14 Απρ 2013

Ο Άρης επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-1.


Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Ο Άρης επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-1.

Μεγάλη νίκη για τον Άρη του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 και πλέον βρίσκεται κοντά στον στόχο της παραμονής της Superleague.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανδράς Τάτος, ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ (29, 79', 85'). Τα άλλα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος στο 7’ και Αγγελούδης στο 46'. Για τους «Αρκάδες» μείωσε στο 58' ο Κάφας.
Ο αγώνας O Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα, δείχνοντας με το… καλημέρα τις προθέσεις του. Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του στα καρέ του Αστέρα Τρίπολης στο 7’, κατόρθωσε να προηγηθεί. Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ με τον Παπαζαχαρία να γυρίζει την μπάλα και ο Τριανταφυλλάκος από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.
Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς ήθελαν να πάρουν από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Στο 29’, λοιπόν, ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στον αγώνα, όταν ο Τάτος συνεργάστηκε με τον Καζναφέρη και ο πρώτος εξαπέλυσε μία βολίδα με την μπάλα να «καρφώνεται» στο παράθυρο του Διούδη

Αυτή ουσιαστικά ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με τον Άρη να προηγείται με 2-0.
Ξεκίνημα με γκολ…
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Μόλις στο 46’ ο Αγγελούδης νίκησε τον Μπαντή και διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια και στο 58’ κατάφεραν να μειώσουν με τον Κάφα να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το λανθασμένο βολέ του Διούδη και με μακρινό σουτ έκανε το 3-1.
Το κείμενο ανανεώνεται Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Τάτος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγγελούδης (64' Οικονομόπουλος).
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντης, Κοντοες, Πιπινης, Κουρμπελης, Φορμίκα, Σέτι (46' Ντε Μπλάσις), Καστέλς, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Κάφα, Καλαντζής. 


Πηγή: NewsNow

«Ντου» από οπαδούς της ΑΕΚ όταν η ομάδα τους βρέθηκε πίσω στο σκορ


Φωτογραφία για «Ντου» από οπαδούς της ΑΕΚ όταν η ομάδα τους βρέθηκε πίσω στο σκορ

Η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην υπόθεση της παραμονής της στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μετά τα απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν, αλλά οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Και όταν λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, οι οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες του Δικεφάλου με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση. 

Πηγή: NewsNow

Live Streaming.Αγωνες της Super League.19:00 Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens,PAS Giannina vs Kerkyra, Panionios Athens vs AO Xanthi, Levadiakos FC vs PAOK Saloniki

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

Live Streaming.Αγωνες της Super League.19:00 AEK Athens vs Panthrakikos,Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis, Veria FC vs Platanias,OFI Crete vs Atromitos Athens

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 7μ.μ.Κόλαση και παράδεισος στις 7μ.μ.!


Κόλαση και παράδεισος στις 7μ.μ.!
Υπό άλλες συνθήκες το ντέρμπι των «αιωνίων» θα σκίαζε την αγωνιστική. Οταν, όμως, η διαφορά του ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό -που πρέπει να ελπίζει σε μίνι θαύμα για είσοδο στην πεντάδα- είναι 37 πόντοι, μοιραία τα «φώτα» πέφτουν δυνατά και σ' άλλα γήπεδα. Ειδικά όταν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την ύπαρξή της στην κατηγορία υποδεχόμενη τον έχοντα επίσης 30 βαθμούς Πανθρακικό σ' έναν μεταξύ τους «τελικό».
Τον δικό του αγώνα επιβίωσης κόντρα στον 3ο της κατάταξης Αστέρα Τρίπολης δίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης, «μάχες» παραμονής δίνουν Βέροια - Πλατανιάς και ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον Ατρόμητο (δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τα πλέι οφ), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να «σφραγίσει» την είσοδό του στην πεντάδα και την «παρθενική» έξοδό του στην Ευρώπη σε μια αγωνιστική που όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 7 μ.μ.
Το SentraGoal μέσω του νέου διαδραστικού live θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις σ' όλα τα παιχνίδια ενώ παράλληλα θα 'χετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή και σε κάθε αλλαγή των σκορ, να γνωρίζετε ποια ομάδα οδεύει προς την Football League και ποια προς τα πλέι οφ...
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
AEK - Πανθρακικός/7 μ.μ./NOVA 2
Αρης- Αστέρας Τρίπολης/7 μ.μ./NOVA 6
Βέροια- Πλατανιάς/7 μ.μ./-
Λεβαδειακός- ΠΑΟΚ/7 μ.μ./NOVA 3
ΟΦΗ - Ατρόμητος Αθηνών/7 μ.μ./NOVA HIG/TS
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός/7 μ.μ./NOVA 1
Πανιώνιος- Ξάνθη/7 μ.μ./NOVA 7
ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα/7 μ.μ./-
* Οι αγώνες Βέροια - Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση στις 9 μ.μ. από ΝOVA 3 και ΝOVA 4 αντίστοιχα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 21 Απριλίου)
Ξάνθη- Αρης/7 μ.μ./NOVA
Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ7 μ.μ./NOVA
Ατρόμητος Αθηνών - AEK7 μ.μ./NOVA
Ολυμπιακός - Πανιώνιος/7 μ.μ./NOVA
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα/7 μ.μ./NOVA
Παναθηναϊκός- Βέροια7 μ.μ./NOVA
Πανθρακικός- Κέρκυρα7 μ.μ./NOVA
Πλατανιάς - Λεβαδειακός7 μ.μ./NOVA

Πηγή: Goal

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens,PAS Giannina vs Kerkyra, Panionios Athens vs AO Xanthi,  Levadiakos FC vs PAOK Saloniki

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 AEK Athens vs Panthrakikos,Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis, Veria FC vs Platanias,OFI Crete vs Atromitos Athens

"Χρυσό" πριμ για Μπάγερν


Αρκετά πλουσιότεροι θα γίνουν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Bild", οι παίκτες της γερμανικής ομάδας θα μοιραστούν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, μιας και η διοίκηση αποφάσισε να τους επιβραβεύσει, επειδή έφεραν και πάλι τους "Βαυαρούς" στην κορυφή της Bundesliga, έπειτα από το 2010.

Οι λεγόμενοι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται να εισπράξουν από περίπου 200.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν λιγότερα. Σημειώνεται, τέλος, πως τα ποσά θα υπολογιστούν βάσει του χρόνου συμμετοχής του εκάστοτε παίκτη.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens,PAS Giannina vs Kerkyra, Panionios Athens vs AO Xanthi,  Levadiakos FC vs PAOK Saloniki

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 AEK Athens vs Panthrakikos,Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis, Veria FC vs Platanias,OFI Crete vs Atromitos Athens

Pre-Game: Αρης-Αστέρας Τρίπολης (19:00)

Pre-Game: Αρης-Αστέρας Τρίπολης (19:00)Παιχνίδι για άντρες, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο την παραμονή του Αρη στη Super League, αλλά και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιβίωση του συλλόγου. Οπως κι αν διαλέξει κανείς να περιγράψει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση (19:00, ΝS6, Sentra 103,3, SentraGoal) με τον Αστέρα Τρίπολης, θα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.


Ο Μανώλης Παπαστεριανός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (ενοχλήσεις στο γόνατο) που τον ταλαιπωρούσε και πήρε μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Ελληνας μέσος τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του σημερινού εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Νίκος Αγγελούδης φαίνεται ότι κερδίζει στο νήμα τη μάχη από τον Δημήτρη Διαμαντάκο και ο Σούλης Παπαδόπουλος θα του αναθέσει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Νταβίντ Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης. Ο νεαρός επιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ (στα παιχνίδια με Πανιώνιο, Βέροια και Ολυμπιακό) στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ μετά το τέλος του χθεσινού προγράμματος εκγύμνασης είχε τετ α τετ με τον προπονητή των «κίτρινων»
Να κλείσει στόματα
Λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει να κάνει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να θυμίσει στους ποδοσφαιριστές του το προ δυο ετών παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τρίπολη.
Τότε που ο Αρης με αυτόν στον πάγκο και με έναν πρώην παίκτη των Αρκάδων, τον Λαζαρίδη, νικούσε με 2-1 και έδινε τη χαριστική βολή στον Αστέρα. Ασχετα αν η Τρίπολη παρέμεινε στη Super League μέσα από δικαστικά γραφεία, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη καλεί τον Αστέρα σήμερα να μη δώσει καμία λαβή για δικαιώματα απέναντι σε έναν Αρη που παίζει όλη την ύπαρξή του.
«Οσοι θα παίξουν είναι επαγγελματίες, αμείβονται καλά και θα τιμήσουν τη φανέλα τους» τονίζει ο Καρδιτσιώτης προπονητής, ο οποίος μπορεί να μην κρύβει πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ο ημιτελικός της Τετάρτης στην Τούμπα, αλλά αφουγκράζεται την επιθυμία που υπάρχει στην Τρίπολη για να μη χαριστεί η ομάδα στον Αρη.
Η πειραματική 11άδα με την οποία θα κατέβει απόψε στο φλεγόμενο «Κλ. Βικελίδης» ο Αστέρας έχει όλες τις προϋποθέσεις να φέρει εις πέρας την αποστολή της, διευκολύνοντας έτσι τον Τσιώλη να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τις δυο αναμετρήσεις με τους μεγάλους της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα τετραήμερο.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Τάτος, Γιαννιώτας, Αγγελούδης. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Φορμίκα, Κοντοές, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Κάστελς, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Λέντσε.

Πηγή: Goal

ΕΞΙ ΩΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.«Σμπαράλια» ο αχίλλειος του Κόμπε


«Σμπαράλια» ο αχίλλειος του Κόμπε
Τα «δύσκολα» πέρασαν και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον Κόμπε Μπράιαντ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ολικής ρήξης αχίλλειου τένοντα που έπαθε στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Γουόριορς. Η εγχείρηση ήταν απόλυτα πετυχημένη και χωρίς την παραμικρή επιπλοκή, γεγονός που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν για ακόμη μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.
Η επιστροφή του 35χρονου σούπερ σταρ του NBA στη δράση υπολογίζεται σε διάστημα που θα κυμαίνεται από έξι ως εννέα μήνες, αφού όπως έλεγαν οι γιατροί μετά την επέμβαση ο αχίλλειος ήταν κυριολεκτικά «σμπαραλιασμένος».
Ο «Black Mamba», πάντως, θα μείνει εκτός δράσης, τουλάχιστον ως το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ξανακάνει την εμφάνισή του στα παρκέ μέσα στο 2014. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: ΟΦΗ-Ατρόμητος (19:00)

Pre-Game: ΟΦΗ-Ατρόμητος (19:00)

Κι όμως Αδιάφορος στο σημερινό (19:00, Highlights, Sentra 103,3, SentraGoal) ματς δεν υπάρχει. Τι κι αν ο Ατρόμητος βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος σε θέσεις πλέι οφ, η 6η Ξάνθη βρίσκεται σε απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών και δύναται να απειλήσει. Επομένως οι «κυανόλευκοι», με νέο τεχνικό στον πάγκο τους τον Γιώργο Παράσχο, θα ψάξουν τουλάχιστον την ισοπαλία σήμερα στο «Γεντί Κουλέ». Αυτό θα θυμίζει καζάνι που βράζει, αφού με εξαίρεση τη θύρα 6 οι άλλες αναμένονται για πρώτη φορά να είναι γεμάτες από 8.000 φίλους του ΟΦΗ, ο οποίος παίζει το μέλλον του στην κατηγορία.
Οι Κρητικοί έχοντας 31 βαθμούς θέλουν να κάνουν καθοριστικό βήμα παραμονής και η κατάκτηση της νίκης είναι μονόδρομος με τον κόσμο ως δωδέκατό τους παίκτη στο πλευρό τους. Ο Γιάννης Πετράκης σ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας φρόντισε με εντατικό ατομικό πρόγραμμα να εντάξει σιγά σιγά σε αυτό της ομάδας (μπήκε προχθές) τον Βασίλη Κουτσινικούλη που θα ξεκινήσει βασικός στο 4-4-2, σύστημα στο οποίο επανέρχονται οι «μελανόλευκοι». Στόχος το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος και θ' «ανοίξει» τον Ατρόμητο.
Οι «κυανόλευκοι» από την άλλη, που προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη και (επιπλέον) δίχως γκολ στο ενεργητικό τους, θα αφήσουν και αυτοί τις παραλλαγές του 4-2-3-1 που παρέτασσαν μέχρι πρότινος Μπάγεβιτς και Αναστόπουλος, αφού ο Γιώργος Παράσχος θα προτιμήσει το 4-4-2. Βασικός θα είναι ο Σουμπίνιο, που επιστρέφει κόντρα στην παλιά του ομάδα στο «Γεντί Κουλέ», κάτι που δεν πρόλαβαν να κάνουν ο «αλενατόρε» και ο Μάντζιος (αμφότεροι αποτελούν παρελθόν, ως γνωστόν, από την ομάδα του Περιστερίου) όπως και ο Ταυλαρίδης που είναι τιμωρημένος. Ο Παράσχος, που επίσης έχει θητεία ως προπονητής στον ΟΦΗ, εκτός από σύστημα θ' αλλάξει και πρόσωπα, ευελπιστώντας πως οι συγκεκριμένες αλλαγές θα αποφέρουν και το επιθυμητό για την ομάδα του αποτέλεσμα.
Τέλος, θυμίζουμε ότι λόγω της πτώσης του ενός πυλώνα έχει ήδη τοποθετηθεί στη θέση του -ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τον φωτισμό- γερανός από τον οποίον θα στηρίζονται 20 λαμπτήρες.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σαρ, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Κούτσι, Σουμπίνιο. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens,PAS Giannina vs Kerkyra, Panionios Athens vs AO Xanthi,  Levadiakos FC vs PAOK Saloniki

Live Streaming.Αγωνες της  Super League.19:00 AEK Athens vs Panthrakikos,Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis, Veria FC vs Platanias,OFI Crete vs Atromitos Athens