9 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επίθεση σε Μουρίνιο από... μπαμπά Ινιέστα

Ο πατέρας του Αντρές Ινιέστα ξεσπάθωσε κατά του Ζοζέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως ο Πορτογάλος αγνοεί τι θα πει σεβασμός και ντροπή! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η κόντρα του Ζοζέ Μουρίνιο με αρκετούς ανθρώπους του ισπανικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί.
Αυτή τη φορά ο "special one" προκάλεσε τη μήνη του Αντόνιο Ινιέστα, για το γεγονός ότι είχε "συστήσει" δημόσια στο γιο του Αντρές να μην κάνει δηλώσεις για τον Κασίγιας αλλά "να ασχολείται με τη Μπαρτσελόνα που δεν μπορεί χωρίς τον Μέσι".
Έτσι η απάντηση από τον πατέρα του άσου της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να έρθει. "Ο Μουρίνιο δεν γνωρίζει ούτε από σεβασμού ούτε από ντροπή. Ο Ινιέστα δεν μιλάει για τον Μουρίνιο αλλά για τον Ίκερ επειδή είναι φίλοι", δήλωσε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marca", για να προσθέσει:

Ο πατεράς του Αντρές Ινιέστα, Αντόνιο

"Ο Μουρίνιο επιζητάει πάντα τον καυγά. Η Ρεάλ τον στήριξε αλλά σιγά σιγά αντιλαμβάνεται με ποιον άνθρωπο έχει να κάνει. Επιπλέον, όποιος παίζει, δικαιούται να απολαμβάνει σεβασμό.
Δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει απέναντι σε έναν άνθρωπο με την ποιότητα του Ίκερ, που αποτελεί μνημείο για το ισπανικό ποδόσφαιρο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δεν υπάρχουν προηγούμενα. Εάν όλα αυτά είχαν συμβεί σε Γερμανία ή Αγγλία, ο Μουρίνιο θα είχε βρεθεί εκτός ομάδας εδώ και πολύ καιρό". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 20:00 Panathinaikos Athens vs AO Xanthi