4 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ώρα τελικού… 20:00

Ώρα τελικού… 20:00Στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει ο πρώτος τελικός της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν για όγδοη συνεχή χρονιά τον τίτλο στην Α1 και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα το πλήρες πρόγραμμα της σειράς των τελικών.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 20:00, στο ΣΕΦ, με τη συγκεκριμένη ώρα να επιλέγεται προκειμένου να μην συμπέσει το ματς με τον αγώνα της Εθνικής στη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (21:45).

Η σειρά των τελικών θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 19 Ιουνίου.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των τελικών, μεγάλων και μικρών:
1ος Αγώνας
Πέμπτη 6/6
18:30 Πανιώνιος-Ρέθυμνο ΝΕΤ
Παρασκευή
20:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΕΤ1

2ος Αγώνας
Κυριακή 9/6
16:30 Ρέθυμνο-Πανιώνιος ΕΤ3
21:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΝΕΤ

3ος Αγώνας
Τετάρτη 12/6
18:30 Πανιώνιος-Ρέθυμνο ΝΕΤ
21:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΕΤ1

4ος Αγώνας (αν χρειαστεί)
Σάββατο 15/6
16:30 Ρέθυμνο-Πανιώνιος ΕΤ1
Κυριακή 16/6
21:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΝΕΤ

5ος Αγώνας (αν χρειαστεί)
Τρίτη 18/6
18:30 Πανιώνιος-Ρέθυμνο ΝΕΤ
Τετάρτη 19/6
20:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΕΤ1 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δεν είναι μόνον οι μεταγραφές στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αλλά και η επιστροφή του Κριστιάν Καρεμπέ στον σύλλογο, αυτή τη φορά για μία διαφορετική συνεργασία. Ο Γάλλος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ακολούθως θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Εντός της ημέρας ή αύριο, μαζί και με την παρουσίαση της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Καρεμπέ. Σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας, ούτε χθες έγιναν γνωστές, αν και έχει ακουστεί ότι δύσκολα θα αναλάβει ένα πόστο που θα απαιτεί καθημερινή παρουσία στου Ρέντη. Ωστόσο, απομένει η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα. Ο Καρεμπέ είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» από το 2001 έως το 2004, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και με την παρουσία του μπορεί να βοηθήσει και στην εικόνα του συλλόγου στο εξωτερικό, έχοντας πολύ καλές σχέσεις με την ΟΥΕΦΑ, αλλά και σε μεταγραφικά ζητήματα, με επαφές και με παίκτες, αλλά και με ομάδες. Και μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει άνοιγμα φέτος στη γαλλική αγορά και είναι πιθανό να προκύψει μεταγραφή ή μεταγραφές από το Σαμπιονά. Στην παρουσίασή του ίσως είναι παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί να γίνει αναφορά και στις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, αφού έχει ήδη αποκτήσει τους Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη και έχει κλείσει και τους Τζανακάκη, Μπουχαλάκη. Οχι με ανακοίνωση της επόμενης μεταγραφής, αλλά με μία αναφορά στις κινήσεις που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι, για να υπάρχει μία επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου. 
Πηγή: Bam