18 Αυγ 2013

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Panaitolikos 2-0

LIVE: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός


Ο Μπεργκ ανοίγει λογαριασμό και κάνει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό επί του Παναιτωλικού που παίζει και με δέκα παίκτες. Το gazzetta.gr βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Πηγή: Gazzetta

LIVE ΟΦΗ – Πανιώνιος,Λεβαδειακός - Πανθρακικός,Απόλλων Σμύρνης – Άρης,Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

LIVE ΟΦΗ – Πανιώνιος

Δυνατή κόντρα για ΟΦΗ και Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το Onsports σας προσφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.


LIVE Λεβαδειακός - Πανθρακικός

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για την παραμονή.

LIVE Απόλλων Σμύρνης – Άρης

Στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια, ο Απόλλων υποδέχεται τον Άρη στη Ριζούπολη και το Onsports σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης.


LIVE Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

«Μάχη» Ευρώπης στην Τρίπολη όπου ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:15 Asteras Tripolis - PAS Giannina,Live Streaming.19:15 OFI Crete - Panionios Athens,Live Streaming.19:15 Apollon Smirnis - Aris Thessaloniki FC,Live Streaming.19:15 Levadiakos - Panathinaikos

Live Streaming.18:45 Greece U16 - Italy U16(Πιθανα Link..)Ελλάδα - Ιταλία (U16) 78-50

Τα παιδιά του Μάνου Μανουσέλη θα γυρίσουν στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο στο λαιμό, μετά την εκπληκτική εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση με 78-50 επί της Ιταλίας. Νταμπλ νταμπλ ο εξαιρετικός Παπαγιάννης

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φύλαγε για το τέλος η εθνική Παίδων η οποία επικράτησε με 78-50 της Ιταλίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


Ο αγώνας:
Το ξεκίνημα της εθνικής Παίδων ήταν εξαιρετικό σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήταν νωθρή και επέτρεψε στους αντιπάλους της να ξεφύγουν. Έτσι, προηγήθηκε με 5-0 και 10-5, όντας σε ρόλο οδηγού από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Τα καλά της ποσοστά (6/9 δίποντα και 1/2 τρίποντα) της έδιναν την ευκαιρία να ελέγχει πλήρως το ρυθμό του αγώνα κι αισίως ξέφυγε με 18-9.
Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση οι διεθνείς ήταν καλύτεροι και με δύο καλάθια από τους Παπαγιάννη και Μιχαλούτσο, ολοκλήρωσαν το α' δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 22-9. Η Ελλάδα είχε μέχρι εκείνο το σημείο 6 ασίστ και 10 ριμπάουντ (έναντι 8), ενώ σούταρε με 69,2% στα δίποντα έναντι 25% της Ιταλίας.
Η συνέχεια βρήκε την Ελλάδα να διατηρεί το προβάδισμα της στο παιχνίδι, αλλά να κάνει με μεγαλύτερη ευκολία το λάθος, δείχνοντας σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης. Οι Ιταλοί πλησίασαν στους 8 (24-16) με τον Λα Τόρε ο οποίος ήταν ασταμάτητος και κρατούσε μόνος του ζωντανή την ομάδα του, καθώς ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 13 πόντους 7 ριμπάουντ.
Με τους Κόνιαρη και Παπαγιάννη να ευστοχούν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε στο +15 (31-16). Ωστόσο, οι διεθνείς έπαιζαν με τη... φωτιά στη συνέχεια καθώς έκαναν διαδοχικά λάθη. Το ευχάριστο πάντως ήταν ότι οι Ιταλοί αστοχούσαν στα σουτ που έπαιρναν κι έτσι η διαφορά παρέμενε. Τελικά, η Ελλάδα έφυγε για τα αποδυτήρια στο +10 (34-24) έχοντας όμως υποπέσει σε 12 λάθη, όμως την κρατούσαν τα καλύτερα ποσοστά της και ο έλεγχος των ριμπάουντ (26-17).
Καθάρισε στο γ' δεκάλεπτο
Στην επανάληψη, τα παιδιά του Μάνου Μανουσέλη μπήκαν αποφασισμένα στο παρκέ για να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Παίζοντας με υπομονή στην επίθεση και ενέργεια στην άμυνα έτρεξαν ένα γρήγορο 9-0 με το οποίο ξέφυγαν με 19 πόντους διαφορά (43-24) υποχρεώνοντας τον Ιταλό κόουτς να πάρει άμεσα τάιμ άουτ.
Από εκεί κι έπειτα το μόνο που απέμενε ήταν να δείξουν ψυχραιμία, να μην βιαστούν και να κρατήσουν την μπάλα. Κάτι που έκαναν οι διεθνείς και διατήρησαν σε αυτό το επίπεδο τη διαφορά, στέλνοντας την και στους 20 πόντους μετά από τρίποντο του Σκουλίδα στο 28' (50-30). Ο Φλιώνης με τη λήξη του γ' δεκαλέπτου έγραψε το 54-32.
Τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έπρεπε όμως να παίξουν και με το χρόνο, καθώς έμενε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν μία μικρή αδράνεια και μείωσαν σε 56-41, όμως οι Έλληνες διατήρησαν την ψυχραιμία τους και τρέχοντας ένα γρήγορο 6-0 ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στο +21 (62-41).
Όλα κρίθηκαν σε εκείνο το σημείο και στην αντίδραση των παιδιών του Μανουσέλη. Στο 37' οι διεθνείς προηγήθηκαν και με 27 πόντους διαφορά μετά από καλάθι του ασταμάτητου Παπαγιάννη ο οποίος έγραψε το 70-43.
Τα δεκάλεπτα: 22-9, 34-24, 54-32, 78-50 

Πηγή: Sport 24

LIVE: Ελλάδα-Ιταλία.Μπασκετ Ακροπολις για οσους δεν πιανουν την ΔΤ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μανιάς: «Έχω γυρίσει σελίδα…»

Μανιάς: «Έχω γυρίσει σελίδα…»Για το συναίσθημα της επιστροφής του στη Ριζούπολη ως αντίπαλος του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μανιάς, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο 23χρονος επιθετικός του Άρη τόνισε πως έχει γυρίσει πλέον σελίδα στην καριέρα και πλέον το ενδιαφέρον μόνο το συμφέρον της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φορ στο Novasports

Μιχάλη, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Την Κυριακή ο Αρης κάνει πρεμιέρα στη Ριζούπολη.
«Θα είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα! Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και στη προετοιμασία, αλλά και μετά. Όπως σε κάθε πρεμιέρα υπάρχουν παγίδες, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να ευτυχήσουμε στο τέλος».
Για σένα η τύχη το έφερε έτσι, ώστε να γυρίζεις την πρώτη κιόλας αγωνιστική, σε γνώριμο περιβάλλον, όπου θα συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόσουν στον Απόλλωνα. Περίεργη κατάσταση;
«Στον Απόλλωνα πέρασα μια πολύ ωραία χρονιά η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο. Όμως έχω γυρίσει σελίδα στην καριέρα μου, είμαι σε μια άλλη ομάδα, στον Αρη και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον νέο μου σύλλογο».
Οσο κι αν έχει αλλάξει ο Απόλλωνας από πέρυσι, δεν παύεις να γνωρίζεις πολλά από τα «κομμάτια» του. Τι πρέπει να προσέξει ο Αρης;
«Κοιτάξτε, την πρώτη αγωνιστική, είναι δύσκολο να βρούμε τα “κλειδιά” του Απόλλωνα. Διότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, ούτε εμείς, ούτε ο Απόλλωνας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Πως οραματίζεσαι τον φετινό Αρη;
«Πιστεύω πως ο Αρης θα φτάσει αρκετά ψηλά σε σχέση με την περυσινή χρονιά στην οποία υπήρχαν κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η ομάδα, πράγματι, να φτάσει ψηλά».
Έχεις προλάβει να γίνεις σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Αρη! Είναι ένα στοίχημα για σένα να δικαιώσεις ολ' αυτά που ακούγονται;
«Δεν ξέρω αν είναι στοίχημα, όμως μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι, κοιτάζοντας πάντα τη νίκη».


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.18:45 Greece U16 - Italy U16(Πιθανο Link..)

Live Streaming.19:15 Asteras Tripolis - PAS Giannina

Live Streaming.19:15.OFI Crete - Panionios Athens

Live Streaming.19:15 Apollon Smirnis - Aris Thessaloniki FC

Live Streaming.19:15 Levadiakos - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Panaitolikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Live Streaming.18:45 Greece U16 - Italy U16(Πιθανο Link..)

Live Streaming.19:15 Asteras Tripolis - PAS Giannina

Live Streaming.19:15.OFI Crete - Panionios Athens

Live Streaming.19:15 Apollon Smirnis - Aris Thessaloniki FC

Live Streaming.19:15 Levadiakos - Panathinaikos 

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Panaitolikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:98 εκατ. και Κοεντράο για Μπέιλ η Ρεάλ

Δεν τα παρατάει η Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την προσπάθεια απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.


Οπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, η "Βασίλισσα" επανήλθε με νέα πρόταση, προσφέροντας στους "πετεινούς" το ποσό των 98 εκατομμύρια ευρώ και τον Κοεντράο, ώστε να κάνει δικό της τον ουαλό άσο.
Μάλιστα, σημειώνουν οι ισπανοί ότι η διοίκηση της Ρεάλ έχει ανημερώσει σχετικά την αγγλική ομάδα για τη νέα προσφορά και περιμένει την απάντησή της.
Η αξία του Κοεντράο υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, άρα η νέα πρόταση της Ρεάλ -μαζί με τον Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα- αγγίζει τα 123 εκατομμύρια ευρώ.
Η Ρεάλ θέλει, ο Μπέιλ θέλει και μένει να δούμε τι θα κάνει η Τότεναμ, η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (18/8) στο αγγλικό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:45 Greece U16 - Italy U16(Πιθανο Link..)

Live Streaming.19:15 Asteras Tripolis - PAS Giannina

Live Streaming.19:15.OFI Crete - Panionios Athens

Live Streaming.19:15 Apollon Smirnis - Aris Thessaloniki FC

Live Streaming.19:15 Levadiakos - Panathinaikos

 Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Panaitolikos