3 Αυγ 2013

Live Streaming.14:45 Liverpool FC vs Olympiacos Piraeus

Live Streaming.14:45 Liverpool FC vs Olympiacos Piraeus

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013/14 

Link 1

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ντοπέ» η παγκόσμια Δ.Γερμανία;

«Ντοπέ» η παγκόσμια Δ.Γερμανία;Σκιές ντόπινγκ για την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας που ήταν πρώτη το 1954 και δεύτερη το 1966 στο Παγκόσμιο Κύπελλο αφήνει έρευνα πανεπιστημίου του Βερολίνου. Ο ρόλος των κυβερνήσεων.

Ισχυρές ενδείξεις για ντόπινγκ των εθνικών ομάδων της Δυτικής Γερμανίας που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1954 και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση του 1966 αποκαλύπτει πως υπάρχουν έρευνα του πανεπιστημίου του Βερολίνου. Αυτή δεν έχει δημοσιευτεί, ωστόσο μερικά από τα πορίσματά της δημοσιεύονται σήμερα στον Τύπο της Γερμανίας, όπου γίνεται λόγος ότι αν επιβεβαιωθεί πως γινόταν χρήση απαγορευμένων ουσιών θα υπάρξουν διώξεις στους εμπλεκόμενους παρότι έχει παρέλθει μισός αιώνας ή και περισσότερο έκτοτε.
Η έρευνα, που είναι 800 σελίδων και περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία, κάνει λόγο για ένα εκτεταμένο κύκλωμα που χορηγούσε στους αθλητές απαγορευμένες ουσίες στη Δυτική Γερμανία. Η πολιτεία όχι απλώς δεν έδρασε κατά των κυκλωμάτων, αλλά τα υπέθαλπε. Γίνεται λόγος για κρατική χρηματοδότηση σε πειράματα για την παραγωγή αναβολικών στεροειδών, τεστοστερόνης, οιστρογόνων και ερυθροποιητίνης. Παράλληλα, η κυβέρνηση ουσιαστικά είχε νομιμοποιήσει τη δραστηριότητά του ντόπινγκ επιβάλλοντάς ακόμη και φόρους σε όσους τηνπαρήγαγαν και μοίραζαν «ντόπα» στους αθλητές.
Η χρήση των απαγορευμένων ουσιών, ασφαλώς, δεν περιορίστηκε μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά επεκτάθηκε και στον υπόλοιπο αθλητισμό της χώρας οδηγώντας μεγάλες επιτυχίες. Οι επιπτώσεις έγιναν αισθητές στην υγεία αρκετών αθλητών, ωστόσο το «σύστημα» φρόντιζε να… κουκουλώνει τα περιστατικά αυτά, όπως προσθέτει η αποκαλυπτική έρευνα που είναι άγνωστο πότε και αν θα δημοσιευθεί πλήρης. 


Πηγή: Σπορ FM 

Live Streaming.14:45 Liverpool FC vs Olympiacos Piraeus

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιμένουν για Μέταλιστ, ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Επιμένουν για Μέταλιστ, ελπίζει ο ΠΑΟΚΓια πιθανή τιμωρία της Μέταλιστ κάνουν λόγο ξένα δημοσιεύματα, με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.