11 Απρ 2013

Περιοδεία στην Ασία…

Περιοδεία στην Ασία…Από την Ασία θα ξεκινήσουν οι δυνατοί αγώνες του Σπύρου Λεμπέση, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων στίβου του καλοκαιριού.

Ήτοι, ο πρωταθλητής του ακοντισμού θα ξεκινήσει από το Diamond League στην Ντόχα στις 10 Μαΐου και θα ακολουθήσει αυτό στη Σανγκάη στις 18 του ίδιου μήνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ξεκινήσει από καιρό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο τον προβληματίζει ο τραυματισμός του στον ώμο.

«Το χέρι μου χρειάζεται ακόμη δουλειά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Η προπόνηση γίνεται κανονικά και αυτό ικανοποιεί κι εμένα και τον προπονητή μου. Έχω συμφωνήσει ήδη για τα δύο Diamond League και ευελπιστώ πως όλα θα είναι καλά και θα μπορώ να αγωνιστώ κανονικά», τόνισε στο επίσημο site του ΣΕΓΑΣ ο ίδιος. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Panathinaikos

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.ΠΑΤΗΣΤΕ BASKETΒΑLL και υστερα πανω στο:21:45. FC Barcelona vs Panathinaikos



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:05 Lazio vs Fenerahace,Newcastle United vs SL Benfica, FC Basel vs Tottenham Hotspur

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιστορικό χαμηλό για Βραζιλία

Μόλις στην 19η θέση της μηνιαίας κατάταξης της FIFA βρέθηκε η Βραζιλία, που ποτέ στην ιστορία της δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά...

Από το 1993, όταν και η FIFA δημιούργησε το δικό της ranking για τις εθνικές ομάδες, ποτέ η Βραζιλία δεν είχε βρεθεί τόσο χαμηλά. Βέβαια η 19η θέση που καταλαμβάνει οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό και στο ότι φιλοξενεί το Μουντιάλ του 2014, κάτι που σημαίνει ότι δεν δίνει προκριματικούς αγώνας παρά μονάχα φιλικά. Η τελευταία φορά που είχε πατήσει στην κορυφή, ήταν τον Μάιο του 2010.
Οι πρώτες 10 χώρες
1.Ισπανία
2.Γερμανία
3.Αργεντινή
4.Κροατία
5.Πορτογαλία
6.Κολομβία,
7.Αγγλία
8.Ιταλία
9.Ολλανδία
10.Εκουαδόρ.

* Η Ελλάδα έπεσε μία θέση και βρέθηκε 13η. 

Πηγή: AEK365

Η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Tουρκίας!


Φωτογραφία για Η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Tουρκίας!

Η αθλήτρια που πριν καιρό μας είχε απασχολήσει λόγω εκείνου του ρατσιστικού τιτιβίσματος που είχε κάνει και της στενής σχέσης της με την Χρυσή Αυγή σύμφωνα με δημοσίευμα της contra.gr.
Η πρωταθλήτρια του τριπλούν αφού πήρε την άδεια του ΣΕΓΑΣ αλλά και της ΑΕΚ όπου ανήκει θα βοηθήσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος παίρνοντας μέρος στους δυο αγώνες που θα γίνουν εκεί τον Μάιο και τον Ιούνιο.
Ο πρώτος αγώνας στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μέσα στον Μάιο και θα αποτελέσει το ξεκίνημα της 23χρονης πρωταθλήτριας στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου “Στόχος μου μέχρι το Λονδίνο είναι μια καλή επίδοση πάνω από τα 14.65 που ελπίζω να βγει στο Ευρωπαικό του Ελσίνκι τον Ιούλιο”. 


Πηγή: NewsNow

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:00 Rubin Kazan vs Chelsea,22:05 Lazio vs Fenerahace,Newcastle United vs SL Benfica, FC Basel vs Tottenham Hotspur

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Καρφώματα και μεγάλα σουτ! (vid)

Καρφώματα,karfomataΗ regural season στο ΝΒΑ πλησιάζει στο τέλος της, ωστόσο το θέαμα δεν απουσιάζει από τις αναμετρήσεις στον «μαγικό κόσμο».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Panathinaikos

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η «SPORT».Ο Τζόναθαν, ο Ολυμπιακός και οι Αγγλοι


Ο Τζόναθαν, ο Ολυμπιακός και οι Αγγλοι
Συνεχώς αλλάζουν τα δεδομένα στην Ισπανία σχετικά με την πιθανότητα ή μη του Τζόναθαν Ντος Σάντος να έρθει το προσεχές καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, χθεσινό (10/4) δημοσίευμα σε ισπανική ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Μεξικανός άσος έχει απορρίψει την πιθανότητα μετακόμισης του στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, έσπευδε η «Sport» να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα τονίζοντας πως ο άσος της Μπαρτσελόνα Β' δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στον Ολυμπιακό επισημαίνοντας, βέβαια, πως ο παίκτης απασχολεί έντονα αγγλικές ομάεες.
Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα με έδρα τη Βαρκελώνη που ασχολείται με την επικαιρότητα των «μπλαουγκράνα», υποστήριζε σε ρεπορτάζ της πως ο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έχει σταματήσει να υφίσταται. Βέβαια, τονίζεται υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές ομάδες αλλά και αγγλικές για τον Μεξικανό άσο, παραθέτοντας τα ονόματα της Έβερτον και της Γουέστ Χαμ.
Ο 22χρονος άσος έχει ενημερωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τίτο Βιλανόβα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και έχει αρχίσει να αναζητά το μέλλον του σε άλλη ομάδα εντός και εκτός Ισπανίας για τον δανεισμό του από την Μπάρτσα 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:00 Rubin Kazan vs Chelsea,22:05 Lazio vs Fenerahace,Newcastle United vs SL Benfica, FC Basel vs Tottenham Hotspur 

Πατέρας την ώρα της... πρόκρισης ο Φάμπρεγας!

Πατέρας την ώρα της... πρόκρισης ο Φάμπρεγας! Διπλή χαρά για τον Σεσκ Φάμπρεγας χθες Τετάρτη (10/4), καθώς όχι μόνο πανηγύρισε την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «4» του Champions League, αλλά επιπλέον έγινε και πατέρας.Η σύντροφός του Η 37χρονη Ντανιέλα Σίμαν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την ώρα που το παιχνίδι των Καταλανών με την Παρί Σεν Ζερμέν εξελισσόταν!
Ετσι μάλλον δεν… χάλασε τον Φάγμπρεγας η αλλαγή του στο 62' από τον Λιονέλ Μέσι. Κι αυτό γιατί ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε την ευκαιρία να πάει στο μαιευτήριο μια ώρα αρχύτερα!


Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:00 Rubin Kazan vs Chelsea,22:05 Lazio vs Fenerahace,Newcastle United vs SL Benfica, FC Basel vs Tottenham Hotspur 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βράνκοβιτς: "Ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος"

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πώς ήταν ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο είχε παίξει.
Για τον Νίκο Γκάλη μίλησε ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, το οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες τη σεζόν 1989-90, τονίζοντας πώς ήταν ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο είχε παίξει.
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:


Μπορείτε να περιγράψετε τα συναισθήματά σας για το γεγονός ότι θα βρεθείτε και πάλι στη Θεσσαλονίκη και θα συναντήσετε τον Νίκο Γκάλη;
"Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που παίζαμε μαζί. Είναι τόσο όμορφες οι αναμνήσεις μου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ. Πέρασα όμορφα τόσο με τον Γκάλη, όσο και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Κατακτήσαμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο".
Τι είναι αυτό που θυμάστε από εκείνα τα χρόνια που ήσασταν συμπαίκτες; Ποια είναι η καλύτερή σας ανάμνηση;
"Ειλικρινά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω γιατί ήταν τόσες πολλές. Για να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα που να θυμάμαι περισσότερο, γιατί πολλά μου έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό. Έχω πάνω απ’ όλα καλές και ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα".
Θα θέλατε να μπείτε και πάλι στο γήπεδο με τον Γκάλη;
"Θα το ήθελα πολύ, αλλά δε γίνεται. Έχω κάνει εγχειρήσεις στα πόδια και είναι σχεδόν αδύνατο, δεν μπορώ".
Πώς θα περιγράφατε τον Νίκο Γκάλη σαν παίκτη και σαν άνθρωπο;
"Ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποτέ. Είχε μια μοναδική ικανότητα στο να πετυχαίνει αυτό που είχε σαν στόχο. Ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει από την παρουσία του μέσα στο παρκέ, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος, ήταν ακόμη καλύτερος!".

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 FC Barcelona vs Panathinaikos