23 Μαρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυνατό φωτομοντάζ στα "Νέα" για Ελλάδα και Κύπρο (φωτό)

ΠΗΓΗ:βασιλης γαλουπης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από την Θεσσαλονίκη, στην...κορυφή

Από την Θεσσαλονίκη, στην...κορυφήΠέρασε και από την Θεσσαλονίκη ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς για την 29η αγωνιστική επικράτησε 1-0 του Ηρακλή και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Football League.

Τα άσχημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης δείχνουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί, με την ομάδα να… αγγίζει πλέον την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη για την 29η αγωνιστική με σκορ 1-0 επί του Ηρακλή και ανέβηκε, έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
«Ήρωας» για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος σκόραρε πάλι και με το τέρμα που σημείωσε στο 21ο λεπτό χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Στον αντίποδα ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. 


Πηγή: Σπορ FM

Οι «καταϊδρωμένοι» για Βραζιλία



Οι «καταϊδρωμένοι» για Βραζιλία

Το gazzetta.gr κάνει σενάρια για τους 2ους όλων των ομίλων και πιθανούς αντιπάλους της Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Διαλέξτε από την Ισλανδία ως την Ισπανία...

Πηγη:gazzetta.gr

Ο Πανσερραϊκός το ντέρμπι των Σερρών


Νίκη που τον βάζει για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ πέτυχε ο Πανσερραϊκός, 1-0 τον Εθνικό Γαζώρο στο ντέρμπι των Σερρών για την 18η αγωνιστική της Football League.


Την αναμέτρηση έκρινε το αυτογκόλ του Μερεσιώτης στο 80ό λεπτό. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σίμιτς.
Με τη νίκη αυτή, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην 4η θέση. Ο Εθνικός Γαζώρου βρίσκεται στη 14η, αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια!

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Σ. Κωνσταντινίδης, Χαριτίδης (64' λ.τ Μαχαιρούδης), Γεωργιαδης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής (55' Γκόγκας), Ναλμπάντης, Κοσμίδης (72' Oμπέντ), Σαββίδης, Κατσαβάκης, Καπίας.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Παρασκευαίδης, Μπριλάκης, Γ. Τσιμίκας (70' Στεφανίδης), Κ. Τριανταφύλλου, Ντα Κόστα (58' Σίμιτς), Γκουγκουλιάς, Κόντος, Τοντόροφ (58' Τσούτσης). 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:30 Cyprus vs Switzerland FIFA World Cup 2014

και αλλους αγωνες για σημερα... 

Live Streaming.18:30 Cyprus vs Switzerland FIFA World Cup 2014

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιμεόνε: Δύσκολα θα μείνει ο Φαλκάο

Δύσκολα θα παραμείνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο "Βιθέντε Καλντερόν", όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο αργεντινός τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" υποστήριξε πως ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα στο φινάλε της εφετινής σεζόν, την ίδια στιγμή που η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του.
Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε χαρακτηριστικά για το μέλλον του Φαλκάο: "Θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τον Φαλκάο, όμως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι υπέροχο". Και πως να μην θέλει στην ομάδα του τον Φαλκάο, όταν ο τελευταίος έχει σκοράρει 27 φορές σε 21 εμφανίσεις με την Ατλέτικο τη φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.




Πηγή: Sport.gr