4 Αυγ 2013

Live Streaming.21:00 Panathinaikos - Lazio


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: «Είπα όχι στην Αγγλία λόγω… Καζακστάν»

Μουρίνιο: «Είπα όχι στην Αγγλία λόγω… Καζακστάν» | onsports.gr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως απέρριψε το 2007 πρόταση για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.
Ακόμα μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας για το παρελθόν, αποκάλυψε πως η FA τον είχε πλησιάσει για να αναλάβει την ομάδα το 2007. Ο ίδιος όμως, την απέρριψε λόγω του… Καζακστάν.
«Όταν η ομοσπονδία ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, το επόμενο ματς της Αγγλίας ήταν κόντρα στη Γαλλία, ένα φιλικό στο Παρίσι. Γαλλία-Αγγλία, σκέφτηκα πως αυτό είναι κάτι αρκετά δελεαστικό. Μετά, όμως, η Αγγλία έπαιζε με το Καζακστάν. Οχι, όχι, όχι! Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να προσπαθησω να δίνω κίνητρα στον εαυτό μου για μία δουλειά που δεν με ικανοποιούσε πλήρως; Τι κάνω;», είπε για το ενδεχόμενο που υπήρξε να προπονήσει την Εθνική Αγγλίας, συνεχίζοντας:
«Είχαμε επαφή και σκέφτηκα την πρόταση της Αγγλίας όμως τότε ήμουν πολύ νέος και πολύ υπερήφανος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν προπονώ παίκτες, οπότε πρέπει να πηγαίνω και να τους βλέπω να προπονούνται στους συλλόγους».
Σε ό,τι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ φέτος, είπε: «Η Άρσεναλ είναι Άρσεναλ και πιθανότατα θα είναι καλύτερη ομάδα. Η Τσέλσι είναι η Τσέλσι. Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πρωταθλήτριες των δύο τελευταίων ετών. Γιατί όχι και η Λίβερπουλ; Έχει έναν σπουδαίο προπονητή. Είχε έναν χρόνο να δουλέψει τις ιδέες του, οπότε γιατί όχι Λίβερπουλ;», κατέληξε. 

Πηγή: OnSports

 Live Streaming.21:00 Panathinaikos - Lazio

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ετοιμάζεται για τα… εγχώρια τεστ

Ετοιμάζεται για τα… εγχώρια τεστΜετά τα φιλικά στην Αγγλία, ήρθε η ώρα, ο Ατρόμητος να τσεκάρει τις δυνάμεις του και κόντρα σε συλλόγους από την Ελλάδα. Την Τρίτη φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Χωρίς νέα προβλήματα, πλην των γνωστών, Ναπολεόνι, Γκαρσία και Γεωργίου, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου. Οι «κυανόλευκοι» δουλεύουν καθημερινά τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική, ενώ σιγά σιγά θα αρχίσουν και τα τεστ με ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, υπάρχει φιλικό με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, όπου θα είναι μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον κόσμο της ομάδας, κόντρα σε αντιπάλους, σαφώς περισσότερο στα… μέτρα του Ατρόμητου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα ενσωματωθεί ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος ολοκλήρωσε τα δοκιμαστικά τεστ στη Στόουκ Σίτυ. 


Πηγή: Σπορ FM

 Live Streaming.21:00 Panathinaikos - Lazio  

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννακόπουλος: "Προκλητική η εύνοια της ΑΕΚ"

Με νέα δήλωσή του -με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τη χρήση του ΟΑΚΑ- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταπιάνεται με την ΑΕΚ και την ευνοϊκή, όπως τονίζει, μεταχείριση που έχει: "Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την χρηματοδότηση ενός γηπέδου που ακόμη βρίσκεται στα... χαρτιά με 20 εκ. ευρώ από την πολιτεία και τη διαγραφή -ουσιαστικά- παλαιών οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ".

"Παρακολουθούμε την προκλητική βοήθεια που παρέχει η κυβέρνηση προς την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μια ομάδα που σήμερα ανήκει στη Γ' Εθνική και από την άλλη πλευρά την απαράδεκτη στάση που τηρεί απέναντι στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Την κορυφαία ελληνική ομάδα που έχει προσφέρει τα πάντα στον αθλητισμό μας και έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κρατάει πάντα ψηλά την ελληνική σημαία. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την εφαρμοζόμενη πολιτική της χρηματοδότησης ενός γηπέδου που ακόμη βρίσκεται στα... χαρτιά με 20 εκ. ευρώ από την πολιτεία και τη διαγραφή -ουσιαστικά- παλαιών οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΟΑΚΑ, ακριβώς και μόνο επειδή με τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική έχει αποκτήσει διαφορετικό ΑΦΜ, που της επέτρεψε να υπογράψει και τη νέα σύμβαση με τη διοίκηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων", τονίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνεχίζει:
"Αυτά συμβαίνουν με τις... ευλογίες της πολιτείας για την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής, την ώρα που απέναντι στον Παναθηναϊκό των έξι ευρωπαϊκών τροπαίων η κυβέρνηση εμφανίζει μια στάση που αν μη τι άλλο την εκλαμβάνουμε ως υποτιμητική. Μια στάση εμπαιγμού που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει σε όσα πρεσβεύουν για τον ελληνικό αθλητισμό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα εκατομμύρια των οπαδών της ομάδας μας, που και αυτοί είναι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες. Θέλω να πιστεύω ότι δεν αποτελεί αυτή η διάκριση που βιώνουμε έναντι της ΑΕΚ της Γ' Εθνικής και του Δημήτρη Μελισσανίδη, προϊόν της εμπλοκής του τελευταίου στην υπό ολοκλήρωση μεταβίβαση του ποσοστού του ελληνικού δημοσίου στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και ευελπιστώ ότι το συντομότερο δυνατόν οι κ. Παναγιωτόπουλος και Ανδριανός θα πάρουν τις αποφάσεις που επιβάλλεται να ληφθούν, για να παραμείνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με όρους δίκαιους και πάνω απ' όλα προσαρμοσμένους στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα".
Διαβάστε ακόμη:
Δ.Γιαννακόπουλος: "Ξεσπιτώνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού"
ΚΑΕ: "Ας σταματήσει ο εμπαιγμός"
Η θέση Γαλακτόπουλου και Κάκκου

Πηγή: Contra
Live Streaming.21:00 Panathinaikos - Lazio 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φώτσης: "Να μην μείνουμε στα λόγια..."

Φώτσης,fotsisΟ Αντώνης Φώτσης, αν και δεν αναγνωρίζει τον τίτλο του... αρχηγού που φέρει στην εθνική, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του ενόψει του Ευρωμπάσκετ. "Τα χαρτιά δεν παίζουν μπάσκετ", τόνισε και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. "Ξέρω ακριβώς πού θα παρκάρω", συμπλήρωσε.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει ο Ρούνεϊ

Φεύγει ο ΡούνεϊΣύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Mirror, το οποίο επικαλείται αναφορές συμπαικτών του Γουέιν Ρούνεϊ μέσα από τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρει σήμερα ότι ο Άγγλος επιθετικός θα ζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα και επίσημα μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι συμπαίκτες του Ρούνεϊ, έχουν αντιληφθεί ότι ο Άγγλος στράικερ επιζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του και πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Μόγιες ή μέλος της διοίκησης. Επιθυμία του είναι να μπει στην λίστα των υπο μεταγραφή παικτών, κάτι που θα ζητήσει ο ίδιος εγγράφως.

Η Τσέλσι, η οποία έχει ήδη δει μια πρότασή της να απορρίπτεται, ετοιμάζεται να αυξήσει το ποσό στα 40 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει αν και δεν αποκλείεται να μπει όρος από τη Γιουνάιτεντ στον παίκτη, να πάρει μεταγραφή για σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την Μπέτις, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και με την οποία έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γεγονός είναι πάντως όπως αναφέρει η Mirror, ότι το θέμα θα μπει αυτή την εβδομάδα στην τελική ευθεία και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Πηγή: england365.gr