6 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος - Άρης 0-1


Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε στο 82' και ο Αρης  των 10 παικτών (αποβολή Αγκάνθο από το πρώτο ημίχρονο) πήρε παλικαρίσια νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον κακό Ατρόμητο (1-0) που κινδυνεύει να χάσει το τρένο των πλέι οφ! Δείτε τη βαθμολογία της Super League.
Εικόνα αγώνα
Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή έπαιζε ο Άρης στο Περιστέρι, και τα νεύρα του Αγκάνθο έθεσαν σε κίνδυνο την προσπάθεια της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου για κάτι θετικό στο γήπεδο του Ατρόμητου.
Ο οξύθυμος Ισπανός είχε αρχίσει από νωρίς τις "κοκορομαχίες" με τον Φυτανίδη, έπεσε στην παγίδα, "τσίμπησε" και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η πρώτη για φάουλ στον προσωπικό του αντίπαλο και η δεύτερη για φραστική επίθεση στο διαιτητή Στυλιαρά.
Η πιο δυνατή εικόνα της αναμέτρησης καταγράφηκε στο διάστημα που ο Αγκάνθο, σαν μαινόμενος ταύρος δεν αποχωρούσε από το γήπεδο, γκρέμιζε όποιον πήγαινε να τον συνεφέρει και ο Παπαζαχαρίας και άλλοι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεσπούσαν σε κλάματα.
Παρά το γεγονός της αριθμητικής υπεροχής από το 19ο λεπτό, ο Ατρόμητος δεν ανέβασε ταχύτητα, παρέμεινε υποτονικός και προκλητικά αδιάφορος. Αρκεί να αναφέρουμε πως οι Περιστεριώτες δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 42' με σουτ του  Σουμπίνιο που πέρασε άουτ. Η δεύτερη υποψία ευκαιρίας, ήταν ένα σουτ του Ιγκλέσιας στο 45' + 5', το οποίο έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Διούδη.
Ο Άρης, καλά κλεισμένος στην άμυνα του, έψαχνε τις αντεπιθέσεις με τον γρήγορο Γιαννιώτα, αλλά ο 20χρονος επιθετικός δεν είχε στηρίγματα για να βγάλει συνεργασίες και να απειλήσει τον Ράντμαν. Στη μοναδική φορά (64') που βρήκε συμπαραστάτες στην αντίπαλη περιοχή, ο Άρης άγγιξε το γκολ. Τάτος και Παπαζαχαρίας συνεργάστηκαν άψογα με μπαλιές από τη μία γωνία της περιοχής στην άλλη, η μπάλα στρώθηκε στο Γιαννιώτα αλλά το σουτ πέρασε δίπλα από το δοκάρι...
Αυτή η φάση προκάλεσε σφυρίγματα και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ατρόμητου που έβλεπαν την ομάδα τους να παίζει με παίκτη παραπάνω, να μην έχει κλασσική ευκαιρία και να την πιέζει ο Άρης. Η αντίδραση της ομάδας του Αναστόπουλου είχε χαρακτήρα "φωτοβολίδας". Ένα μακρινό σουτ του Σουμπίνιο στο δοκάρι...
Μετά το 70ο λεπτό το παιχνίδι άνοιξε με τον Ατρόμητο να είναι τραγικός, με πολλά αβίαστα λάθη των αμυντικών του και όχι μόνο, και τον Άρη να φαίνεται ότι παίζει αυτός με παραπάνω παίκτη... Στο 80ο λεπτό ο Ράντμαν πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Τάτου, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου, που πλέον παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Άρη, κινήθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε χωρίς να τον πιέσει κανείς με το δεξί πόδι, και σκόραρε.
Ο Άρης που δεν είχε κερδίσει κανένα εκτός έδρας ματς στο εφετινό πρωτάθλημα, κατάφερε μετά από εννιά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες μακριά από το "Βικελίδης" να πάρει το πρώτο του τρίποντο...
MVP
Ο Τάτος σημείωσε ένα χρυσό γκολ για τον Άρη που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για την παραμονή της ομάδας του Άρη στη Super League...
Κλειδί αγώνα
Ο Ατρόμητος ήταν τόσο κακός που δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοαπονείμεις το "χρυσό βατόμουρο"... Ανύπαρκτη ομάδα στην επίθεση, τραγελαφική στην άμυνα, μηδέν βοήθεια από τον πάγκο...

Αδύναμος κρίκος
Έστω κι αν θεωρηθεί ότι ο Αγκάνθο αδικήθηκε στην πρώτη κίτρινη που του έδωσε ο διαιτητής, για όσα έκανε στη συνέχεια δεν του φταίει κανένας παρά μόνο τα νεύρα του. Δεν μπόρεσε να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και έβαλε σρ ρίσκο την προσπάθεια του Άρη. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com

«Πάντα θαύμαζα τον ΠΑΟ»

«Πάντα θαύμαζα τον ΠΑΟ»Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Ντάνι Έιντζ, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς μίλησε στην «Πράσινη» και παραδέχθηκε ότι θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο συνηθίζει να αγωνίζονται οι πράσινοι αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί τους.  
Αρχικά, ο Ειντζ ρωτήθηκε για τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού και ποιον από αυτούς θα μπορούσε να φανταστεί με τη φανέλα των Σέλτικς…
«Θα έπαιρνα οποιονδήποτε παίκτη από τον Παναθηναϊκό αλλά στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ υπήρχαν παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν παίξει για τους Σέλτικς, όπως ο Μάρκους Μπανκς, ο Στέφαν Λάσμε και ο Νέναντ Κρστιτς από την ΤΣΣΚΑ. Έτσι ήρθα εδώ για να δω όλους τους παίκτες που τα πηγαίνουν πολύ καλά με τις ομάδες τους», είπε.
Τέλος αναφέρθηκε στο σήμα του Παναθηναϊκού το οποίο αποτελεί και το κοινό στοιχείο του με την ομάδα της Βοστόνης.
«Γνωρίζω ότι έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο… Έχω δει τον Παναθηναϊκό να παίζει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια κατακτώντας πολλούς τίτλους. Τον έχω δει πολλές φορές στην τηλεόραση. Πάντα θαύμαζα τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε και έχω μεγάλη εξοικείωση με τους παίκτες του. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκεσαι στο ΟΑΚΑ, υπάρχει μεγάλη ένταση και ενθουσιασμός στο γήπεδο κάτι το οποίο βοηθάει την ομάδα», κατέληξε. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki 

Live Streaming.17:15 PAOK Saloniki vs Veria FC, Kerkyra vs Levadiakos FC

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΦΟΡΜΗ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ.Αγανάκτηση για τα γήπεδα στα Σπάτα


Αγανάκτηση για τα γήπεδα στα ΣπάταΓια ακόμα μία φορά οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις γηπεδικές συνθήκες του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.
Με αφορμή και τον τραυματισμό του Τάσου Τσουμάγκα, δηλαδή τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, η αγανάκτηση των «κιτρινόμαυρων» είναι πλέον πιο έκδηλη από οποιαδήποτε άλλη φορά. Τα γήπεδα στο προπονητήριο είναι σε άθλια κατάσταση και όταν πιάσουν οι ζέστες υπάρχει μεγαλύτερος φόβος για σοβαρό τραυματισμό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί δεν φορτσάρουν στις προπονήσεις, καθώς προτιμούν να προφυλαχθούν. Αλλοι πάλι τα δίνουν όλα, με αποτέλεσμα η κούραση να είναι εντονότατη και η απόδοσή τους στα παιχνίδια να πέφτει αισθητά.

Πηγή: Goal

Live Streaming.17:15 PAOK Saloniki vs Veria FC, Kerkyra vs Levadiakos FC

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραλίγο να κόψει την μπάλα ο Μέσι!

Το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα ήταν εκείνο που το 2008 κράτησε στην ποδοσφαιρική... ζωή τον Λιονέλ Μέσι!


Τα τελευταία χρόνια ο αργεντινός σταρ έμοιαζε ως βιονικός, έχοντας χάσει ελάχιστα ματς λόγω τραυματισμών, αλλά αυτό δεν ίσχυε και στην αρχή της καριέρας του.
Συγκεκριμένα, στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του ο "Λέο" ταλαιπωρούνταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από μυϊκούς τραυματισμούς, με αποκορύφωμα τις δύο θλάσεις που είχε υποστεί στον αριστερό μηρό σε διάστημα 4 μηνών.
Οι γιατροί των "μπλαουγκράνα" εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον του Μέσι στα γήπεδα, καθώς ένας τρίτος τραυματισμός στον ίδιο μυ θα είχε  στοιχίσει την καριέρα του παίκτη της Μπάρτσα και πιθανόν να συντελούσε σε μυϊκή ατροφία, η οποία θα τον επηρέαζε για το υπόλοιπο της ζωής του.
Τελικά, το ιατρικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας χορήγησε ειδική δίαιτα στον ποδοσφαιριστή, καθώς και εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης χάρη στα οποία ο οργανισμός του κατάφερε να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη ευπάθεια.


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.17:15 PAOK Saloniki vs Veria FC, Kerkyra vs Levadiakos FC

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki 

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.Δύο στα δύο για Σαλπιγγίδη

Δύο στα δύο για Σαλπιγγίδη
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο, όπως συνέβη και τον Φεβρουάριο, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οπως τον Φεβρουάριο, έτσι και τον Μάρτιο ο 32χρονος Ελληνας επιθετικός πέτυχε τρία γκολ (ένα απέναντι στον Λεβαδειακό και δυο κόντρα στον Πλατανιά), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αμπντούλ Καμαρά. Στο μεταξύ, μετά από δυο συνεχόμενες παρουσίες στα παιχνίδια τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναμένεται στην Τούμπα σήμερα.
Στο γήπεδο, πάντως, θα βρεθούν και φίλαθλοι της Βέροιας, καθώς οι δυο ΠΑΕ ήρθαν σε συννενόηση για τη φιλοξενία οπαδών της «βασίλισσας του Βορρά» στην Τούμπα. Η προϊστορία είναι «ασπρόμαυρη», με τον ΠΑΟΚ να μετρά οκτώ νίκες σε 12 παιχνίδια, με τη Βέροια να έχει μόλις μία νίκη, που καταγράφηκε στις 28 Ιανουαρίου 1968. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα «θέλω» του Μουρίνιο

Τα «θέλω» του ΜουρίνιοΤρεις απαιτήσεις του Μουρίνιο για να αποδεχθεί να επιστρέψει στον πάγκο της Τσέλσι φέρνει στη δημοσιότητα ο βρετανικός Τύπος.

Το ενδεχόμενο ο Ζοζέ Μουρίνιο να κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι απασχολεί τον βρετανικό Τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σήμερα η Mirror υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τις βασικές απαιτήσεις του έτσι ώστε να δεχθεί να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία των «μπλε»
Όπως υποστηρίζει ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ετήσιες αποδοχές του θα πρέπει να ανέρχονται τουλάχιστον στα 12 εκατομμύρια λίρες για να αποδεχθεί.
Το δεύτερο «θέλω» του Μουρίνιο αφορά τον Φρανκ Λάμπαρντ! Ο Πορτογάλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον αρχηγό των «μπλε» κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του και εφόσον επιστρέψει στο Λονδίνο θέλει ο Λάμπαρντ να είναι παρών… Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να διαφοροποιηθεί πλήρως η κατάσταση που επικρατεί –αυτή την στιγμή- με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει!
Τέλος, ο Μουρίνιο θέλει να συμμετέχει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να πει το «ναι» στον Αμπράμοβιτς θα πρέπει να είναι η Τσέλσι να τερματίσει στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας σε μια θέση που θα της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.17:15 PAOK Saloniki vs Veria FC, Kerkyra vs Levadiakos FC

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki