24 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υψηλόβαθμο στέλεχος της FIFA: «Λάθος το Μουντιάλ στο Κατάρ»

Υψηλόβαθμο, FIFA, Λάθος, Μουντιάλ, Κατάρ,ypsilovathmo, FIFA, lathos, mountial, katarΣτερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.... Ο Τέο Ζβάνζιγκερ, πρώην πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA δήλωσε πως η ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, αποτελεί « 

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Η μεταγραφή Σαβιόλα στον Ολυμπιακό

Ενημερωθείτε live από το Contra.gr για τις εξελίξεις της μεταγραφής του Χαβιέρ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα για τις τελικές λεπτομέρειες πριν από τη συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από νίκη σε νίκη οι Έφηβοι

Από νίκη σε νίκη οι ΈφηβοιΗ Εθνική Εφήβων επικράτησε με 62-76 της Σλοβενίας, έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο για τις για τις θέσεις 9-16 του Ευρωμπάσκετ και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στα παρκέ Λετονίας.

Live Streaming. 19:30 Bayern Munchen vs FC Barcelona International Friendlies






Live Streaming. 19:00 Panathinaikos - Elazigspor





ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Ινγκλς η Μακάμπι

Ανακοίνωσε Ινγκλς, Μακάμπι,anakoinose ingkls, makabiΠαίκτης της Μακάμπι και επίσημα θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Τζο Ινγκλς, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Παπανικολάου.Πρόκειται για την 3η προσθήκη της "Ομάδας του Λαού", μετά από αυτές των Σχορτσανίτη και Τάιους.Η διοίκηση από την πλευρά της καλωσόρισε μέσω του λογαριασμού της στο twitter με βίντεο τον παίκτη, ενώ η είδηση ανακοινώθηκε και στο site της Ευρωλίγκας. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming. 19:30 Bayern Munchen vs FC Barcelona International Friendlies

Live Streaming. 19:00 Panathinaikos - Elazigspor

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αισιοδοξία στην Ξάνθη για πρόκριση

Αισιοδοξία στην Ξάνθη για πρόκρισηΗ Ξάνθη πέταξε για την Ιρλανδία και τον αγώνα με τη Λίνφιλντ με τον Νίκο Καραγεωργίου να πιστεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ασφάλιση Αυτοκινήτου με -15%. Ασφαλίστε το Όχημα σας Online Τώρα!
Η ακριτική ομάδα αναχώρησε για τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, όπου είχε χάσει στα Πηγάδια με 1-0 από τη Λίνφιλντ.



Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θεωρεί χαμένη την πρόκριση: «Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι το καλύτερο. Μας άφησε πικρή γεύση. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πιστεύουμε όλοι. Η Λίνφλιντ είναι ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο αμυντικός τρόπος λειτουργίας, αλλά δεν έχει επιθετικά και τεχνικά χαρίσματα. Στο πρώτο παιχνίδι χάναμε χρόνο παίζοντας από τα πλάγια, τώρα θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και με κάθετες πάσες για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς».



Δηλώσεις έκανε και ο Μαρσελίνιο, αναφέροντας: «Θα πάρουμε την πρόκριση το πιστεύουμε όλοι. Είναι δύσκολο το ξέρουμε. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ αμυντική και θα πρέπει να ανοίξουμε την άμυνά της, είτε από τα πλάγια είτε κάθετα. Δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε στην Ξάνθη, που δεν καταφέραμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση από την πλευρά μας».



Αισιόδοξος είναι και ο Μαρίν: «Όλοι πιστεύουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Χρειάζεται διαφορετική νοοτροπία στον επαναληπτικό από αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι και άλλο τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να ποντάρουμε στην τακτική, είναι κάτι που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε και είμαστε σίγουροι για αυτό. Αρκεί να βγάζουμε τη μπάλα γρήγορα από την άμυνά μας και να κάνουμε με σωστό τρόπο της επιθέσεις. Θέλουμε να χαρίσουμε την πρόκριση στην πόλη της Ξάνθης». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming. 19:30 Bayern Munchen vs FC Barcelona International Friendlies

Live Streaming. 19:00 Panathinaikos - Elazigspor


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ