21 Αυγ 2013

...LIVE Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1

LIVE Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1

LIVE Σάλκε-ΠΑΟΚ,LIVE salke-paokΤο πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Γκεζελκίρχεν, απέναντι στη Σάλκε.

Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 - PAOK Saloniki 1-1


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ο Μαρινάκης «τελείωσε» πραγματικά τον Μίτσελ;


Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ο Μαρινάκης «τελείωσε» πραγματικά τον Μίτσελ;

Την ώρα που στη διοίκηση του Ολυμπιακού διαρρέουν ότι «δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ» αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ισπανός προπονητής είναι τελειωμένος! Θα είχε απομακρυνθεί ήδη από τον πάγκο της ομάδας αν είχε βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Ο 50χρονος προπονητής έχει «τελειώσει» καιρό τώρα στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλοι πιστεύουν ότι «τελείωσε» μετά την κάκιστη εμφάνιση στο φιλικό με τη Λίβερπουλ. Άλλοι μετά από τον αγώνα με την Καλλονή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο ξέρουν καλά ότι ο Μίτσελ έχει «τελειώσει» για τον Μαρινάκη από πέρυσι όταν μετά τις δύο «φάπες» από τη Λεβάντε, μέσα-έξω, απέτυχε να νικήσει ακόμη και στο Καραϊσκάκη Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Εκεί κατάλαβε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ότι ο Ισπανός είναι «λίγος» και απλά αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη φετινή προετοιμασία μήπως και γυρίσει το χαρτί. Δεν το κατάφερε και τώρα περιμένουμε σε ποια πτήση της Iberia θα επιβιβαστεί για το ταξίδι της επιστροφής στη Μαδρίτη. Όσο για τον διάδοχο; Θα μιλάει… ισπανικά, γαλλικά ή θα είναι έκπληξη; Αν ποντάρετε, βάλτε τα λεφτά σας στο τελευταίο σενάριο και δεν θα χάσετε!



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ...Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ....ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΤΑΣΑΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ...ΕΡΑΣΠΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ)

ΝΕΤ-ΕΡΤ-ΕΡΤ 3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΛΈΟΡΑΣΗ  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ....ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΕΧΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Μουντιάλ της Βραζιλίας

Περισσότερες από ένα εκατομμύριο αιτήσεις για τα εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία δέχθηκε από την πρώτη μόλις μέρα διάθεσής τους στο κοινό η FIFA.

Τα εισιτήρια για το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία το καλοκαίρι του 2014 τέθηκαν σε κυκλοφορία την Τρίτη (20/8), με περισσότερες από ένα εκατομμύριο αιτήσεις να κατατίθενται στη FIFA τις πρώτες 7 ώρες κυκλοφορίας τους.
Τη μεγαλύτερη ζήτηση είχαν τα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το εναρκτήριο ματς που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου στο γήπεδο του Σάο Πάολο, καθώς και ο τελικός στο στάδιο "Μαρακανά", ξεπερνώντας αμφότερα σε πωλήσεις τα 165.000 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά με τις περισσότερες αιτήσεις να πραγματοποιούνται από την Βραζιλία, την Αργεντινή, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Χιλή, καθώς και από την Μεγάλη Βρετανία, ενώ αναμένεται η ζήτηση να αυξηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανανεώνει με Ρεάλ ο Μπενζεμά

Ανανεώνει με Ρεάλ ο ΜπενζεμάΠρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του Καρίμ Μπενζεμά ετοιμάζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του Καρίμ Μπενζεμά ετοιμάζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι υπεύθυνοι της «βασίλισσας» έχουν ενημερώσει τον Γάλλο επιθετικό για τις προθέσεις τους και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να του γίνει και η επίσημη πρόταση.
Το νέο συμβόλαιο πρόκειται να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2015 με σαφώς αυξημένες τις αποδοχές του.
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να προχωρήσουν τώρα στην κίνηση αυτή καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης για τον Καρίμ Μπενζεμά.


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Γερμανούς (vids)

ΠΑΟΚ, Γερμανούς,paok, germanous

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί για τρίτη φορά στη Γερμανία, έχοντας κάνει δύσκολο το έργο των αντιπάλων του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.