14 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστρία - Ελλάδα 0-2

Αυστρία - Ελλάδα 0-2,afstria - ellada 0-2Η Ελλάδα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο στο φιλικό στη "Red Bull Arena", είχε όμως... Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού με δύο δικά του γκολ χάρισε στην Εθνική μας ομάδα τη νίκη επί της Αυστρίας (2-0). Δοκάρι οι Τζιόλης - Χολέμπας, δοκάρι και για τους γηπεδούχους με τον Αλάμπα.

Live Streaming. 21:45 Switzerland vs Brazil

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα κέρδη του ΠΑΟΚ… η «απειλή» του Ολυμπιακού

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ… η «απειλή» του ΟλυμπιακούΣχεδόν 5εκατ. ευρώ είναι τα εξασφαλισμένα έσοδα που βάζει ο ΠΑΟΚ στα ταμεία του έπειτα από την απόφαση της UEFA, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους ο Ολυμπιακός «χάνει» σχεδόν 5εκατ.

Η απόφαση της UEFA να αντικαταστήσει τη Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ στη φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ γεμίζει αυτομάτως τα ταμεία του «δικέφαλου του Βορρά» με ζεστό χρήμα. Συγκεκριμένα, μόνο από τη συμμετοχή στην τελευταία φάση πριν του ομίλους, ο ΠΑΟΚ εισπράττει 2.4 εκατ. ευρώ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων απέναντι στη Σάλκε.
Στο ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας του Χουμπ Στέφενς από τους Γερμανούς, προστίθενται ακόμη λίγο περισσότερα από 2.3εκατ.ευρώ. Ένα από το market pool και τα υπόλοιπα 1.3 έρχονται από την απευθείας συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, τα «σίγουρα» κέρδη φτάνουν τα 4.7 εκατ. ευρώ, ενώ με ένα θετικό αποτέλεσμα ξεπερνούν τα 5.
Η απειλή του Ολυμπιακού, η χαρά… του Ατρόμητου
Βέβαια, το καλύτερο σενάριο για τον ΠΑΟΚ, που επηρεάζει άμεσα και τον Ολυμπιακό, είναι η εξασφάλιση του «εισιτηρίου» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με πρόκριση επί της Σάλκε. Σ’αυτή την περίπτωση, τα έσοδα του «δικέφαλου του Βορρά» συνυπολογίζοντας την είσοδο στα γκρουπ και το market pool της UEFA εκτινάσσονται στα 15εκατ.ευρώ!
Στο ενδεχόμενο αυτό θα υπάρξει και άμεσο αντίκτυπο στα προσδοκώμενα έσοδα των «ερυθρόλευκων», που θα χάσουν περίπου 5εκατ. και θα εισπράξουν συνολικά 15, όπως και η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί διακαώς ο Ατρόμητος. Καθώς, αν η ομάδα του Περιστερίου περάσει το «εμπόδιο» της Άλκμααρ και προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα, θα «καρπωθεί» ολόκληρο το market pool της συμμετοχής της, δηλαδή σχεδόν 4εκατ. ευρώ. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Στο Καρπενήσι δύο έφηβοι

Παναθηναϊκός: Στο Καρπενήσι δύο έφηβοι | onsports.grΛίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης γνωρίζει ότι δεν θα έχει αρχικά στη διάθεσή του τους διεθνείς Αντώνη Φώτση, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Μάικ Μπράμος, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Γιόνας Ματσιούλις και ίσως τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, αλλά αποφάσισε να πάρει μαζί του στην προετοιμασία δύο νεαρούς από την εφηβική ομάδα. Ο λόγος για τον Εντινόσα Ερεμπενάνζιε και Γιώργο Γκιουζέλη.
Οι δύο νεαροί ξεχώρισαν με την απόδοσή τους πέρυσι και ο Πεδουλάκης αποφάσισε να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Χολέμπας φεύγει, δύο έρχονται

Ολυμπιακός: Χολέμπας φεύγει, δύο έρχονται | onsports.gr
Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένονται τις επόμενες μέρες, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται κοντά στην μετακόμισή του στην Τουρκία, ενώ δυο παίκτες ετοιμάζονται να πιάσουν λιμάνι.
Ο 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ τα έχει βρει σε όλα με την Μπεσίκτας για νέο συμβόλαιο, ενώ απομένει η συμφωνία του τουρκικού συλλόγου με τους «ερυθρόλευκους». Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και αναμένεται να επέλθει η συμφωνία.
Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του για το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτός είναι ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος άσος ανήκει στην Βαλενσιέν και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του. Παράλληλα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ με δημιουργικά χαρακτηριστικά είναι θετικός στο να παίξει στον Ολυμπιακό και η ελληνική ομάδα προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπαστιά, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σάλκε-ΠΑΟΚ απ' την Δημόσια Τηλεόραση!

Σάλκε-ΠΑΟΚ απ' την Δημόσια Τηλεόραση!Αρχικά στην Δημόσια Τηλεόραση ήταν να μεταδώσουν την ερχόμενη Τετάρτη την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσέ-Άρσεναλ, για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένη, όμως, την σημερινή (14/8) απόφαση της ΟΥΕΦΑ για αντικατάσταση της Μέταλιστ απ' τον ΠΑΟΚ, η Δημόσια Τηλεόραση θα αλλάξει την βασική της επιλογή και θα δείξει το Σάλκε-ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι της Σάλκε (με τη Μέταλιστ) αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί απ' τη Nova, με το συνδρομητικό να παίρνει τώρα το Φενέρμπαχτσέ-Άρσεναλ και τη Δημόσια Τηλεόραση το Σάλκε-ΠΑΟΚ.

Η πρεμιέρα με Ατρόμητο-Αλκμααρ

Την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, η Nova θα μεταδώσει τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου, για τα πλέι-οφ του Europa League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο οποίος θα κάνει έτσι την φετινή πρεμιέρα του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του συνδρομητικού. 


Πηγή: Σπορ FM