19 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μόνο έτσι έχει τύχη η ΑΕΚ!»


Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει με ποιον τρόπο η ΑΕΚ μπορεί να έχει ελπίδα να δικαιωθεί στην έφεση και συμβουλεύει τους νομικούς της Ένωσης πώς πρέπει να δράσουν!
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής ανέφερε: «Οσον αφορά το διαδικαστικό μέρος, η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει καμία ελπίδα στη διαδικασία της έφεσης. Θα μπορούσε να έχει κάποια ελπίδα αν οι νομικοί της σύμβουλοι, με ευθύνη της διοίκησης, κατάφερναν να αποδείξουν σε επίπεδο ενδείξεων, ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα που ο Τριτσώνης πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά το ματς, μιλούσε με κάποια πρόσωπα στο τηλέφωνο. Αν τα πρόσωπα αυτά είναι μέλη της ΚΕΔ, υπάλληλοι της ΕΠΟ και σύμβουλοι της ΕΠΟ ή κάποιο άλλο πρόσωπο που δημιουργεί υποψίες ότι η απόφαση του Τριτσώνη δεν ήταν προσωπική απόφαση, αλλά κάποιοι του την επέβαλλαν».
Περισσότερα στοsportdog.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φράουλες με αίμα; Όχι, δεν θα πάρω…

Δουλεύουν με το αίμα της ψυχής τους. Έρχονται από υπανάπτυκτες περιοχές, σε μία χώρα που θα τους προσφέρει εργασία. Ζητούν τα δεδουλευμένα τους και η απάντηση που πήραν; Πυροβολισμοί στα κορμιά τους.
 
Ζήτω το δουλεμπόριο στην Ελλάδα τoυ 2013!
28 άνθρωποι, πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ, κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους, επειδή ζήτησαν το αυτονόητο. Να πληρωθούν. Μετανάστες, που δουλεύουν για 22 ευρώ, κάτω από σκληρές συνθήκες εργασίας και κακουχίας. Άνθρωποι που έχουν την ίδιες ανάγκες που μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς. Άνθρωποι που δουλεύουν για την επιβίωσή τους, αξιοπρεπείς, και για ένα πιάτο φαί μένοντας σε παράγκες τις οποίες -όπως έχουν λένε- χρυσοπληρώνουν.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο aixmi.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Παππάς στο Ατρόμητος - ΑΕΚ


Ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ  στο Περιστέρι. Ο εν λόγω διαιτητής ήταν και στο Βέροια - Αρης. Ο Κομίνης στο Ξάνθη - Άρης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής:
Κυριακή 21/04/2013 (19:00)
Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλεία) Skoda Ξάνθη - Άρης: Κομίνης Γιώργος (Θεσπρωτία) Παναθηναϊκός - Βέροια: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Μακεδονία) Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Κάκος Τάσος (Κέρκυρα) Πλατανιάς - Λεβαδειακός: Ιωαννίδης Κώστας (Αργολίδα) Ατρόμητος - ΑΕΚ: Παππάς Ανδρέας (Αθήνα) ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Μαντάκης Στέφανος (Ημαθία) Πανθρακικός - Κέρκυρα: Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδία) 

Πηγή: Gazzetta