22 Μαΐ 2013

Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis - PAOK Saloniki

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-5,Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-0. ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ (ΝΕΑ) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ((η βαθμολογια του ομιλου)

  1. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ         12
  2. Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ         6         
  3. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ         6
  4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ.   0

Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-0. ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ (ΝΕΑ) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Live Streaming.18:15 PAS Giannina - Atromitos


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Για το επόμενο βήμα

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Για το επόμενο βήμα | onsports.gr

Να διατηρήσει το απόλυτο στη διαδικασία των play-off και να γίνει το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα που φιλοξενεί τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, καθώς απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ που ήταν τα δύο φαβορί για την πρώτη θέση, πήρε τη νίκη για να αλλάξουν αρκετά τα δεδομένα. Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Εφόσον όμως, κάνει το απόλυτο και επί της ομάδας του Περιστερίου, τότε σίγουρα αυξάνει και τις πιθανότητές του.
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ευριπίδης Γιάκος τραυματίστηκε . Ο νεαρός άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Πάντως, ο Γιάννης Χριστόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, όπως και τον Οικονόμου που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Ο Ντε Βινσέντι που στην Τούμπα συμπλήρωσε επτά κίτρινες, αποφασίστηκε να εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το εκτός με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Στην αποστολή του ΠΑΣ συμπεριλήφθηκαν οι: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νάκος, Νικλητσώτης, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Ίλιτς, Κειτά, Πάντος και Τζημόπουλος.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει αρκετά θέματα στο αγωνιστικό. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ατρόμητο αποτελεί ο Κώστας Γιαννούλης που συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα λείψει από το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, αλλά και από αυτό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης και Μπρίτο. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.18:15 PAS Giannina - Atromitos

Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.«Τελικός» στην Τρίπολη

«Τελικός» στην ΤρίποληΟ Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (20:30 NS1) με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.





Ο Αστέρας μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου μπήκε ξανά γερά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Πλέον η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αν επικρατήσει και του ΠΑΟΚ θα έχιε κάνει σημαντικό βήμα για να είναι αυτός που θα κουνήσει σεντόνι.
Στα αγωνιστικά ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαρτολίνι και Πιπίνη που είναι τραυματίες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Εμάνουελ Περόνε και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.
Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τον Φούλοπ κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ.  
Στη μεσαία γραμμή ο Ουσέρο θα έχει τον Ράγιος στο πλευρό του, με την τριάδα Καλαντζή, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο να βοηθάνε τον Περόνε.
Μονόδρομος η νίκη
Ο ΠΑΟΚ τα έχει κάνει μούσκεμα και με δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς έχασε το πλεονέκτημα που είχε και πλέον κινδυνεύει να χάσει και τον τελευταίο στόχο που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η νίκη στην Τρίπολη αποτελεί μονόδρομος για τον Δικέφαλο ώστε να μείνει και άλλο πίσω αλλά και για να επανέλθει η ηρεμία στο σύλλογο.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Καμαρά, ενώ εκτός έμεινε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ιτάνζ.
Στα της ενδεκάδας ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Κουμάλο και Σίλντεφελντ θα είναι το αμυντικό δίδυμο, ο Έτο δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά. Κάτσε και Φωτάκης θα είναι στον άξονα, με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Βούκιτς να έχει έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.   

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.18:15 PAS Giannina - Atromitos

Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ.«Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη»


«Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη»

Ο Μάκης Ψωμιάδης κέρδισε κι άλλο χρόνο στην υπόθεση με την ΑΕΚ κι ενώ στην Ένωση αισιοδοξούν πως θα δοθεί τέλος, ένας εκ των συνηγόρων του «Big Mac», ο Χρήστος Στάθης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να είναι υποχρεωμένοι στον πελάτη του!
«Ο κύριος Ψωμιάδης έχει συνθλιβεί με αυτό που περνά η ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω, ότι δεν αισθάνεται καθόλου υπεύθυνος γι' αυτό που συμβαίνει. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη με έγγραφα που θα βγουν, όσο και αν αυτό ακούγεται προκλητικό, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη», δήλωσε χαρακτηριστικά!
Την ίδια ώρα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος έλεγε: «Μετά από οκτώ αναβολές και μια τεράστια καθυστέρηση τόσων ετών, σήμερα υπήρξε διακοπή για την επόμενη εβδομάδα. Σας διαβεβαιώνω, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και εγώ που έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία εδώ και δέκα χρόνια θα τη φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, η κατάληξη αυτής της υπόθεσης συμπίπτει χρονικά με τη διάλυση αυτού του ιστορικού συλλόγου.
Η εγχείρηση πιθανότατα θα έχει πετύχει, αλλά ο ασθενής θα έχει πεθάνει. Ωστόσο, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως να υπάρξει δίκη, γι' αυτούς που κάποτε εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα να τη διοικήσουν ο Ψωμιάδης. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας, υπόθεση του κοινού συμφέροντος. Τα χρήματα όταν θα εισπραχθούν το μόνο που μπορούν να κάνουν θα καλύψουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το δημόσιο. Κρατώντας την αξιοπρέπεια των προσφύγων που δημιούργησαν αυτή την ομάδα». 

Πηγή: Goal

Live Streaming.18:15 PAS Giannina - Atromitos

Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis - PAOK Saloniki