6 Μαρ 2013

Μοιράστηκαν κάποια χρήματα σε παίκτες και υπαλλήλους


Μοιράστηκαν κάποια χρήματα σε παίκτες και υπαλλήλους

Η διοίκηση κατέβαλε σήμερα ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους που εργάζονται στα Σπάτα, ενώ αύριο θα δοθούν κάποια χρήματα και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος



Το «χρώμα» του χρήματος είδαν σήμερα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, καθώς η διοίκηση τους κατέβαλε από ένα ποσό στους λογαριασμούς τους. Μιλάμε για έναντι οφειλών και όχι για ολόκληρο μισθό, μιας και τα χρήματα για να γίνει κάτι τέτοιο δεν υπήρχαν. Αύριο, αναμένεται να δοθεί ένα αντίστοιχο ποσό και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (φροντιστές, φυσικοθεραπευτές και συνεργάτες του Λίνεν), που επίσης είναι απλήρωτα εδώ και καιρό. 

Πηγή: AEK365

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:40 Champions League Simulcast!. 21:45 Paris Saint Germain vs Valencia CF k Juventus vs Celtic

 

Επίσκεψη WADA σε Αλόνσο, Πέρεζ, Ρικιάρντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

Ολοι οι Αγγλοι έξω από τα προημιτελικά!!!


Ο Μιχάλης Τσόχος αναρωτιέται αν είναι σύμπτωση, ή αν κάτι δεν κάνουν σωστά οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ και αποκλείστηκαν όλoi από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 95-96!


Θα μπορούσες να το θεωρήσεις και συμπτωματικό. Αλλωστε μπορεί να μην πέρασε ούτε μία από τις δύο Μάντσεστερ, την Τσέλσι και την Αρσεναλ (απομένει και ο τυπικός αποκλεισμός της την άλλη εβδομάδα στο Μόναχο) στη φετινή φάση των “8”, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η Τσέλσι.
Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη λέει ότι όπως και φέτος έτσι και πέρυσι η Σίτι αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων. Πέρυσι η Γιουνάιτεντ και φέτος η Τσέλσι επίσης αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων. Και πέρυσι και φέτος η Αρσεναλ σταμάτησε στους “16”, ενώ φέτος η Γιουνάιτεντ σταμάτησε επίσης εκεί.
Σύμπτωση για δεύτερη χρονιά, όταν φαίνεται ότι ο κανόνας είναι η Σίτι και η εξαίρεση η περσινή Τσέλσι; Δύσκολο. Μάλλον κάτι φταίει.
Μήπως έπεσε η ποιότητα του πρωταθλήματος; Σε καμία περίπτωση. Ο ανταγωνισμός εκεί παραμένει πολύ μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα. Η Σουόνσι και η Γουέστ Μπρομ για παράδειγμα είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα καλύτερες ομάδες από την Λεβάντε, την Πάρμα, ή τη Μάιντς που είναι στις αντίστοιχες θέσεις του Ισπανικού, Ιταλικού και Γερμανικού πρωταθλήματος. Ισα ίσα που κανείς θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτό είναι μειονέκτημα των Αγγλων σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι, η Αρσεναλ, χρειάζεται να καταναλώσουν πολύ περισσότερη ενέργεια το Σαββατοκύριακο για να κερδίσουν τις δικές τους Σουόνσι από την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν που παίζουν με την Ράγιο, ή την Αουγκσμπουργκ.
Φυσικά δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος, ούτε καν ο βασικός, αλλά παίζει κάποιο ρόλο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι άλλα.
Οι Αγγλικές ομάδες πλέον στην πλειοψηφία τους δεν χτίζονται, αλλά αγοράζονται. Αυτό δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό πουθενά αλλού.
Η Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι αγόρασε τον Μόντριτς. Τελεία παύλα. Η Μπαρτσελόνα τους Τζόρντι Αλμπα, Σονγκ. Τελεία παύλα. Πριν δύο καλοκαίρια είχαν προσθέσει άλλους δύο ακόμη παίκτες η κάθε μία στο ρόστερ (η Μπάρτσα τον Σεσκ και τον Σάντσες, η Ρεάλ, τους Κοεντράο, Σαχίν και τον νεαρό Βαράν) Οι υπόλοιποι είναι εκεί τρία, τέσσερα, πέντε και βάλε χρόνια ή έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία βαριέσαι να βλέπεις ομάδες να πωλούν και να αγοράζουν παίκτες. Η Σίτι πρόπερσι αγόρασε έξι επτά παίκτες για την βασική ενδεκάδα και φέτος άλλους τόσους. Χώρια που για να έρθουν αυτοί έφυγαν κάποιοι άλλοι βασικοί όπως ο Ντε Γιονγκ, ο Μπαλοτέλι (κ.τ.λ.π.).
Ακόμη και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι άλλαξε όχι μόνο ένα σωρό πρόσωπα το καλοκαίρι, αλλά και όλη την φιλοσοφία της. Από το ¨εξαιρετική αμυντική λειτουργία” που ήταν το σήμα κατατεθέν, πέρασε μέσα σε λίγους μήνες και λόγω της φύσης των μεταγραφών (Αζάρ, Οσκαρ, Ντεμπά Μπα, Μάρκο Μαρίν, Μόουζες, Αθπιλικουέτα που όλοι τους ήρθαν τους τελευταίους έξι επτά μήνες και οι περισσότεροι είναι βασικοί) στο φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο.

Η μοναδική εξαίρεση σε αυτή την κατηγορία είναι η Γιουνάιτεντ η οποία πρόσθεσε μόνο τον Φαν Πέρσι. Ακόμη και η Αρσεναλ που ήταν παραδοσιακά η ομάδα που χτίζονταν και δεν αγοράζονταν πέρα από το γεγονός ότι τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχασε όλους τους μεγάλους παίκτες της (Φαν Πέρσι, Σεσκ, Νασρί, Κλισί, Σονγκ) τους αντικατέστησε κυρίως αγοράζοντας άλλους και όχι από την δεύτερη ομάδα της όπως έκανε μέχρι πρόπερσι.
Οι Μονρεάλ, Μερτεσάκερ, Αρτέτα, Καθόρλα, Ζιρού, Ζερβίνιο, Ποντόλσκι που τις περισσότερες φορές είναι βασικοί είναι παίκτες που έχουν αγοραστεί από τον Βενγκέρ τους τελευταίους 18 μήνες (τα δύο τελευταία καλοκαίρια δηλαδή).

Το κακό δεν είναι ότι συνέβη, μία φορά, αλλά συμβαίνει συνεχώς. Η Σίτι ετοιμάζεται για πολύ έντονο μεταγραφικό καλοκαίρι και στο πάρε και στο δώσε. Η Αρσεναλ ακόμη περισσότερο. Η Τσέλσι ετοιμάζεται να αλλάξει προπονητή και να κάνει και αρκετές μεταγραφές. Η ομοιογένεια των αγγλικών ομάδων είναι πλέον το μεγάλο μειονέκτημά τους σε σχέση με την Ρεάλ και την Μπάρτσα, ακόμη και την Μπάγερν ή την Γιούβε.
Τέλος το μόνιμο πρόβλημα του αγγλικού ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια μοιάζει να έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Παίκτες επιπέδου να κάνουν την διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι Αγγλοι, έστω Βρετανοί, δεν συναντά κανείς. Η νέα φουρνιά των Βρετανών ποδοσφαιριστών μοιάζει πιο φτωχή από ποτέ και η εξέλιξη των φαινομενικά σπουδαίων ταλέντων τα τελευταία χρόνια πολύ μικρή με εξαίρεση περιπτώσεις όπως ο Μπέιλ και ο Γουίλσιρ.
Η Σίτι για παράδειγμα καμαρώνει για τους πολλούς Αγγλους που έχει στο ρόστερ της, αλλά ακόμη και αυτός ο Χαρτ φέτος αμφισβητείται έντονα από όλους. Για τους υπόλοιπους τύπου Μίλνερ, Μπάρι, Σινκλέρ, Ρόντγουελ, Λέσκοτ, Ρίτσαρντς ας μην το συζητήσουμε καλύτερα αν είναι επιπέδου να κάνουν την διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αλλα αυτό το καταλαβαίνει κανείς καλύτερα στην Γιουνάιτεντ. Οταν ο Σερ Αλεξ φωνάζει πίσω τον Σκόουλς να ξαναπαίξει μπάλα, ανανεώνει τον Γκιγκς στα 39 και τον βάζει βασικό κόντρα στην Ρεάλ και είναι έτοιμος να ανανεώσει και τον Φέρντιναντ, καταλαβαίνεις ότι δεν...
Αυτός που ξέρει εδώ και 20 χρόνια να ξεχωρίζει αμέσως τον καλό Βρετανό ποδοσφαιριστή, στο ματς της χρονιάς αφήνει στον πάγκο τον Ρούνει (τον κατά τεκμήριο καλύτερο Αγγλο ποδοσφαιριστή) για λόγους τακτικής και αφήνει επίσης στον πάγκο παίκτες όπως ο Γιανγκ που τον πλήρωσε πάνω από 20 εκατ. λίρες. Οσο και αν δεν το θες, το καταλαβαίνεις τι σου λέει. Το παίρνεις το μήνυμα...
Συνοπτικά αν δεν υπήρχε ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν νομίζω ότι θα προβληματίζονταν κάποιος έστω και στο ελάχιστο να βάλει Βρετανό παίκτη, όχι στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου, αλλά ούτε καν στην 18άδα... Πάντα ήταν πρόβλημα, ποτέ όμως τόσο μεγάλο.
Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Τέρι, Μπέκαμ, Σκόουλς, Γκιγκς, παίκτες δηλαδή που και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν την διαφορά πλέον δεν βγαίνουν ή βγαίνουν πολύ λιγότεροι.
Οσο λοιπόν οι Αγγλοι θα είναι εγκλωβισμένοι στα πολλά λεφτά των Αράβων και των Ρώσων που κάθε καλοκαίρι θα πρέπει να αγοράζουν και να πουλάνε παίκτες διότι αυτό είναι το χόμπι τους και όσο θα λιγοστεύουν όλο και περισσότερο οι μεγάλοι Βρετανοί ποδοσφαιριστές τόσο θα μειώνεται η δύναμή τους στο πολύ υψηλό επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Για να καταλάβετε την διαφορά απλά ρίξτε μία ματιά τι γίνεται στην Γερμανία την ίδια ώρα. Την Γερμανία που θα έχει δύο, ίσως και τρεις ομάδες στους “8”. Δείτε το ρόστερ, όχι της Μπάγερν, αλλά της Ντόρτμουντ ή της Σάλκε και διαπιστώστε πόσοι είναι Γερμανοί ή γερμανοθρεμένοι ποδοσφαιρικά και κυρίως πόσοι είναι από τις ακαδημίες της κάθε ομάδας και θα έχετε μία πολύ γρήγορη εξήγηση για αυτό που συμβαίνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:40 Champions League Simulcast!. 21:45 Paris Saint Germain vs Valencia CF k Juventus vs Celtic

 

Επίσκεψη WADA σε Αλόνσο, Πέρεζ, Ρικιάρντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

Κοιτά και Κούτσκα η Μίλαν

Η Μίλαν θα ξεκινήσει συζητήσεις με την Τζένοα για την απόκτηση του Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι. Συμφωνία με Βερόνα για Ζορζίνιο



Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Τζένοα, Πρετσιόζι, είχε αποκαλύψει ότι ο Γκαλιάνι του τηλεφώνησε για έναν παίκτη, που τελικά ήταν ο Μπερτολάτσι, όμως φαίνεται ότι δεν ήταν ο μοναδικός των Γενοβέζων που μπήκε στο μάτι της Μίλαν.
Σύμφωνα με το Sky Italia οι συζητήσεις για τον Γιουράι Κούτσκα θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, στη συνέχεια η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από ρεπορτάζ του Milan Channel και ο Σλοβάκος αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι όποτε αυτές οι δύο ομάδες κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δύσκολα δεν υπάρχει συμφωνία.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport Βερόνα και Μίλαν έφτασαν ήδη σε συμφωνία για το 50% των δικαιωμάτων του Ζορζίνιο. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος βγάζει μάτια στην Σέριε Β, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως όλα δείχνουν ότι και αυτός οδεύει προς Μιλάνο. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Πηγή: AEK365

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:40 Champions League Simulcast!. 21:45 Paris Saint Germain vs Valencia CF k Juventus vs Celtic

 

Επίσκεψη WADA σε Αλόνσο, Πέρεζ, Ρικιάρντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επανήλθαν τρεις στον Πλατανιά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming. 21:40 Champions League Simulcast!. 21:45 Paris Saint Germain vs Valencia CF k Juventus vs Celtic

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.



http://www.oleoletv.com/

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες | onsports.gr
Με συνοδεία στρατιωτικού αγήματος, το φέρετρο με τη σορό του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο μέσα από τους δρόμους του Καράκας, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένα επί ώρες πλήθη κόσμου για να θρηνήσουν και να αποτίσουν την ύστατη τιμή στον ηγέτη της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Επίσκεψη WADA σε Αλόνσο, Πέρεζ, Ρικιάρντο


Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Πέρεζ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ τους επισκέφτηκε για να περάσουν από έλεγχο για ναρκωτικά!


Την απρόσμενη επίσκεψη του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA) δέχτηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, προκειμένου να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ για ναρκωτικά. Οι πιλότοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται και όταν δεν έχουν Γκραν Πρι είτε οποιαδήποτε στιγμή είτε σε ημερομηνία και ώρα που έχουν αποφασίσει οι ίδιοι.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσχυσε το πρώτο και αξιωματούχοι του Οργανισμού επισκέφθηκαν τους Φερνάντο Αλόνσο, Σέρχιο Πέρεζ και Ντάνιελ Ρικιάρντο. «06:42.
Αντιντόπινγκ κοντρόλ», έγραψε ο πρώτος στο λογαριασμό του στο twitter για να επιβεβαιώσει και ο Πέρεζ πως σηκώθηκε πολύ νωρίς για τον συγκεκριμένο λόγο. Τέλος, πιο ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ρικιάρντο. «Πέρασα από έλεγχο για ναρκωτικά τις πρώτες ώρες σήμερα το πρωί. Ένα ξαφνικό κατούρημα στο ίδιο το σπίτι σου γίνεται δύσκολο με κάποιον να κοιτάει πάνω από τους ώμους σου!». 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λαϊκό προσκύνημα για τον Τσάβες

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επανήλθαν τρεις στον Πλατανιά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επανήλθαν τρεις στον Πλατανιά


Τρεις επιστροφές υπήρξαν την Τετάρτη στην ομάδα του Πλατανιά με τους Στόλερ, Αναστασάκο και Γιάννου να ξεπερνούν τα προβλήματά τους.


Ο Πλατανιάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη οι Στόλερ, Αναστασάκος και Γιάννου ανάρρωσαν και μάλιστα πήραν μέρος στο πρόγραμμα, πραγματοποιώντας και τρέξιμο. Έτσι, την Πέμπτη θα προπονηθούν κανονικά με την ομάδα.
Ακόμα σε πιο καλή κατάσταση είναι ο Μαρσέλο Λαμπάρθε, αν και έκανε ξανά μόνο τρέξιμο. Έτσι και αλλιώς εκτός των πλάνων του τεχνικού τιμ του συλλόγου του Πλατανιά είναι οι Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα και Κάστελς.

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Μελίνα «έφυγε» πριν από 19 χρόνια, αλλά δεν θα πεθάνει ποτέ‏

Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια έφυγε η πιο σπουδαία σύγχρονη Ελληνίδα, η γυναίκα που ταξίδεψε τον Ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης για πάνω από μισόν αιώνα. 
 
Γράφω «έφυγε», γιατί η Μελίνα Μερκούρη δε γίνεται να πεθάνει ποτέ.
«Η γυναίκα -φωτιά, η γυναίκα -γυναίκα», όπως είχε πει στον επικήδειο ο Ζακ Λαγκ, υπουργός Πολιτισμού του Φρανσουά Μιττεράν και παντοτινός φίλος της χώρας μας.
Κανείς και καμία, κατά τη γνώμη μου, δε συμβόλισε την Ελλάδα περισσότερο από τη Μελίνα στον 20ο αιώνα. Ως σταρ του Χόλλυγουντ, ως ακτιβίστρια ηγέτις των αντιδικτατορικών εκδηλώσεων στο εξωτερικό, ως μόνιμη υπουργός Πολιτισμού του Ανδρέα Παπανδρέου, που έκανε σημαία την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο μετά την κλοπή τους από τον Έλγιν. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο


Ανησυχία για ΠετρόπουλοΣφίξιμο στη γάμπα έχει ο Αντώνης Πετρόπουλος και αύριο θα φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».

Στο ματς με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας φέτος, απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ δεν θα έχει σίγουρα το «μηχανάκι» της στο χώρο του κέντρου, Παύλο Μητρόπουλο. Κινδυνεύει να παίξει χωρίς τους δύο βασικούς της μπακ, Βαλεντίνο Βλάχο και Τάσο Τσουμάγκα. Τώρα περνά την ίδια αγωνία και για τον καλύτερο επιθετικό της, Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο 27χρονος φορ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στη δεξιά γάμπα και οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν ακόμη και μετά το σημερινό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Πετρόπουλος θα δοκιμάσει την Πέμπτη κι εφόσον συνεχίσει να πονά, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Ίσως, δε, σε αυτή την περίπτωση να προφυλαχθεί εν όψει και των επόμενων αγώνων, στους οποίους-κακά τα ψέματα-η «Ένωση» έχει πολύ πιο βάσιμες ελπίδες να συγκεντρώσει βαθμούς.

Σε περίπτωση που λείψει ο «Πετρογκόλ», είναι άγνωστο ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό. Φουρτάδο και Κατσικοκέρης δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έβαλντ Λίνεν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί σχήμα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. 


Πηγή: Σπορ FM

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρίζουν» Γιουβέντους και Παρί

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνουν λεφτά παίκτες και υπάλληλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχουμε πόλεμο»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό» Ο Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

Ευχαριστεί η ΟΧΕΟ τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ των ανδρών ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στην Κέρκυρα με κυπελλούχο την ΑΕΚ και η ΟΧΕ θεωρεί πως όλα κύλησαν ομαλά στο νησί των Φαιάκων
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, η ελληνική ομοσπονδία χειροσφαίρισης Ελλάδος ευχαριστεί τα διαγωνιζόμενα σωματεία, τον Δήμο της περιοχής, τη διοίκηση του ΕΑΚ και το αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο 31ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, τον Δήμο Κέρκυρας και τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κερκυραίων και τον πρόεδρο, κ. Σπύρο Πανδή, τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαίακα Κέρκυρας, τον πρόεδρό του, κ. Σπύρο Κουλούρη, καθώς και τον επί σειρά ετών προπονητή, κ. Νίκο Πέρρο, για την αμέριστη στήριξή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας και τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τον Διευθυντή της, κ. Σπύρο Μαρτίνη». 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

Ούτε που αγχώθηκε…Χωρίς να αγχωθεί στιγμή για την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό και σε συνδυασμό με το υπέρ του 2-0 στην Τούμπα, πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με Αστέρα ή Πλατανιά στους "4"

Αυτή η πρόκριση δεν χανόταν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Λεβαδειακού και στα δύο παιχνίδια, κι έτσι δίκαια πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μην βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση, δεν απειλήθηκε από τους Βοιωτούς και μάλιστα είχε ευκαιρίες για να φύγει με το «διπλό».

Το τελικό 0-0, σε συνδυασμό με το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα, "σφράγισε" το εισιτήριο στους "4" του θεσμού.

Εκεί θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς Χανίων.

* Στο γήπεδο βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Το ματς:


Αν κάποια ομάδα έπρεπε να μπει δυνατά για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για πρόκριση, αυτή ήταν του Λεβαδειακού. Απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ωστόσο κάθε άλλο παρά αψήφιστα δεν πήρε την ρεβάνς.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, σπαταλώντας το πρώτο εικοσάλεπτο μέχρι να βρουν έναν υποτυπώδη ρυθμό στο παιχνίδι τους. Ένα σουτ του Ροτζέριο με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς, δεν καταγράφεται ούτε ως μικροευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον ΠΑΟΚ να παίζει όσο χρειάζεται για να μην μπει σε κίνδυνο. Μάλιστα εκμεταλλευόμενος λάθη των αντιπάλων (συγκεκριμένα του Γεωργίου και στις δύο περιπτώσεις) έχασε καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τους Αθανασιάδη και Λάζαρ.

Μέτριο το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα κράτησε το μηδέν κι είχε τις δύο καλύτερες στιγμές στο ματς, την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός ούτε απείλησε, ούτε μοιάζει να πιστεύει στην πρόκριση. Εξίσου μέτριο (και ίσως είναι ο επιεικής ο χαρακτηρισμός) το θέαμα και στο δεύτερο ημίχρονο. Τυπική διαδικασία, με τον χρόνο να κυλάει υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές του Γιώργου Παράσχου δεν άλλαξαν την εικόνα του Λεβαδειακού, που αποδέχθηκε την μοίρα του. Το τελευταίο ημίωρο δεν αντέχει σε κριτική...


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Ρομέου, Πόι, Ζησόπουλος, Ροτζέριο (83’ Καγιεχόν), Γεωργίου, Μπουμάλ (66’ Βασιλείου), Μαχαίρας (78’ Μίλιεβιτς).
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Ακόστα, Χοσέμι, Νικολακάκης.


ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Γκαρσία (70’ Φωτάκης), Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (83’ Ολίσε), Λόρενς (90+1’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Βούκιτς, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

Ο αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Εϊσι Λο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι, με τον κόσμο τους στο ΣΕΦ, μπορούν να πάρουν την νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του Ναβάρο.

"Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Εχουμε πέντε σερί νίκες και θέλουμε την έκτη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.
Αν παίξουμε όπως μπορούμε μέσα στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας, φυσικά και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά.

Για το αν μία ενδεχόμενη νίκη, ανοίξει τον δρόμο για το Final 4, απάντησε: "Δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό.
Θα είναι ένα μεγάλο βήμα και θα μας δώσει ώθηση αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και για να είμαστε σίγουροι".

Τέλος, ερωτηθείς για τον Ναβάρο και την αντιμετώπισή του, σχολίασε: "Είναι ένας μεγάλος παίκτης που βάζει μεγάλα σουτ.
Τον είδαμε από κοντά και στον περσινό ημιτελικό της Ευρωλίγκας. Θα έχω την προσοχή μου πάνω του". 


Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Μελίνα «έφυγε» πριν από 19 χρόνια, αλλά δεν θα πεθάνει ποτέ‏

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπάνια ντοκουμέντα από την ίδρυση της Ρεάλ Μαδρίτης (photos)


Η «Βασίλισσα της Ευρώπης» συμπληρώνει 111 χρόνια ιστορίας και στη σελίδα που διατηρεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε σπάνιες φωτογραφίες του πρώτου προέδρου της ομάδας και των πρώτων χειρόγραφων εγγράφων από την ίδρυσή της…
katastatiko

ypografes
prwtosproedros
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου, Χουαν Παντρός, αλλά και τα πρώτα χειρόγραφα του καταστατικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, υπάρχει και το κεφάλαιο από το «Χρυσό Βιβλίο» της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο αναφέρεται στην ίδρυση της «Βασίλισσας» στις 6 Μαρτίου του 1902…

***

Χουάν Παντρός (1869-1932) - Μπορεί να γεννήθηκε στη Βαρκελώνη αλλά υπήρξε εκ των ιδρυτών και πρώτος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον διαδέχθηκε στην προεδρία ο αδερφός του, Κάρλος, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας.

***

Σπάνιο χειρόγραφο, από το πρώτο καταστατικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Το έγγραφο χρονολογείται από τον Μάρτιο του 1902, όπως αναφέρεται και πάνω σε αυτό στο τέλος της σελίδας, όταν και ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος ισπανικός σύλλογος...

***

Η σελίδα του Libre d' Oro της Ρεάλ Μαδρίτης που αναφέρεται στην ίδρυση της ομάδας. Ανάμεσα στα άλλα, αναγράφεται η σύσταση της πρώτης διοίκησης. Πρόεδρος ήταν ο Χουάν Παντρός, αντιπρόεδρος ο Ενρίκε Βαρέλα και γραμματέας ο Μανουέλ Μεντιά... 

Πηγή: OnSports

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο… Τσακίρ κέφι ο ξένος Τύπος

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε που αγχώθηκε…

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστεί η ΟΧΕ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λο: Στο ΣΕΦ με τον κόσμο μας μπορούμε την νίκη

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρίζουν» Γιουβέντους και Παρί

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνουν λεφτά παίκτες και υπάλληλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχουμε πόλεμο»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό» Ο Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο… Τσακίρ κέφι ο ξένος Τύπος

Στο… Τσακίρ κέφι ο ξένος Τύπος | onsports.gr

dailyexpress1Το πρωτοσέλιδο της Daily Mail
Οι αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζονται καθώς ο ευρωπαϊκός Τύπος στέκεται στις αποφάσεις του Τούρκου διαιτητή, Τσακίρ, και στην αυστηρή αποβολή του Νάνι.
Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος έχει στήσει… δικαστήρια για τον Τσακίρ, καθώς θωρεί πως «σκότωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις αποφάσεις του και κυρίως την αποβολή του Πορτογάλου άσου.
«Τι έκανες Τούρκε; Την έκλεψαν! Ο διαιτητής από την Κωνσταντινούπολη αρνήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια θέση στα προημιτελικά με κόκκινη κάρτα στον Νάνι», αναφέρει η Daily Mail, ενώ από την πλευρά της η Sun υποστηρίζει: «Σε μία νύχτα όπου ο κόσμος σταμάτησε για να παρακολουθήσει τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ήταν ένας Τούρκος διαιτητής που έκλεψε τα πρωτοσέλιδα».
Μάλιστα οι Άγγλοι στέκονται και στην… έκρηξη του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ οι Ισπανοί εστιάζουν στη φωτογραφία με τον Μουρίνιο να ψιθυρίζει κάτι στον Σκοτσέζο τεχνικό λίγα λεπτά μετά την επίμαχη φάση…
Βέβαια, οι εφημερίδες στη Μαδρίτη πρόβαλαν περισσότερο την καρδιά του πρωταθλητή και το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Καρδιά Πρωταθλητή. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το Ολντ Τράφορντ, μία βδομάδα από το όνειρο στην πορεία για το δέκατο», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδα της Marca, ενώ η As σχολιάζει: «Μεγάλη Εβδομάδα! Μετά τη Μπαρτσελόνα, χτύπησε και στο Μάντσεστερ».
Αντιδράσεις υπήρξαν και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τους Άγγλους κυρίως που διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις του Τσακίρ. «Κόκκινη κάρτα; Ποτέ!», ανέφερε ο Βενσάν Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι στο λογαριασμό του στο Twitter. «Απογοητευτικό που ένα τέτοιο παιχνίδι κρίθηκε από την απόφαση του διαιτητή. Δεν κατάλαβα γιατί τον απέβαλε», ήταν το σχόλιο του Μάικλ Όουεν στο ίδιο social media.
Τέλος, θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η τοποθέτηση του Ρόι Κιν! Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως η αποβολή του Νάνι ήταν σωστή και χαρακτηρίστηκε ακόμα και ως… προδότης από φίλους των «κόκκινων διαβόλων» στο διαδίκτυο…
Τσακίρ κέφι λοιπόν…
Το πρωτοσέλιδο της Marca
marca1




as1Το πρωτοσέλιδο της As

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνουν λεφτά παίκτες και υπάλληλοι



Λεφτά περιμένουν να δουν μέσα στην εβδομάδα παίκτες και υπάλληλοι αφού η διοίκηση δεσμεύτηκε πως θα καταβληούν λεφτά που θα προέλθουν από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
 

Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν μπει κάποια λεφτά τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και στο υπόλοιπο προσωπικό ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν χρήματα ώστε να μπει ένας ολόκληρος μισθός και όχο έναντι. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ

Παρουσιάστηκε στο Τόκιο, αντίγραφο του αριστερού ποδιού του Λιονέλ Μέσι, το οποίο πωλήθηκε αντί 4.000.000 ευρώ. Θα κυκλοφορήσουν 100 τεμάχια-μικρογραφίες του ποδιού του Αργεντινού, με τιμή 32.000 ευρώ.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχουμε πόλεμο»


«Έχουμε πόλεμο»Ο πρόεδρος της Βέροιας μίλησε για την μάχη που θα γίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού


Με την νίκη της επί του Άρη, η Βέροια ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού ωστόσο ο Γιώργος Αρβανιτίδης δεν εφησυχάζει υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένας... πόλεμος ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην Super League.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, τόνισε: "Πόλεμο έχουμε! Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν υπάρχουν αυτά. Όντως η νίκη μας ήταν μεγάλη και είναι αλήθεια πως αποκτήσαμε ένα πλεονέκτημα έναντι του Άρη. Όμως έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Είναι πολλές οι έξι αγωνιστικές που απομένουν".
Ο Αρβανιτίδης μίλησε και για τον Νίκο Καλτσά, εκ των πρωταγωνιστών στην νίκη επί του Άρη: "Είναι καλός παίκτης και τον πιστεύουμε. Άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα Βεροιώτης. Πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του". 


Πηγή: AEK365

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωση για τα Α.Μ.Ε.Α.

 

Εν αναμονή της συνάντησης όλη η ΑΕΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από τον Αμοκάτσι στον Ράμος, 20 χρόνια γκολ! (vds)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Για την αγάπη του παιδιού μου στην ΑΕΚ…»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουίνσι πήρε παράταση

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλεισε από τώρα τον Ζορζίνιο

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό» Ο Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο

«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό»
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως υπάρχουν μόνο φήμες και κανένα επίσημο ενδιαφέρον.
Υπενθυμίζεται πως χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπουχαλάκη και τον συμπαίκτη του, τον Τζανακάκη να έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League: «Τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα δεν ήξεραν την κατηγορία. Ξέραμε από πέρυσι πως πρόκειται για πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει για να δούμε τι γίνεται. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μέχρι το τέλος θα είναι θρίλερ. Ξεκινήσαμε με άλλο σχεδιασμός Υπήρξαν κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση αλλά όλα έγιναν την τελευταία στιγμή. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί με τον προπονητή να γίνουμε περισσότερο δυνατοί και γίναμε πραγματικά μια οικογένεια και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».
- Για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Απόλλωνας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που κυνηγά την άνοδο. Είχε και το αβαντάζ της έδρας και έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα».
- Για την προσωπική του πορεία φέτος: «Για μένα είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσα να κάνω. Είμαι βασικός και δεν έχω χάσει ματς και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ειδικά σε μια κατηγορία πολύ απαιτητική».
- Για όσα ακούγονται πως έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Όντως και εγώ και ο Τζανακάκης πήραμε άδεια για να παραμείνουμε στην Αθήνα λίγο παραπάνω αλλά δεν είχε να κάνει κάτι με τον Ολυμπιακό. Και εμείς από τις εφημερίδες διαβάσαμε πως έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Μόνο για το ενδιαφέρον έχουμε ακούσει και τίποτα παραπάνω».
- Για το Παγκόσμιο Νέων που θα λάβει μέρος η Εθνική μας το καλοκαίρι: «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να κάνω μια καλή χρονιά φέτος για να λάβω μέρος με την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στην Τουρκία. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς γιατί θα βρίσκονται εκεί οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και εμείς έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προβληθούμε». 


Πηγή: AEK365

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρίζουν» Γιουβέντους και Παρί


Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να τσεκάρει η Γιουβέντους υποδεχόμενη την Σέλτικ, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας η Παρί έχει το προβάδισμα απέναντι στην Βαλένθια.


Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλένθια
Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς , αλλά με το 2-1 του πρώτου αγώνα φιλοξενεί την Βαλένθια με στόχο να τσεκάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Παριζιάνοι με μία επαγγελματική εμφάνιση χτύπησαν δύο φορές μέσα στο «Μεστάγια» και πήραν τη νίκη-προβάδισμα. Το μοναδικό άσχημο ήταν η αποβολή του Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος μάλιστα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αντσελότι προέρχεται από ήττα-σοκ από την Ρεμς και πλέον η διαφορά της από την Λιόν είναι στους δύο βαθμούς. Στα αγωνιστικά ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σουηδό σούπερ σταρ, αλλά και τον Βεράτι που συμπλήρωσ εκάρτες.

Η Βαλένθια από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση μένοντας στην ισοπαλία 2-2 με την Λεβάντε δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 89'. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, και Μπερνάτ.

Γιουβέντους-Σέλτικ
Μόνο αν κοιμηθεί ο Θεός μπορεί η Σέλτικ να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να παλέψουν για να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε αυτή την Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέροι» έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και το απέδειξαν και στην έδρα της Νάπολι όπου κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησαν το +6 από τους «παρτενοπέι» και οδεύουν ξανά για άλλο ένα πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στους Πέπε, Μπέντνερ, Ντε Τσέλιε, και Ανελκά.

Η Σέλτικ έχει καθαρίσει την υπόθεση τίτλος ενώ βρίσκεται και στο Κύπελλο έτοιμη για το νταμπλ. Στο πρωτάθλημα τελευταίο ματς ήταν η ήττα από την Μάδεργουελ μία ήττα χωρίς συνέπειες αφού έχει διαφορά 16 βαθμών από την δεύτερη θέση.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Λένον δεν πήρε μαζί του τους Μπράουν και Λούστινγκ. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές με την Γιουβέντους να έχει ισχνό προβάδισμα με τρεις νίκες έναντι δύο των «Καθολικών». 


Πηγή: Gazzetta

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από τον Αμοκάτσι στον Ράμος, 20 χρόνια γκολ! (vds)

Αμοκάτσι, Ράμος 20,amokatsi, ramos 20�Ιστορικό� ήταν το αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο Ολντ Τράφορντ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για 6000ό γκολ που μπήκε σε φάση ομίλων του Champions League. 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Για την αγάπη του παιδιού μου στην ΑΕΚ…»

«Για την αγάπη του παιδιού μου στην ΑΕΚ…» | onsports.gr
Ο πατέρας του μικρού Άρη που είχε δώσει τα χρήματα στην ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου εξήγησε τους λόγους της κίνησής του και ευχαρίστησε τους «κιτρινόμαυρους» που έδωσαν χαρά στο παιδί του το οποίο αγαπάει… υπερβολικά την Ένωση.
Η ενέργεια του είχε προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα. Η συγκίνηση και η ευαισθητοποίηση ήταν μεγάλη και ο πατέρας του μικρού Άρη προχώρησε τελικά στην κίνηση αυτή, να δώσει χρήματα στην ΑΕΚ για να κάνει τη μεταγραφή του Ανάκογλου, υποστηρίζοντας ότι το έκανε γιατί του το ζήτησε ο γιος του. Έχοντας περάσει αρκετός καιρός, ο πατέρας του μικρού Άρη μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για αυτή του την πρωτοβουλία κι εξήγησε όλους τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Γιατί επέλεξε να μιλήσει τώρα:
«Επέλεξα να μιλήσω τώρα, γιατί ήθελα να γνωστοποιηθεί ότι η ΑΕΚ τήρησε απόλυτα την συμφωνία που κάναμε και πήρα τα χρήματα μου πίσω. Και ήθελα να γνωστοποιηθεί από σας, από την εφημερίδα που δίνει αγώνα για την ΑΕΚ και κάθομαι καθημερινά και διαβάζω τα ρεπορτάζ και τα σχόλια της στον Άρη».
Για το τι πράγματα ζήτησε από την ΑΕΚ:
«Τρία πράγματα ζήτησα από τη διοίκηση της ΑΕΚ και τα σεβάστηκαν. Πρώτον να μου διασφαλίσουν ότι θα πάρω τα χρήματα πίσω γιατί πρόκειται για ιερό σκοπό. Δεύτερον να διατηρηθεί η ανωνυμία μου και τρίτον να έρθουν τρεις παίκτες σπίτι να δουν τον Άρη. Τα έκαναν όλα και με το παραπάνω. Δεν ξέρω τι λένε γι' αυτούς αλλά εμένα μου φέρθηκαν αντρίκια και τίμια.
Δεύτερο και πιο σημαντικό ίσως, είναι το ότι εδώ ήρθα για να πω ότι ξέρω πως μπορούν κι άλλοι ΑΕΚτζήδες να κάνουν αυτό που έκανα εγώ. Μια ταμειακή διευκόλυνση, ανώνυμα και άτοκα για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό μετράει και όχι η γκρίνια και η εύκολη κριτική... Εγώ είδα ανθρώπους που μου έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και προσπαθούν με ότι μέσο έχουν να βρουν λύσεις. Βοήθεια χρειάζονται και όχι κατηγορίες και κριτική. Επίσης για να δοθεί μια απάντηση σε κάποια που γράφτηκαν κι ακούστηκαν, ότι μπορεί να ήμουν ο μπροστινός του τάδε ή του δείνα, που είναι αστειότητες. Να εδώ είμαι, με βλέπετε και καταλαβαίνετε μόνοι σας».
Για την κατάσταση του γιού του:
«Όπως έχει γραφτεί σωστά, δυστυχώς ο γιος μου είχε ένα άσχημο ατύχημα. Που τον έχει καθηλώσει. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό το παιδί έχει αρχίσει να ανακτά την επικοινωνία με το περιβάλλον, καταλαβαίνει πλέον τα πάντα, σιγά - σιγά πιστεύω θα βελτιωθεί κι άλλο η κατάσταση του και συνεχίζει την θεραπεία του για κίνηση και ομιλία. Εισπράξαμε λοιπόν ένα σημαντικό ποσό από την ασφάλεια μετά από πολύ καιρό. Βλέπαμε το φετινό δράμα της ομάδας, βλέπαμε ότι χρειαζόταν ενίσχυση για να σωθεί και μια μέρα ρωτάω τον Άρη: Είσαι παιδί μου να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να πάρει έναν παίκτη; Ο Άρης αμέσως μου έκανε καταφατικό νεύμα κι αυτό ήταν».
Για το πώς έγινε το deal:
«Πήγα μόνος μου στους διοικούντες, από τους οποίους προσωπικά δεν γνώριζα κανέναν και μιλήσαμε με τον Ηλία Μπρουσιανό για τον Κλωναρίδη, αλλά αυτή η περίπτωση για πολλούς λόγους δεν μπορούσε να προχωρήσει. Και μετά με ρώτησαν αν θα ήθελα να βοηθήσω στην περίπτωση του Ανάκογλου. Είχε ήδη γίνει η παρέμβαση του κ. Μελισσανίδη με τον Πανσερραϊκό κι αυτό το μέτωπο είχε κλείσει, αλλά χρειάζονταν κάποια χρήματα για να πειστεί ο παίκτης και ο μάνατζερ του να προτιμήσουν την ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό που τον θεωρούσε κλεισμένο».
Και συνέχισε λέγοντας:
«Δεν το παίζω ήρωας, δεν έκανα κάτι φοβερό. Στην ουσία η ΑΕΚ πλήρωσε τον Ανάκογλου, αφού τα χρήματα μου τα έδωσαν οι άνθρωποι πίσω με τον τρόπο και στον χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Είναι όμως σημαντικό να βρεθούν κι άλλοι που έστω και με αυτό τον τρόπο, θα διευκολύνουν την ΑΕΚ. Ανώνυμα και άτοκα».
Για την επίσκεψη των παικτών της ΑΕΚ στον γιο του:
«Τι να πω. Ήταν μια στιγμή μαγική για το παιδί μου. Από τη μέρα που μας επισκέφτηκαν οι παίκτες το παιδί δεν σταμάτησε να γελάει. Ο Αντώνης ο Πετρόπουλος που είναι ψυχάρα και θέλω να το γράψετε, τον κάλεσε στα Σπάτα. Όταν ανοίξει λίγο ο καιρός θα πάμε. Το καλό είναι ότι πέντε χρόνια μετά το ατύχημα, η κατάσταση της υγείας του Άρη είναι σε πολύ καλύτερο σημείο». 

Πηγή: OnSports