24 Αυγ 2013

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos 3-0

LIVE από Νέα Σμύρνη 

Πρώτη... επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό που φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη(21:30). Το gazzetta.gr βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

LIVE:Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ,Βέροια-ΟΦΗ

LIVE,Super LeagueΔεύτερη αγωνιστική στη Super League. Παρακολουθήστε live από το sport.gr την εξέλιξη των αγώνων της πρώτης ημέρας: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, Βέροια-ΟΦΗ (στις 19:15GR) και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (στις 21:30GR)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Link...

Live: Ελλάδα-Βοσνία(Μπασκετ)

Live, Ελλάδα-Βοσνία,Live, ellada-vosniaΕνημερωθείτε live από το Contra.gr για την εξέλιξη του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Βοσνίας για το τουρνουά του Ουλμ.

Live Streaming.19:15 Veria FC - OFI Crete 2-0,Live Streaming.19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki 2-0

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Super League ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013/14

Veria FC - OFI Crete 2-0

Παναιτωλικος-ΠΑΟΚ 2-0

O αγωνας Παναιτωλικος-ΠΑΟΚ δεν υπαρχει λογω της αλλαγης ημερας και το Βεροια-ΟΦΗ ειναι χωρις Live Streaming.

LIVE: Super League.Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ,Βέροια-ΟΦΗ

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Link...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οφσάιντ, κομπίνα... ΓΚΟΛ!

"Ποτέ δεν σταματάμε να παίζουμε αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει", αυτό είναι νόμος στο ποδόσφαιρο! Δείτε πως την πάτησαν οι αμυντικοί της Ρασίνγκ Κλουμπ και ένα γκολ που έμοιαζε με οφσάιντ, μέτρησα κανονικά!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

Live Streaming.16:30 Bundesliga.Bayern Munchen - 1. FC Nurnberg,

Bayern Munchen - 1. FC Nurnberg

Link 1


Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

Live Streaming.14:45.Fulham - Arsenal.Live Streaming.17:00 Everton FC - West Bromwich,Live Streaming.19:30 Aston Villa - Liverpool FC Premier League


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπουφόν: «Θα έδινα… χρόνια για το Champions League»

Μπουφόν: «Θα έδινα… χρόνια για το Champions League» | onsports.gr

Ο «Τζίτζι» Μπουφόν σε δηλώσεις του υποστήριξε πως παρά τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του, θα έδινε μερικά χρόνια από αυτή προκειμένου να «σηκώσει» την κούπα του Champions League.
«Ας ξεκινήσουμε με το ότι ποτέ δεν κουράζεσαι να κερδίζεις το πρωτάθλημα, είναι πάντα μια απόλαυση, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι κάτι που κερδίζεις εύκολα. Τι θα έδινα για φτάσω στον τελικό; Πήγα εκεί το 2003 και πραγματικά δεν ευχαριστήθηκα την ήττα. Αν έχω έξι-επτά χρόνια στην καριέρα μου ακόμα, θα έδινα τα τρία-τέσσερα για να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ!», ήταν τα λόγια του εμβληματικού πορτιέρο της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο επεισόδια ανάμεσα σε Ελληνες και Σκοπιανούς (Vid)

Παραλίγο, Ελληνες, Σκοπιανούς Vid,paraligo, ellines, skopianous VidΤο τεράστιο πανό "Macedonia" που "σήκωσαν" Σκοπιανοί πριν από το φιλικό με την Ελλάδα στο Ουλμ παραλίγο να αποτελέσει... αιτία επεισοδίων.Οπως θα δείτε στο video, Ελληνες ομογενείς προσέγγισαν τον χώρο κι ενώ όλα έδειχναν πως τα πάντα θα μείνουν σε επίπεδο συνθημάτων, ένας από τους Σκοπιανούς κινήθηκε απειλητικά πφρος το μέρος των Ελλήνων.Ευτυχώς, η επέβμαση των ψυχραιμότερων ήταν άμεση και δραστική.


Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όποιος συναναστρέφεται τον Μαρινάκη, φεύγει"

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουν πως η απομάκρυνση του υπεύθυνου μάρκετινγκ, Βασίλη Παρθενόπουλου, οφείλεται στην συναναστροφή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η διακοπή της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Παρθενόπουλο οποίος βρισκόταν στο σύλλογο εδώ και 9 χρόνια, προκάλεσε έκπληξη, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για απόλυση λόγω περικοπών.


Ωστόσο, η σημερινή διαρροή της ΠΑΕ ήρθε ως απάντηση σε κάποια ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που ο υπεύθυνος μάρκετινγκ αποτέλεσε παρελθόν.
"Όποιο στέλεχος της ΠΑΕ συναναστρέφεται δημοσίως και εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο πως θα οδηγείται στην έξοδο...", έλεγαν χαρακτηριστικά, εξηγώντας τους λόγους της απομάκρυνσης.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Panionios Athens - Panathinaikos