7 Ιουν 2013

Live Streaming. 20:00 Olympiacos vs Panathinaikos


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ήρωες των τελικών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού,olybiakou-panathinaikouΤο Sport24.gr σε μια μίνι αναδρομή θυμάται τους ήρωες των τελικών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που έκριναν σε μεγάλο βαθμό τις νίκες που ουσιαστικά χάριζαν τίτλους.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Οι ρούκις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Παναθηναϊκός: Οι ρούκις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά | onsports.gr

Ραμέλ Κάρι και Ρ.Τ. Γκουίν ετοιμάζονται για την πρώτη συμμετοχή τους σε ντέρμπι «αιωνίων» και δεν αποκλείεται να αποδειχθούν… καταλυτικοί

Ανάμεσα στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, τον Ραμέλ Κάρι και τοΡ.Τ. Γκούιν είναι… δεδομένο πως ο πρώτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Κάρι έχει καταφέρει από την πρώτη του ημέρα στην ομάδα να ταιριάξει απόλυτα στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του «τριφυλλιού», κάτι που φαίνεται από την συνεισφορά του σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Και όχι μόνο στο σκοράρισμα, στο οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα.. ταλαντούχος. Από την άλλη, ο Ρ.Τ. Γκουίν είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, με πολλά χαρίσματα (δύναμη, πάθος, έφεση στο σκοράρισμα από μακριά), αλλά όπως οι περισσότεροι νέοι παίκτες σε μια ομάδα, χρειάζεται έναν απαραίτητο χρόνο προσαρμογής για να μπει στα νεά… δεδομένα. 

Όπως και να έχει, αμφότεροι οι παίκτες του «τριφυλλιού» απόψε θα ντεμπουτάρουν σε ντέρμπι «αιωνίων». Και μάλιστα στην… εχθρική ατμόσφαιρα του Σταδίου Ειρήνης κα Φιλίας. Κάποιοι υποστηρίζουν πως κανείς από τους δύο δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά, γιατί κανείς τους δεν έχει ξαναζήσει παρόμοια ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι. Οι ίδιοι πάντως έχουν τελείως διαφορετική άποψη και έχουν την απόλυτη στήριξη και των προπονητών τους, αλλά και των συμπαικτών τους. 

Η μύηση στα ντέρμπι «αιωνίων»

Όπως είναι φυσιολογικό, τις τελευταίες ημέρες οι δυο τους ήταν στο επίκεντρο των προπονήσεων του Παναθηναϊκού. Η… μύησή στους στο ντέρμπι «αιωνίων» είχε ξεκινήσει από νωρίς με τον Αργύρη Πεδουλάκη  και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να τους εξηγήσουν επακριβώς τι σημαίνει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Το ίδιο ένα, φυσικά και οι συμπαίκτες τους. Οι πρώτες εικόνες ήρθαν από το… βίντεο με τις… αφηγήσεις να δίνουν και να παίρνουν για όσα έχει ζήσει το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ από αυτά ντέρμπι. 

Ήρεμη δύναμη

Ο «Άρτζι» είναι δεδομένο ότι απόψε περιμένει  πολλά από όλους τους παίκτες του. Και φυσικά και από τους δύο ρούκις. Ο Κάρι είναι παίκτης που με το μυαλό του, την ηρεμία του και την εκτελεστική του δεινότητα στην επίθεση μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός. Κομβικός ίσως, αφού μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στον Διαμαντίδη και να τραβήξει… κουπί στο σκοράρισμα. Παράλληλα οι τοποθετήσεις του στην άμυνα, αλλά και η αμυντική του αντίληψη μπορούν να κάνουν ακόμα πιο… αφόρητη την άμυνα του «τριφυλλιού». 

Απειλή, διάδρομοι και άμυνα

Ο Ρ.Τ. Γκουίν είναι σίγουρο πως όσο και αν χρησιμοποιηθεί απόψε θα προσπαθήσει να απειλήσει με το μακρινό του σουτ, αλλά και με τις τοποθετήσεις του στην επίθεση (μακριά από το καλάθι) να ανοίξει διαδρόμους για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Πεδουλάκης περιμένει από τον Γκούιν μεγάλη βοήθεια στα ριμπάουντ, αλλά και πολύ δύναμη στην άμυνα, είτε κόντρα στον Άντιτς, είτε κόντρα στον Πρίντεζη.
Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:00 FIFA World Cup 7/62014.20:45 Lithuania vs Greece

 Link .FIFA World Cup
19:00 Armenia vs Malta - FIFA World Cup 2014 Qualifying  

19:00 Simulcast - Multicast - Konferenz : FIFA World Cup 2014 Qualifyin 
19:30 Latvia vs Bosnia and Herzegovina - FIFA World Cup 2014 Qualifyin 

20:45 Lithuania vs Greece - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

21:00 Liechtenstein vs Slovakia - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

21:15 Croatia vs Scotland - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

21:15 Moldova vs Poland - FIFA World Cup 2014 Qualifying

 21:30 Albania vs Norway - FIFA World Cup 2014 Qualifying

 21:30 Montenegro vs Ukraine - FIFA World Cup 2014 Qualifying

  21:45 Czech Republic vs Italy - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

21:45 Austria vs Sweden - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

21:45 Belgium vs Serbia - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

22:00 Iceland vs Slovenia - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

22:45 Portugal vs Russia - FIFA World Cup 2014 Qualifying 

23:00 Bolivia vs Venezuela - FIFA World Cup 2014 Qualifying 01:05 Argentina vs Colombia - FIFA World Cup 2014 Qualifying 
Link 1

Link 2

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΌΥΣ:Βοήθεια από Ιμπραΐμοβιτς σε Αναστασίου

Με τη βοήθεια του Ιμπραΐμοβιτς , όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Μπαϊράμι, ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να πλησιάσει και να πείσει τον Σουηδό να έρθει στον Παναθηναϊκό.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>