20 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανελλήνιο ρεκόρ ο Δουβαλίδης

Πανελλήνιο ρεκόρ ο ΔουβαλίδηςΟ τίτλος του πρωταθλητή συνδυάστηκε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110μ με εμπόδια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο ΟΑΚΑ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η αποστολή για την Αγγλία

Ατρόμητος προετοιμασίαΟ Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε το Σάββατο (20/7) την αποστολή του Ατρομήτου που θα αναχωρήσει για την Αγγλία για σειρά φιλικών αγώνων. Δείτε την αποστολή.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αγγλία για σειρά φιλικών αγώνων ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (20/7).
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή (21/7, 19.00) για το Μάντσεστερ (με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο) και θα καταλύσει στο Τσέστερ. Πριν την αναχώρηση θα γίνει πρωινή προπόνηση.
Την αποστολή αποτελούν οι: Μπάρκας, Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γρομητσάρης, Γιαννούλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τζαμάλ, Αρκούδας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γεωργίου, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καλλέργης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπαδόπουλος και Φάμπιο.
Το Σάββατο έγινε διπλή προπόνηση (πρωί -απόγευμα) με την παρουσία του Ταυλαρίδη που ξεπέρασε την τροφική δηλητηρίαση, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Γεωργίου. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming TV Watch live sports.Link 1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: