29 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σήκωσαν στα χέρια τον Ιβάν! (vds)

Σήκωσαν, Ιβάν,sikosan, ivanΟι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν στο γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα χέρια μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού και τον πέταξαν αρκετές φορές ψηλά υπό τις ιαχές �Όλε�.

O ANT1 ανακοίνωσε το Αστέρας Τ.- Ολυμπιακός!

O ANT1 ανακοίνωσε το Αστέρας Τ.- Ολυμπιακός!Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πριν λίγα δευτερόλεπτα τη μετάδοση (παράλληλα με τον ΟΤΕ) του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα γίνει στις 11 Μαίου.

Απευθειας από τον ΑΝΤ1 σε ζωντανη συνδεση με τον ΟΤΕ TV.
PRE - GAME SHOW

20:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μην χάσετε το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:30 τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-2013 απευθείας από τον ΑΝΤ1 σε ζωντανή σύνδεση από τον ΟΤΕ TV.

Λίγο πριν το κρίσιμο ματς, έρχεται ο Κυριακός Καψής στο PRE - GAME SHOW και παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα μέσα από ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με φόντο την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου! Σάββατο 11 Μαΐου η καρδιά του Κυπέλλου Ελλάδας χτυπάει στον ΑΝΤ1. Συντονιστείτε και απολαύστε το πιο συναρπαστικό ντέρμπι της χρονιάς». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κουρούνη: «Με επηρέασε ο πατέρας μου»


Κουρούνη: «Με επηρέασε ο πατέρας μου» Από το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της, η Κάλλια Κουρούνη έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δυναμικά σπορ και ποιοι οι στόχοι της.


Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τα μαχητικά αθλήματα, σε ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση κάποιο μέλος από την οικογένειά σου;

"Ξεκίνησα το 2010 να ασχολούμαι με την πυγμαχία. Με ανακάλυψε ο δάσκαλός μου ο Γιώργος Μάλλιος που πίστεψε πολύ στις δυνατότητές μου. Όσο για την οικογένειά μου, ο πατέρας μου είχε αναδειχθεί στο παρελθόν πρωταθλητής στην πυγμαχία και στην ελληνορωμαϊκή πάλη και με επηρέασε να ασχοληθώ με τα δυναμικά αθλήματα".

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Κάλλιας Κουρούνη στο ifitnessbook.com

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λεφτά της CIA στο Αφγανιστάν μέσα σε σακούλες!

Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια παραδίδονταν επί μία δεκαετία από την CIA σε βαλίτσες, σακίδια και πλαστικές σακούλες στο γραφείο του προέδρου του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, το οποίο επικαλείται πληροφορίες νυν και πρώην συμβούλων του αφγανού ηγέτη.

Τα μυστικά αυτά κονδύλια προορίζονταν για την εδραίωση της επιρροής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά, αντ΄αυτού, τροφοδότησαν τη διαφθορά και ενίσχυσαν τους πολέμαρχους, υπονομεύοντας την στρατηγική απεμπλοκής της Ουάσινγκτον από το Αφγανιστάν, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
"Η μεγαλύτερη πηγή διαφθοράς στο Αφγανιστάν ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες", δήλωσε μία από τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.
Η CIA αρνήθηκε και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απέφυγε μέχρι στιγμής να σχολιάσει το δημοσίευμα. Η εφημερίδα δεν δημοσίευσε επίσης σχόλιο του γραφείου του Χαμίντ Καρζάι.
"Το αποκαλούσαμε 'χρήμα-φάντασμα' ", δήλωσε ο Χαλίλ Ρομάν που ήταν επικεφαλής του γραφείου τιου Καρζάι από το 2002 μέχρι το 2005. "Εφθανε μυστικά και έφευγε μυστικά".
Για περισσότερο από μία δεκαετία τα χρήματα έφθαναν κάθε μήνα ή περίπου στο γραφείο του προέδρου του Αφγανιστάν και αυτό αποτελούσε μία διαδικασία ρουτίνας από την έναρξη του πολέμου στο Αφγανιστάν.
Τα κονδύλια αυτά δεν υπέκειντο στους ελέγχους και τους περιορισμούς που προβλέπονται για την επίσημη αμερικανική οικονομική βοήθεια στη χώρα ή για τα επίσημα προγράμματα βοήθειας της CIA, όπως είναι η χρηματοδότηση των αφγανικών υπηρεσιών Πληροφοριών, και δεν φαίνεται να παραβιάζουν την αμερικανική νομοθεσία, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Σύμφωνα με αμερικανούς και αφγανούς αξιωματούχους, κύριος στόχος των πληρωμών αυτών ήταν η διάτηρηση της πρόσβασης προς τον Καρζάι και τον στενό του κύκλο και η εξασφάλιση της επιρροής της CIA στο προεδρικό μέγαρο, κύριο φορέα εξουσίας στο αφγανικό υπερσυγκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης.
Τα μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών κατέληξε σε πολέμαρχους και πολιτικούς, πολλοί από τους οποίους έχουν σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών και σε ορισμένες περιπτώσεις με τους ταλιμπάν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με αμερικανούς και αφγανούς αξιωματούχους, η CIA υποστήριξε τα ίδια δίκτυα εξουσίας που η επίσημη πολιτική των ΗΠΑ προσπάθησε να διαλύσει αφήνοντας την κυβέρνηση σε εναγκαλισμό με το οργανωμένο έγκλημα.
Το 2010, ο Καρζάι δήλωσε ότι το γραφείο του έλαβε χρήματα από το Ιράν σε σακούλες, αλλά αυτό έγινε με διαφανή τρόπο και η χρηματική βοήθεια είχε ως προορισμό την κάλυψη των αναγκών του προεδρικού μεγάρου. Είπε ότι εκείνη την εποχή οι ΗΠΑ αντίστοιχες πληρωμές.
Σύμφωνα με τους New York Times, το μεγαλύτερο μέρος των ιρανικών χρημάτων χρησιμοποιήθηκε για πληρωμές σε πολέμαρχους και πολιτικούς.
Στο μεγαλύτερο διάστημα της 11ετούς εξουσίας του Καρζάι λίγα έγιναν για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην αφγανική αστυνομία και τον στρατό. Οι δύο ισχυρότεροι θεσμοί της χώρας λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως υπό μορφήν βοήθειας, αλλά δεν κατορθώνουν να επανδρώσουν και να διατηρήσουν σώματα που πλήττονται από μεγάλα ποσοστά λιποταξίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πιστεύω ότι μπορούμε»


Στις καθιερωμένες του δηλώσεις προέβη μετά το τέλος του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα  των «κυανολεύκων»:
«Σήμερα (σ.σ. χτες) η ομάδα μας έκανε το "χρέος" της και πήρε τους 3 βαθμούς που μετά από τις απώλειες στους τελευταίους δύο αγώνες ήσαν πλέον απαραίτητοι. Συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες και τεχνικό team γιατί σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για αγώνες επαγγελματικών ομάδων έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση και τον κόσμο της Αναγέννησης Επανομής για την φιλοξενία τους.
Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα όπως διαμορφώθηκε σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι πολύ συναρπαστικές και τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί, ούτε για την απευθείας άνοδο ούτε και για τα μπαράζ Όμως η ομάδα μας έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα βαθμών και πρέπει αγώνα - αγώνα να παλέψουμε για να το υπερασπιστούμε. Δε θα είναι καθόλου εύκολο αλλά πιστεύω ότι μπορούμε.
Εύχομαι καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους». 

Πηγή: Gazzetta