9 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπυρόπουλος: Αν δουλέψουμε σωστά θα τα καταφέρουμε!"Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την ομάδα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Παρότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, αν δουλέψουμε σωστά, είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, πιστεύω θα τα καταφέρουμε". Με τα παραπάνω λόγια ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μπακ παράλληλα τόνισε πως τον εξιτάρει η ιδέα της επιστροφής στην Λεωφόρο, που θα είναι μια καυτή έδρα για τους πράσινους...Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Ολλανδία:
-Νέα σεζόν, νέα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό... Πως τα βλέπεις τα πράγματα;

"Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την ομάδα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Παρότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, αν δουλέψουμε σωστά, είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, πιστεύω θα τα καταφέρουμε".
-Είναι η πρώτη φορά που κάνεις προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό. Τι διαφορετικό εντοπίζεις σε σχέση με το παρελθόν;
"Όταν είχα πρωτοέρθει στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο είχα εντοπίσει πολλές διαφορές γιατί υπήρχαν έμπειροι παίκτες στην ομάδα. Τώρα η κατάσταση μοιάζει λίγο με αυτό που είχα ζήσει στον Πανιώνιο πέρυσι. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις ηλικίες των παικτών. Οπότε νιώθω πιο οικεία".
-Ο Γιάννης Αναστασίου δουλεύει πάνω στο ολλανδικό μοντέλο ποδοσφαίρου, που δεν το βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα. Τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με αυτά που έχεις συνηθίσει;
"Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην τακτική. Ο προπονητής μας ζητάει να παίζουμε με ταχύτητα, απλά, με κοντινές και γρήγορες πάσεις, ενώ θέλει να έχουμε αυτοπεποίθηση".
-Το σύστημα αυτό έχει μεγάλες απαιτήσεις από τα μπακ...
"Σίγουρα, το 4-3-3 θέλει τους πλάγιους αμυντικούς να καλύπτουν όλη την πλευρά και να πηγαίνουν πάνω-κάτω. Αυτό είναι ένα στοιχείο που εμένα μου αρέσει πολύ, αφού είμαι επιθετικό μπακ, οπότε πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ το σύστημα".
-Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό φέτος;
"Πρέπει να κάνουν υπομονή, αλλά πιστεύω πως με τη σωστή δουλειά θα τους ευχαριστήσουμε".
-Η επιστροφή στη Λεωφόρο σε εξιτάρει;
"Εννοείται πως ναι. Δεν έχει καμία σχέση με το ΟΑΚΑ, όπου και 15.000 κόσμο να είχαμε φαινόταν άδειο. Η Λεωφόρος είναι μια καυτή έδρα και με τον κόσμο στις εξέδρες θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι εκεί μέσα!"

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝ ΕΛΕΙ 6/7/2013.Η ΣΙΩΠΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ.Η απόφαση έχει ανακληθεί.Φορέας ΝΠΔΔ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!!.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!!.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Live Streaming TV Watch live sports.Link

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝ ΕΛΕΙ 6/72007:Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΟΥΣ.(ΟΠΩΣ ΤΟ 3Χ3?).ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ/ΕΝΑΡΞΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ!!!.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ