζί το χρυσό μετάλλιο.
Το ελληνικό πλήρωμα βρισκόταν πίσω από τους Γερμανούς μέχρι τα μισά της κούρσας, αλλά στη συνέχεια τους προσπέρασε και τερμάτισε μπροστά τους σε 6:03.44.


Μετάλλιο και για την Κατερίνα Νικολαΐδου, αλλά χρώματος αργυρού. Η Ελληνίδα ξεκίνησε άσχημα στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, αφού μετά τα πρώτα 500 μέτρα ήταν στην 4η θέση, αλλά σταδιακά ανέβαινε, για να φτάσει να είναι πρώτη ενώ απέμεναν 500 μέτρα ακόμα.
Ωστόσο, η Αυστριακή Μιχαέλα Τάουπε-Τρερ την προσπέρασε, αφήνοντάς την στη δεύτερη θέση.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Νίκος Αφεντούλης κατετάγη τελικά στη 14η θέση, αφού στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 13-18 ήταν δεύτερος. Ο Έλληνας κωπηλάτης τερμάτισε πίσω από το Νεοζηλανδό σε χρόνο 7:07.50.
Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσουνγκγιού ολοκληρώνεται το Σάββατο (09:33 ώρα Ελλάδος) με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρου Γιάνναρου στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

Live, Τύπου, Φερνάντο Σάντος,Live, typou, fernanto santosΔείτε σε Live Streaming τη συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος, όπου θα ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσό" τετραπλό σκιφ, "αργυρή" Νικολαΐδου 

Live Streaming.14:00 Uefa Europa League Draw