20 Μαρ 2013

Live: Αστον Βίλα – Ολυμπιακός (NextGen Series)Ζωντανή περιγραφή στην αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

Live, Αστον Βίλα – Ολυμπιακός NextGen Series,Live, aston vila – olybiakos NextGen Series
Oι νέοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα στην Αγγλία για την προημιτελική φάση του Next Gen Series. Ζωντανή περιγραφή στην αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ..

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΑΣ...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΙΝΚ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπίσεβιτς: «Επικίνδυνη η Ελλάδα»

Τους επιθετικούς της Εθνικής μας ομάδας απωθέωσε ο Βεντάντ Ιμπίσεβιτς, τονίζοντας πως ακόμα και η ισοπαλία με την Ελλάδα θα είναι καλό αποτέλεσμα για τους Βόσνιους.
«Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα. Οι παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν τα περισσότερα προβλήματα είναι ο Σαμαράς, ο Γκέκας, ο Σαλπιγγίδης και όλοι οι άλλοι έμπειροι παίκτες της ομάδας, που μπορούν να ταλαιπωρήσουν τις άμυνες των κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά η νίκη είναι καλύτερη και θα προσπαθήσουμε για αυτή. Στόχος μας είναι να παίξουμε όπως έχουμε συνηθίσει» δήλωσε ο Ιμπίσεβιτς. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:00 Aston Villa Youth vs Olympiacos Youth

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Επιμονή και υπομονή για περισσότερες διακρίσεις»

«Επιμονή και υπομονή για περισσότερες διακρίσεις»Χαρούμενος που επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, θέτοντας παράλληλα τους νέους του στόχους.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής και σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η επιτυχία του αυτή είναι πολύ σημαντική για την νέα χρονιά που ήρθε.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκαθάρισε πως μπροστά του πλέον υπάρχει το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι –φυσικά- ο μεγάλος στόχος.

Επιπλέον τόνισε πως με λίγη περισσότερη βοήθεια από την Πολιτεία, τα πάντα μπορούν να γίνουν καλύτερα και να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την διάκρισή του: «Τιμή μου να με χαρακτηρίζουν το νέο μεγάλο όνομα της ελληνικής γυμναστικής. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές του αγωνίσματος. Το χρυσό μετάλλιο είναι μεγάλη επιτυχία και είναι μια πολύ καλή αρχή για το 2013. Δοκίμασα κάτι καινούργιο, βγήκε πολύ καλά το νέο μου πρόγραμμα, ωστόσο ακόμη προσθέτουμε πράγματα και το εξελίσσουμε. Προς στιγμήν δείχνει πως όλα πάνε πολύ καλά».

Για την επιστροφή του στην ενόργανη γυμναστική: «Πείστηκα να επιστρέψω στην ενόργανη γιατί ήθελα να κερδίσω αυτά που θεωρούσα πως μπορούσα να πετύχω. Γι’ αυτά που έχω δουλέψει σκληρά. Έχουμε πλέον μπροπστά μας Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες βέβαια να είναι ο μεγάλος στόχος. Υπάρχει διάθεση και όρεξη και με λίγη περισσότερη βοήθεια από την Πολιτεία, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά. Η ομοσπονδία συνεισφέρει πολύ στην προσπάθειά μου, αλλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή». 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:00 Aston Villa Youth vs Olympiacos Youth

Live Streaming.21:00 Aston Villa Youth vs Olympiacos Youth

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

http://www.oleoletv.com

Η McLaren ζήτησε συγγνώμη στη Red Bull


Ένα πρόβλημα στο πρόγραμμα ελέγχου κινητήρων που προμηθεύει η McLaren τις υπόλοιπες ομάδες προκάλεσε ζημιά στην εκκίνηση του Μαρκ Γουέμπερ, με την αγγλική ομάδα να απολογείται στη Red Bull.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (20/03), εξηγεί ότι "η ηλεκτρονική μονάδα λειτούργησε δίχως προβλήματα στη Μελβούρνη", όμως ένα πρόβλημα λογισμικού οδήγησε στην "επανεκκίνηση του συστήματος μετάδοσης δεδομένων στα pits κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού" του Αυστραλού πιλότου.
Η McLaren αναγνώρισε την επιρροή στην "προετοιμασία για την εκκίνηση του αγώνα, για τον οποίο ο Μαρκ και η ομάδα του έχουν την απολογία μας".
Ο Γουέμπερ ξεκίνησε από τη 2η θέση του grid, αλλά υποχώρησε στην 7η πριν ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος και εν τέλει τερμάτισε 6ος.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤOΥ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΕΩΝ...

Η Λευκωσία αποφάσισε η Αθήνα ανησυχεί όποια κι αν είναι η εξέλιξη.Σχέδιο Β της Κύπρου

Το όχι της Κυπριακής Δημοκρατίας στον μονόδρομο που επιχείρησαν να τις επιβάλλουν όποια κι αν είναι η κατάληξη θα μείνει στην ιστορία.
Γιατί πιθανόν αυτό το όχι να αποτελεί και την αρχή του τέλους της Ευρωζώνης!
Το βέβαιο είναι ότι πλέον θα μάθουμε στην πράξη τι συμβαίνει όταν μια χώρα λέει όχι στις απαιτήσεις του Βερολίνου και της τρόϊκας. Και αυτή η γνώση προκαλεί αγωνίες μεγάλες και στην Αθήνα. Η Λευκωσία αποφάσισε η Αθήνα ανησυχεί ,γιατί ότι κι αν προκύψει θα έχει κόστος: αν η Κύπρος μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η τρικομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι προφανές ότι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γιατί μπορεί από την ώρα που ανακοινώθηκε και επισήμως η απόφαση της Κύπρου είναι εμφανής η προσπάθεια να υπερτονιστούν οι όποιες διαφορές Ελλάδας-Κύπρου. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με το οικονομικό μέγεθος των δύο χωρών, είτε με τις διαφορές του πολιτεύματος. Οι πολιτικοί όμως παντού στον κόσμο κρίνονται από τις αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές και βέβαια από τα αποτελέσματα των αποφάσεων. Συνέχεια

Πηγη:onalert.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ώρα αποδείξεων για Βιντιάδη

Αναζητά κεφάλια από μία άλλη χώρα, πιθανότατα την Κίνα
Στην Ελλάδα επιστρέφει σήμερα από την
Αγγλία ο Δημήτρης Βιντιάδης και άπαντες στην ΑΕΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις προθέσεις του.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή και στην ΑΕΚ ελπίζουν μην υπάρξουν εκ νέου καθυστερήσεις στην υπόθεση Βιντιάδη, επειδή η ομάδα δεν αντέχει άλλο.
Από το στενό περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία προκύπτει υπέρμετρη αισιοδοξία και όλοι περιμένουν σήμερα την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές με τον Κιθ Χάρις.
Όλοι πλέον περιμένουν την τοποθέτηση του ομογενούς ενδιαφερόμενου, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στους οπαδούς και στους ανθρώπους της Ένωσης πριν από τις 22 Μαρτίου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι ο Βιντιάδης θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για την πιθανή του συνάντηση με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους οποίους αναμένεται να ενημερώσει για τα πλάνα του.
Πρόθεσή του Βιντιάδη είναι αυτή η επικοινωνία μεταξύ των τριών ανδρών να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο, προκειμένου να μπορέσει -επιτέλους- να τοποθετηθεί και να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του την Παρασκευή.
Η εφημερίδα «Goal» αναφέρει πως ο Έλληνας επιχειρηματίας αναζητά κεφάλια από μία άλλη χώρα, πιθανότατα την Κίνα, αν και υπάρχουν φήμες πως έχει έρθει σε επαφή με ρωσικό όμιλο που του δίνει τη δυνατότητα να επενδύσει χρήματα στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν κατέληξαν σε συμφωνία Ρωσία-Κύπρος

Έπειτα από συνάντηση που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Ρώσο ομόλογο του Αντόν Σιλουάνοφ για δανειακή στήριξη της Κύπρου από την Ρωσία όπως μεταδίδουν ρωσικά Μέσα.
Η συνάντηση εκτός της αναδιάρθρωσης του παλαιού ρωσικού δανείου των 2,5 δισ. ευρώ περιελάμβανε, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι,
και παραχώρηση μεριδίων σε κυπριακές τράπεζες, καθώς και ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου.
«Οι συζητήσεις ήταν αρκετά εποικοδομητικές. Συνεχίζουμε τις διαβουλεύσεις σε άλλο σημείο», είπε ο κ. Σαρρής καθώς μετέβαινε στο γραφείο του αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης Ίγκορ Σουβάλοφ, ένδειξη ότι αναβαθμίζεται το επίπεδο των διαβουλεύσεων, αλλά και ότι έχουν τεθεί ευρύτερα ζητήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Είχαμε μια καλή, εποικοδομητική συνάντηση, πολύ ανοιχτές, έντιμες συνομιλίες. Κατανοούμε πόσο βαριά είναι η κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί. Θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις ώστε να εξευρεθεί λύση, η οποία θα μας επιτρέψει να έχουμε την υποστήριξη της Ρωσίας, θα μείνουμε εδώ έως ότου πετύχουμε κάποια συμφωνία» είπε ο κ. Σαρρής.
Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του κ. Σαρρή, που αναμεταδίδει το ρωσικό ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας», η πρόθεση της κυπριακής αντιπροσωπείας στις διαβουλεύσεις αυτές ήταν να εξασφαλίσει και ενδεχομένως να ανακοινώσει και σήμερα ακόμη μια δανειακή συμφωνία με τη Ρωσία, κάτι, που προφανώς δεν είναι ακόμη δυνατό.
Πριν από λίγο ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών, η οποία επρόκειτο να δοθεί σε ανταποκριτές ρωσικών, διεθνών, ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης στην κυπριακή Πρεσβεία τη Μόσχα.
Η επίσημη εξήγηση είναι ότι οι διαβουλεύσεις θα τραβήξουν σε μάκρος, ωστόσο το επιτελείο του Κύπριου υπουργού δεν εξήγησε γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση αργότερα εντός της ημέρας, αφού κατά τον υπάρχοντα προγραμματισμό ο Κύπριος υπουργός αναχωρεί αύριο για τη Λευκωσία.

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:WEB TV - LIVE: Η προπόνηση της Εθνικής

WEB TV -, LIVE, Εθνικής,WEB TV -, LIVE, ethnikisΗ Εθνική ομάδα των Ανδρών πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για τη Βοσνία και το Onsports σας προσφέρει πλάνα μέσα από τη WEB TV.

 Πηγή: OnSports