7 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στιγμές από το ΠΑΟΚ - Ανζί (vid)

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα που έδωσε σήμερα (7/7) ο ΠΑΟΚ με την Ανζί.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: ΠΑΟΚ - Ανζί

LIVE, ΠΑΟΚ - Ανζί,LIVE, paok - anziΠαρακολουθήστε LIVE από το Sport.gr την εξέλιξη του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ΠΑΟΚ - Ανζί, που θα γίνει στην Αυστρία.

Live Streaming.18:00 PAOK Saloniki vs FK Anzhi Makhachkala

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013/14 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Anzhi Makhachkala LINK:Link 1
ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ,

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: ΠΑΟΚ - Ανζί

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport.gr την εξέλιξη του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ΠΑΟΚ - Ανζί,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Live Streaming ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ εναντίον… Ετό

ΠΑΟΚ εναντίον… Ετό

Μετά από τέσσερις μέρες παρουσίας στο προπονητικό κέντρο στο Λέομπεν και διπλές προπονήσεις, ήρθε η ώρα για να δούμε το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου.

Στις 18:00 θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και αναφερόμαστε στην Ανζί Μαχατσκαλά που πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος.
Όμως ο μεγιστάνας Σουλεϊμάν Κερίμοφ δαπανώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ την έφερε στο προσκήνιο και φιλοδοξεί σύντομα να την δει και στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτή την ομάδα του Σάμουελ Ετό, του Γιούρι Ζιρκόφ, του Μπαρκ Μπουσουφά, ακόμη και τον Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που σαφώς και δεν έχει το χαρακτήρα τη πρόβας τζενεράλε αφού η ομάδα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας της. Θα είναι όμως μια καλή ευκαιρία να δει ο Στέφενς πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του απέναντι σε σπουδαίους παίκτες.

Η Ανζί κάνει και αυτή την προετοιμασία της στην Αυστρία. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της έγινε στο Λέογκανγκ από τις 21 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο στο Ιρντνινγκ της Αυστρίας από την 1η Ιουλίου. Φέτος θα αγωνιστεί στο Europa League αφού πέρσι δεν τα κατάφερε μένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωταθλήτρια ΤΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Ανζί εξασφάλισε τη θέση της στο Europa League χωρίς να πάρει τίτλο αφού ναι μεν έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας, όπου ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό όμως πείσμωσε τον ιδιοκτήτη της και έτσι σήμερα εκτός από τον Ετό ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με παίκτες όπως ο Αλεξάντρ Κοκόριν και τον Ιγκόρ Ντενίσοφ.
Πιο έτοιμη η Ανζί

Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία ενώ η Ανζί είναι στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος που αρχίζει στις 14 Ιουλίου. Παρόλα αυτά ο Στέφενς θέλησε να γίνει αυτό το δυνατό φιλικό αφού δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά τα συμπεράσματα που θα βγάλει εντοπίζοντας τις αδυναμίες της ομάδας αλλά και την πρόοδο που έχει κάνει από την έναρξη της προετοιμασίας. Στο σημερινό φιλικό δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ολίσε αφού μετρά μόλις δυο προπονήσεις στα πόδια του ενώ μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί ο ο Λόπεθ που είχε κάποιες ενοχλήσεις χθες. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε το 4-2-3-1 από πλευράς Στέφενς αφού αυτό το σύστημα δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις.