9 Απρ 2013

Αγγιξε το break, αλλά ηττήθηκε στην παράταση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το break στον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά λύγισε στην παράταση. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ηττήθηκε 70-72, έχασε "χρυσή" ευκαιρία να σπάσει την έδρα των Καταλανών, ωστόσο έδειξε ότι όχι απλώς και μόνο μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια, αλλά και να τους αφήσει εκτός final four... Εξαιρετικός, αλλά μοιραίος στο φινάλε ο Τζέιμς Γκιστ.

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming. 21:45 Borussia Dortmund vs Malaga CF, Galatasaray vs Real Madrid .Champions League

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football




http://www.oleoletv.com/

Aποκάλυψη: Το ιστορικό νησί Σκορπιός του Ωνάση πουλήθηκε σε Ρώσο μεγιστάνα


Φωτογραφία για Aποκάλυψη: Το ιστορικό νησί Σκορπιός του Ωνάση πουλήθηκε σε Ρώσο μεγιστάνα

Ενα νησί μυθικό -κυρίως εξαιτίας των ιδιοκτητών του- ο Σκορπιός φαίνεται πως ύστερα από μακρά περίοδο σιγής θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αφού πουλήθηκε σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο, όπως γράφει η Σίβυλλα.

Ήδη μάλιστα ετοιμάζονται τα συμβόλαια της πώλησης, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. «Τα συμβόλαια πώλησης ετοιμάζονται από δύο μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Το ένα βρίσκεται στην Γενεύη και το άλλο στην Αθήνα. Το δεύτερο εκπροσωπούν μία πασίγνωστη γυναίκα δικηγόρος που ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και διαπρεπής άνδρας συνάδελφός της».

Πηγή: iefimerida

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ» | onsports.gr
Ο «Μεγαλέξανδρος» του «Δικεφάλου του Βορρά» υποστήριξε πως η ομάδα του ΠΑΟΚ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν και θα πετύχει τους στόχους της.
Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα 89,4» μίλησε ο Γιώργος Κούδας και τόνισε: «Η προσθήκη των Καμαρά και Ολίσε ήταν σημαντική τον Ιανουάριο και βλέπουμε πως παίζει καλύτερα, παίζει, πλέον, οργανωμένο ποδόσφαιρο».
Ενώ για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και κυρίως τον Κάτσε, ανέφερε: «Θα έπρεπε να έχουν έναν Σκαρτάδο δίπλα τους να τους καθοδηγεί, να βρουν μια ισορροπία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πάντως. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, σε σχέση με τη δικιά μας εποχή. Εμείς βγαίναμε όλοι μαζί για να βάλουμε γκολ, τώρα βλέπω έναν μεγάλο φόβο. Δεν σκοράρουν οι παίκτες που παίζουν στο κέντρο». 

Πηγή: OnSports

Μπαρτσελόνα: Γράφει δύο φορές ιστορία με Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Γράφει δύο φορές ιστορία με Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους | onsports.grΤις 200 συμμετοχές στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα αναμένεται να φτάσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην πρώτη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Αν το καταφέρει, ο Λιθουανός γκαρντ θα «πιάσει» τον Νίκο Ζήση στη δέκατη θέση στη σχετική λίστα όλων των εποχών. Ο πρώην «πράσινος» μπορεί να γράψει και για ακόμη έναν λόγο ιστορία στα ματς με τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, αφού απέχει 14 πόντους από την ένατη θέση της λίστας με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, στην οποία βρίσκεται ο Ντέιβιντ Άντερσεν. Ο «Σάρας» έχει 2.164 πόντους.

Πηγή: OnSports