10 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τάπα της χρονιάς στο NBA (video)

NBA,Αναμφίβολα το ΝΒΑ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αναφορικά με το εξαιρετικό θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνέλαβαν τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Αγρινίου, ένας 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είναι ο δράστης του τραυματισμού του Σταμάτη Καρρά πριν από την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου.
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται επίσης ένας 42χρονος που εκτόξευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλες τρεις κροτίδες, ενώ αναζητείται ένας 32χρονος.
Το δελτίο Τύπου ανέφερε ότι "συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και ενός 32χρονου ημεδαπού συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών – κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ο 31χρονος βρισκόμενος στην κερκίδα του γηπέδου, προμηθεύτηκε μία κροτίδα από τον 32χρονο την οποία έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ο παθών διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 31χρονου την επόμενη μέρα το πρωί.
Στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνελήφθη από τους Αστυνομικούς, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ένας ακόμα ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου προέκυψε ότι, κατά τη διάρκεια της ίδιας ποδοσφαιρικής συνάντησης, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου άλλες τρεις συνολικά κροτίδες. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο βαρελότο και πέντε ακόμα κροτίδες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται". 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κόλλημα με Μπεργκ

Τα πάντα έδειχναν ότι το «τριφύλλι» είναι κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή. Του Σουηδού Μάρκους Μπεργκ! Τελικά τα γερμανικά ΜΜΕ επικαλούμενα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αμβούργο τονίζουν ότι ζητάει χρήματα από τον Παναθηναϊκό για να τον αφήσει ελεύθερο! Το ύψος δεν έχει ξεκαθαριστεί, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλάνε ακόμη και για 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος! Πλέον στον Παναθηναϊκό αναμένουν τις εξελίξεις ενώ ήδη είναι σε... ανοιχτή γραμμή με τον Μπεργκ!

Πηγή: AEK365