19 Αυγ 2013

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos 0-1

LIVE ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός

Τελευταία πράξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη «νεοφώτιστη» Καλλονή να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον νταμπλούχο Ολυμπιακό – Παρακολουθήστε στο Onsports την εξέλιξη της αναμέτρησης

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτη με στόχο την κορυφή

Πρώτη με στόχο την κορυφήΜε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην κορυφή.  

Η περσινή χρονιά δεν απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανική για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, δείχνοντας πως δεν είχαν αντίπαλο.
Αυτοί είναι και οι στόχοι για την ερχόμενη χρονιά η οποία ξεκίνησε σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τα πάρουν όλα εντός συνόρων και να πάνε όσο γίνεται καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη συγκέντρωση περιλάμβανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.
Στο πρώτο το σημερινό ήταν οι Χριστοφιδέλης, Στεφάνου, Κουρνέτας, Κοκκινάκης, Νίκος Μελές (κεντρικός από την ομάδα νέων), ενώ στο αυριανό θα είναι οι: Σμαραγδής, Μαρούλης, Βολουδάκης, Γιούρισιτς, Παπαδόπουλος και Σωτηρίου. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Τετάρτη καθώς και την Τρίτη θα υπάρξουν εργομετρικά τεστ εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, ο Καλντέιρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Πέμπτη, ενώ ο Γιορντάνοφ λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα ενσωματωθεί στο τέλος της εβδομάδας.
Μετά την προπόνηση της Τετάρτης θα υπάρξει και ο καθιερωμένος αγιασμός, στον οποίο θα λάβουν μέρος τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο τμήμα, με τις γυναίκες του Γιάννη Νικολάκη να κάνουν αύριο Τρίτη την πρώτη τους συγκέντρωση.

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπαλίδης: Μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ

Η Σάλκε είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί φόβητρο για τον ΠΑΟΚ, τονίζει ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο τεχνικός της Καβάλας, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τη Σάλκε και γενικά το γερμανικό ποδόσφαιρο, μίλησε στο αθλητικό Metropolis για τις δυο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Σάλκε
"Δεν είναι τυχαίο που δέχθηκε επτά γκολ και μάλιστα τρία γκολ στην έδρα της από το Αμβούργο. Γνωρίζω ότι δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα. Άλλαξαν τα δεδομένα. Αν η Σάλκε ήταν φορμαρισμένη θα έλεγα πως είναι τα πράγματα δύσκολα. Γι' αυτό και υποστηρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να επαναπαυτεί. Για την Σάλκε η πρόκριση στους ομίλους είναι η τελευταία ευκαιρία για να διορθώσουν το κλίμα. Ψάχνουν την εξιλέωση για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο γίνεσαι επικίνδυνος", είπε.


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος ο Γκαλέτι»

«Κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος ο Γκαλέτι»Το… καπέλο στην ποδοσφαιρική αξία του Λουτσιάνο Γκαλέτι έβγαλε ο Νίκος Παντέλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και ο Νίκος Παντέλης μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι. Ο Έλληνας τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η ομάδα του έδειξε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της προκειμένου να φύγει από την έδρα των Κρητικών με κάποιο θετικό αποτέλεσμα ενώ εκθείασε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, τον οποίο χαρακτήρισε κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παντέλης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:
Για το ματς του Πανιώνιου με τον ΟΦΗ το οποίο ήταν το μοναδικό που δεν μπήκε κάποιο γκολ: «Αρχικά ήταν ευχάριστο που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπήκαν τόσα γκολ. Αυτό είναι παρακαταθήκη για την συνέχεια. Ήταν έκπληξη για μένα που σημειώθηκαν τόσα πολλά γκολ και αυτό είναι πολύ καλό για τον κόσμο. Στο δικό μας ματς δεν μπήκε κάποιο γκολ αν και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις. Όμως ήταν ένα κλειστό ματς. Για να είμαι ειλικρινής προσέξαμε περισσότερο την αμυντική μας λειτουργία για να πάρουμε τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όπως εκείνη του ΟΦΗ. Πήγαμε στο Ηράκλειο με κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής και έτσι δεν είχαμε αρκετές λύσεις».
Για το θέμα του Μενδρινού: «Δεν ξέρω τι ακριβώς πρόβλημα δημιουργήθηκε με το δελτίο του Μενδρινού αλλά πιστεύω πως η διοίκηση θα το λύσει άμεσα».
Για την εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος: «Εμείς έχουμε τα πρόβλημα με τις μεταγραφές και μπορούσαμε να κάνουμε λίγες μεταγραφές άνω των 24 ετών. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί από πέρυσι αρκετοί νεαροί παίκτες πήραν χρόνο και έχουμε τις προδιαγραφές και την ποιότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή. Είμαι αρκετά χρόνια επαγγελματίας προπονητής αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Β΄Εθνική είναι πολύ πιο δύσκολος. Είναι ευχάριστο άγχος για μένα να διαχειριστώ μια ομάδα που αγωνίζεται στην Σουπερλίγκα. Μπορεί να μην είχαμε καλή παρουσία στα φιλικά αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και την δουλειά που γίνεται. Μια θετική πρεμιέρα κάνει καλό στην ψυχολογία των παικτών».
Για τους παίκτες του Πανιωνίου που κάνουν εντύπωση: «Δεν είναι μόνο ο Γιαννακόπουλος. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν δυνατότητες να παίξουν καλά. Ο Πανιώνιος τόσα χρόνια προσφέρει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για την επιστροφή του Γκαλέτι στα ελληνικά γήπεδα: «Για μένα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γκαλέτι. Έδωσε μεγάλη ώθηση στον ΟΦΗ και έκανε κάποιες ατομικές ενέργειας και έδειξε την ποιότητα του. Μακάρι το παιδί να είναι καλά στην υγεία του γιατί είναι πραγματικά ένα κόσμημα και για την ομάδα του ΟΦΗ αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΛ Καλλονής: Δεν θα πάρει Έγκον

Δεν έπεισε τελικά ο Έγκον τον Γιάννη Ματζουράκη και η Καλλονή δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από την ΑΕΛΚ, αλλά η τελική εισήγηση δεν ήταν θετική για να προχωρήσει η μεταγραφή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ γνωστοποίησε στον ποδοσφαιριστή Έγκον ότι δεν σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί του, τον ευχαρίστησε για τη διάθεσή του να αγωνιστεί στην ομάδα της και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.
Η Καλλονή συνεχίζει τις προσπάθειές της στο μεταγραφικό πεδίο για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου».
Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Kalloni - Olympiakos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθλητικό ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (VIDEO)

Αθλητικό ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (VIDEO)

Δείτε όσα συνέβησαν στις 19 Αυγούστου