9 Αυγ 2013

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ελλάδα-Κροατία 87-85

Ελλάδα-Κροατία 87-85,ellada-kroatia 87-85Στον πρώτο της φιλικό αγώνα, η εθνική Ανδρών είχε πολλά δικαιολογημένα σκαμπανεβάσματα, αλλά έδειξε όπως πάντα πάθος κι επικράτησε με 87-85 της Κροατίας με καλάθι του Πρίντεζη στο τέλος. Το Σάββατο (10/8, 7μ.μ.) με Γερμανία

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παγκόσμιο Μόσχας: Η γνωριμία των Ελλήνων αθλητών με το στάδιο

Παγκόσμιο Μόσχας: Η γνωριμία των Ελλήνων αθλητών με το στάδιο | onsports.gr

Το στάδιο Λουζνίκι στο οποίο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μέλη της ελληνικής αποστολής.
Οι αθλητές μας μαζί με τους προπονητές τους βρέθηκαν στο στάδιο, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σε ρωσικό έδαφος.
Σε γενικές γραμμές οι συνθήκες που βρήκε η αποστολή στην Μόσχα είναι καλές, με την απόσταση από το ξενοδοχείο έως το στάδιο να είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος, δεδομένο του ότι πρόκειται για απόσταση περίπου 50 λεπτών.
Το βράδυ ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος θα μιλήσει στους αθλητές, στη διάρκεια της παραδοσιακής σύσκεψης που γίνεται παραμονή των αγώνων. Εξάλλου τα περισσότερα μέλη της αποστολής έχουν ήδη περάσει από τεστ αίματος, στο πλαίσιο της απόφασης που πήρε η IAAF πριν από την έναρξη των αγώνων, να περάσουν από τεστ αίματος όλους όσοι μετέχουν στους αγώνες.
Σε ό, τι αφορά στον καιρό, για την ώρα παραμένει καλοκαιρινός! 

Πηγή: OnSports

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Οριστικά στο NBA ο Καλάθης!

Οριστικά στο NBA ο Καλάθης!Στο NBA για λογαριασμό των Γκρίζλις θα αγωνίζεται οριστικά από τη νέα σεζόν ο Νικ Καλάθης, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή και αποχώρησε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Θα ζήσει το όνειρό του από τη νέα σεζόν ο Νικ Καλάθης. Ύστερα από πολλές συζητήσεις, «τράμπες» και άγχος, ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γκρίζλις και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ.
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Παναγιώτης Καπάζογλου, μέσω Twitter, με τον παίκτη να αποχωρεί από την Ευρώπη ύστερα από τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων τα τρία στον Παναθηναϊκό.
Φυσικά, οι «αρκούδες» για να τον κάνουν δικό τους, πλήρωσαν το buy-out στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ο διεθνής γκαρντ. Στο Μέμφις θα συναντήσει και τον έτερο Έλληνα διεθνή, τον Κώστα Κουφό.
Το 2009 είχε επιλεγεί στο νούμερο 45 του draft από τους Τίμπεργουλβς. Έκτοτε τα δικαιώματά του μεταπήδησαν σε πολλές ομάδες, με τελευταίο... σταθμό τους Γκρίζλις, οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο!


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητου

Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και ΑτρόμητουΟ ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος έμαθαν τους 5 πιθανούς αντιπάλους τους, με την ΟΥΕΦΑ να ανακοινώνει τα γκρουπ της κλήρωσης (14:00, ΝS1).

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Αν πάρει κιλά ο Νεϊμάρ, μπορεί να τραυματίσει το γόνατό του"

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σάντος αλλά και του Νεϊμάρ, Μουρίσι Ραμάλιο, όταν ρωτήθηκε για την επιχείρηση που έχουν αναλάβει οι γιατροί της Μπάρτσα, να "παχύνουν" τον νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο προπονητής της Σάντος, ο οποίος καθοδήγησε τον Νεϊμάρ από το 2011 μέχρι και το 2013 ήταν ο Μουρισί Ραμάλιο. Γνωρίζει πολύ καλά τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο και με πρόσφατες δηλώσεις του, φάνηκε αντίθετος στη συμβουλή που του έχει δώσει η Μπαρτσελόνα, να πάρει βάρος.
"Αν ο Νεϊμάρ πάρει κιλά θα χάσει το μεγαλύτερό του ατού, την ταχύτητά του. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως η Μπαρτσελόνα θα του πρότεινε κάτι τέτοιο", δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σάντος σε ραδιόφωνο της χώρας του.
Μάλιστα, συνέχισε τις δηλώσεις του, προειδοποιώντας τους Καταλανούς πως αν πάρει βάρος ο Νεϊμάρ, μπορεί να έχει την τύχη του Βραζιλιάνου Ρονάλντο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατό του.
"Ο Νεϊμάρ έχει ήδη ένα καθορισμένο σώμα. Η αύξηση του σωματικού του βάρους μπορεί να του προκαλέσει τραυματισμό στο γόνατο, όπως έγινε και με τον Ρονάλντο. Είναι μια πολύ επικίνδυνη επιχείρηση αυτή", τα λόγια του Ραμάλιο.
Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθησύχασε τους φίλους των "μπλαουγκράνα" σχετικά με την υγεία του, ενώ στο φιλικό ενάντια στην Ταϊλάνδη, πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Καταλανών.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υπεραστικό γκολ (video)

Υπεραστικό,yperastikoΟ Αντρέα Λατσάρι σκόραρε από το… σπίτι του απέναντι στη Σιρόκι Μπρίγιεκ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>