22 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για το «διπλό» στη Ρωσία ο Ηρακλής


Την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy στο πόλο γυναικών θα διεκδικήσει το Σάββατο (23/2) στην παγωμένη Ρωσία ο Ηρακλής κόντρα στην Ισμαΐλοβο, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα (9-8) στο Λάκκωμα.


Η διαφορά του ενός γκολ αφήνει πολλά περιθώρια στην ελληνική ομάδα, που θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στη Μόσχα. Έτοιμες για όλα οι αθλήτριες του γηραιού, όπως είπε και η Κατερίνα Ζάντου με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
«Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Περιμένουμε πως και πως να έρθει το Σάββατο για να αγωνιστούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Len Trophy. Υπάρχει εμπιστοσύνη και στον προπονητή και μεταξύ μας. Είμαστε έτοιμες για όλα. Πάμε για τη νίκη, πάμε για να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης χάσαμε άδικα κατά τη γνώμη μου. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία μέσω του πρωταθλήματος της Α1 και των πολλών αγώνων που έχουμε δώσει και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμες απέναντι στην Ισμαΐλοβο».
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδας. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 82-74

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 82-74

Στην τρίτη θέση του ΣΤ' ομίλου του "Top-16" της Ευρωλίγκας αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ με 82-74. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έισι Λο, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Βάσκους σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από τα πρώτα λεπτά του ματς τον ρυθμό του κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και παρά την πίεση των Βάσκων στο τέλος έφτασε στη νίκη με ακριβώς το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα του TOP-16 (82-74).
Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη των Πειραιωτών στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, οι οποίοι αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση του ομίλου τους με ρεκόρ 5-3.


Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ισοβαθμούν με την Χίμκι, όμως έχουν κερδίσει τους Ρώσους και μάλιστα εκτός έδρας,  ενώ ισοφάρισαν τη διαφορά στο παιχνίδι με τους Βάσκους, οι οποίοι είχαν νικήσει με οκτώ πόντους στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη β' φάση της Ευρωλίγκας (82-74).
Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Μπεσίκτας που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη στο "Top-16" (0-8 ρεκόρ) στην Κωνσταντινούπολη σε ένα παιχνίδι, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "ερυθρόλευκους" στην προσπάθεια που κάνουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον όμιλο τους.
Οι Πειραιώτες με πολύ καλό ροτέισον διατήρησαν την φρεσκάδα τους ο Κώστας Σλούκας με τον Έισι Λο ήταν σε πολύ καλή βραδιά, ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε πολύτιμες λύσεις και ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του "Top-16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο αγώνας:
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να επιβάλει το παιχνίδι του απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, η οποία ήθελε κυρίως με τον Νοτσιόνι στα πρώτα λεπτά να δημιουργήσει προβλήματα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι γηπεδούχοι με πολύ μεγάλη πίεση κατάφεραν να αποσπαστούν γρήγορα από τους Βάσκους.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης στο τρίτο λεπτό με όμορφη προσπάθεια σημείωσε το 10-2, αναγκάζοντας τον τεχνικό της Κάχα, Γιαν Τάμπακ να καλέσει τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν. Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε το 18-9, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 18-11 για τον Ολυμπιακό που δεν επέτρεψε στην Κάχα Λαμποράλ να μπει και πάλι στο ματς.
Στην δεύτερη περίοδο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του. Ο Κάιλ Χάινς πέτυχε το πρώτο καλάθι στο β' δεκάλεπτο για τους Πειραιώτες, κάνοντας το 20-11, ενώ ο Έισι Λο στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με όμορφη ενέργεια έκανε το 24-18 για τους γηπεδούχους.
Ο Ολυμπιακός έπειτα με ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά και με καλάθια των Έισι Λο, Πέρο Άντιτς αποσπάστηκε με 18 πόντους (32-14) στο 16ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας λίγο πριν το ημίχρονο σε 38-27 με βολές του Αντρέ Νοτσιόνι για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 41-27, ύστερα από σουτ τριών πόντων του Βασίλης Σπανούλη.
Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με τον Βασίλης Σπανούλη ξέφυγε και πάλι με 14 πόντους (50-36) στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με δύο εύστοχες βολές πέτυχε το 52-36 για να κάνει ο Έισι Λο το 54-36, έπειτα από κλέψιμο του Κώστα Παπανικολάου, αναγκάζοντας τον Γιαν Τάμπακ να καλέσει τάιμ άουτ.
Πάτησε γκάζι...
Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο με εύστοχο σουτ τριών πόντων μείωσε σε 54-39, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου στο 26ο λεπτό έκανε το 56-39 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος διατηρούσε χωρίς δυσκολίες το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ερτέλ με ακόμα ένα τρίποντο για τους Βάσκους έριξε την διαφορά στους 15 πόντους (57-42) για να απαντήσει ο Έισι Λο, σημειώνοντας το 60-42.
Ο Κοζέρ με εύστοχο σουτ τριών πόντων πέτυχε το 60-45 για να κάνει το 62-45 ο Γιώργος Πρίντεζης, ένα λεπτό πριν το τέλος της περιόδου. Ο Μπιέλιτσα με εύστοχο σουτ τριών πόντων έριξε την διαφορά στους 12 πόντους (62-50), με τη λήξη της τρίτης περιόδου στο ματς. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ο Κοζέρ έφερε την Κάχα Λαμποράλ σε απόσταση δέκα πόντων από τον Ολυμπιακό (62-52).
Ο Στράτος Περπέρογλου με σουτ τριών πόντων έκανε το 65-52 στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κοζέρ μείωσε σε 65-54, ενώ ο Κάιλ Χάινς με ένα επιβλητικό κάρφωμα πέτυχε το 67-54 για τον Ολυμπιακό έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Στράτος Περπέρογλου με σουτ δύο πόντων έκανε το 69-54 για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι έδειχναν να έχουν ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα.
Οι Βάσκοι, όμως με τέσσερις γρήγορους πόντους μείωσε σε 69-58 στο 36' για να κάνει ο Έισι Λο με τρίποντο το 72-58 για τους Πειραιώτες. Ο Πέρο Άντιτς έκανε το 74-58, με τον Περπέρογλου να πετυχαίνει το 76-58, τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Οι Βάσκοι μείωσαν σε 78-62, 1:53'' για το τέλος όμως πολύ δύσκολα μπορούσε να αλλάξει κάτι στον αγώνα.
Ο Μπιέλιτσα με 1/2 βολές έκανε το 78-63, με τον Κώστα Σλούκα να πετυχαίνει το 80-63 στο 39'. Ο Λάμπε 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έριξε την διαφορά στους 9 πόντους (80-71), έπειτα από πίεση των Βάσκων και τελικά επιβλήθηκε με 82-74, σημειώνοντας την πέμπτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.
Τα δεκάλεπτα: 18-11, 41-27, 62-50, 82-74
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 18(2), Άντιτς 8(1), Σπανούλης 9(1), Περπέρογλου 9(1), Σερμαντίνι 3, Σλούκας 9(1), Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 11(1), Παπανικολάου 9(1), Κατσίβελης.
Κάχα Λαμποράλ (Τάμπακ): Κουκ 3(1), Νοτσιόνι 7, Μ. Μπιέλιτσα, Καμπέθας, Σαν Εμετέριο 7(1), Πλάις 2, Ερτέλ 16(4), Λάμπε 12(1), Ν. Μπιέλιτσα 12(1), Κοζέρ 15(2). 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ

Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ | onsports.gr

Στην κατηγορία που τον ανέδειξε «χάλκινο» Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο, τα -90 κιλά, επιστρέφει ο Ηλίας Ηλιάδης.
Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, μετά από... διάλειμμα στα -100 κιλά στο Γκραν Σλαμ του Παρισιού, επιστρέφει στην αγαπημένη του κατηγορία, στο πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (23/2) και την Κυριακή (24/2)στο Ντίσελντορφ. Επί γερμανικού εδάφους θα έχει μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί στους καινούργιους κανονισμούς της IJF, σε μια γνώριμη γι` αυτόν κατηγορία, απέναντι σε τζουντόκα που βρίσκονται σε αναζήτηση βαθμών που θα τους φέρουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Ο ίδιος βρίσκεται στην κορυφή των -90 κιλών και εκεί θα προσπαθήσει να μείνει, έστω κι αν η προετοιμασία του βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, αφού μέσα στη χρονιά υπάρχουν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις, με κορυφαία εξ αυτών το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο τον προσεχή Σεπτέμβριο.
«Για τον Ηλία όπως και για την πλειοψηφία των αθλητών, οι νέοι κανονισμοί τους υποχρεώνουν να αλλάξουν αρκετά πράγματα, τόσο στην προετοιμασία τους, όσο και στον τρόπο που αγωνίζονται. Για κάποιους απ` αυτούς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όχι όμως και για τον Ηλία ο οποίος λόγω του ταλέντου που διαθέτει, θα μπορέσει να ξεπεράσει συντομότερα τον σκόπελο των νέων κανονισμών. Στο Ντίσελντορφ θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής, ωστόσο και πάλι η προετοιμασία του βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Κατά συνέπεια, το μετάλλιο δεν αποτελεί το πρώτο του μέλημα. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ιδιαίτερα σημαντικά για την αγωνιστική του πορεία μέσα στη χρονιά», είπε ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδη, ο οποίος ηγείται της αποστολής.

Εκτός του Ηλία Ηλιάδη, στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ αλλά και στο προπονητικό καμπ που θα ακολουθήσει μέχρι την προσεχή Τετάρτη, θα λάβουν μέρος ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Νέους, Γιώργος Αζωίδης (-73 κιλά), αλλά και ο Ρομάν Μουστόπουλος (-73 κιλά). 


Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ


Ο Γιουσέιν Μπολτ μπαίνει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει του μεγάλου ραντεβού στη Μόσχα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τρέχοντας ακόμη και στην παραλία!


Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης των σπριντ θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα σε αγώνα 150μ μέτρων στην παραλία της Κοπακαμπάνα στη Βραζιλία, με αντιπάλους τρεις ακόμη σπρίντερ.
Ασυνήθιστη απόσταση, την οποία θα κληθεί να τρέξει ο Μπολτ, για δεύτερη φορά μετά το Μάντσεστερ το 2009, με τη μόνη διαφορά ότι οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές και… καλοκαιρινές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου, ενώ ακόμη οι διοργανωτές δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα δημιουργήσουν και στροφή στη συγκεκριμένη απόσταση.
Η παρουσία του Τζαμαϊκανού στο Ρίο, είναι μόλις η δεύτερη που έχει επιβεβαιωθεί, μέσα στη χρονιά, μετά το Diamond League στο Όσλο στις 13 Ιουνίου. Ο Μπολτ άρχισε τους αγώνες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κίνγκστον, όπου έκανε πρεμιέρα, τρέχοντας παρόλα αυτά σε κούρσα των 400μ και όχι στις αποστάσεις που ειδικεύεται.  

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν θέλει να δουλέψει στην Αγγλία ο Σόλσκιερ

Δεν θέλει να δουλέψει στην Αγγλία ο Σόλσκιερ | onsports.gr

Τα δύο διαδοχικά πρωταθλήματα που κατέκτησε ως προπονητής της Μόλντε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον έχουν κάνει ήδη περιζήτητο στο Νησί με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως είναι αρκετά νωρίς για να σκέφτεται την ανάληψη ενός Αγγλικού συλλόγου.
«Αποφάσισα με την οικογένειά μου να μείνουμε στη Νορβηγία προς το παρόν. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να επιστρέψω στην Αγγλία. Επέστρεψα στην πατρίδα μου και όλοι στο σπίτι απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ» τόνισε ο Σόλσκιερ. 

Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπεσίκτας 87-56

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βράζουν» στον ΣΕΓΑΣ με Ιωαννίδη


Έπεσαν από τα σύννεφα στην ομοσπονδία στίβου όταν έμαθαν ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης προγραμμάτισε συνέντευξη Τύπου, την ίδια ακριβώς μέρα και ώρα με τη δική τους εκδήλωση για τον Ημιμαραθώνιο!


Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομοσπονδιών, μετά και τις μειώσεις στους προυπολογισμούς τους, που φτάνουν σε ποσοστό 80% σε σχέση με πέρσι και παρότι οι μειώσεις αποτελούν απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, τα σκάγια παίρνουν και τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Ωστόσο πλέον στον ΣΕΓΑΣ τα λένε χύμα και τσουβαλάτα κατά του Ιωαννίδη καθώς προγραμμάτισε για την ερχόμενη Τρίτη στις 12.00 συνέντευξη Τύπου προκειμένου να τοποθετηθεί εφ όλης της ύλης για τα καυτά θέματα του αθλητισμού.

Μόνο που από τις 20 Φεβρουαρίου η ομοσπονδία του κλασσικού αθλητισμού είχε προαναγγείλει τη δική τους συνέντευξη, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, για τον 2ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Και την όρισε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 12.00. Τον ίδιο χρόνο που επέλεξε μεταγενέστερα και ο Ιωαννίδης.

Πλέον με τις δύο εκδηλώσεις να συμπίπτουν, είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων θα επιλέξει τη συνέντευξη Τύπου του Ιωαννίδη γιατί θα έχει και περισσότερο... ζουμί και στον ΣΕΓΑΣ τρέχουν και δεν φτάνουν... 


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπεσίκτας 87-56

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φουλ για τον «τελικό» με ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας ενόψει ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με μοναδική –αλλά σημαντική- απουσία, τον τιμωρημένο Ντιέγκο Λεόν.

Φουλ για τον «τελικό» με ΠΑΟΚ
Η νίκη «ανάσα» κόντρα στον Πανιώνιο ήρθε, όμως χρειάζεται και συνέχεια προκειμένου η Κέρκυρα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αρχής γενομένης, από την δύσκολη αποστολή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στα θετικά για τον προπονητή των Φαιάκων, Γιάννη Παπακώστα το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού. Βέβαια, αντιμετωπίζει θέμα με τιμωρίες.

Κι αυτή ακούει στο όνομα Ντιέγκο Λεόν. Ο Ισπανός άσος της ομάδας έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά, η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Αρμένης, Πετρούσης, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Κυβελίδης, Γκέσιος, Γιάντσης, Τσοκάνης, Αγρίτης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου και Σταμογιάννος. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βράζουν» στον ΣΕΓΑΣ με Ιωαννίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπεσίκτας 87-56

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενδεκαδάτοι Φουρλάνος, Μαυρίας και δύο διλήμματα για Φάμπρι



Ελληνικό και... φρέσκο αίμα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού βάζει ο Φάμπρι ενόψει ΟΦΗ, με τους Φουρλάνο, Μαυρία να παίρνουν τις θέσεις των Ζέκα και Εσπάρθα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει δύο διλήμματα, Μαρίνος ή Κάιπερ για το αριστερό άκρο της άμυνας και Πίντο ή Τριανταφυλλόπουλος για τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στην καρδιά των μετόπισθεν.

Από τους 2 Ελληνες που ξεκίνησαν στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στον Αρη και το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκου κόντρα στον ΟΦΗ θα δούμε σίγουρα να παίρνουν φανέλα βασικού 4 και ενδεχομένως να γίνουν 6.
Οπως έδειξε στο δίτερμα της Παρασκευής ο Φάμπρι, σκοπεύει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Σπύρο Φουρλάνο σε επιτελικό ρόλο αντί του Ζέκα και τον Χάρη Μαυρία ως αριστερό εξτρέμ στη θέση του Εσπάρθα.

Από κει και πέρα ο τεχνικός των πρασίνων έχει και δύο διλήμματα. Για το αριστερό άκρο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Κάιπερ και σκέφτεται να επαναφέρει τον Μαρίνο, ασχέτως αν ο τελευταίος δεν είναι αριστεροπόδαρος.

Το δεύτερο δίλημμα αφορά τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, με τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο να διεκδικούν επί ίσοις όροις την θέση.

Οι υπόλοιποι 7 είναι... αμετακίνητοι. Ητοι, ο Καρνέζης στα γκολπόστ, ο Σεϊταρίδης στο δεξί άκρο, στόπερ ο Μπουμσόνγκ, δίδυμο στα αμυντικά χαφ οι Σο και Βιτόλο, ο Σισοκό δεξί "φτερό" και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βράζουν» στον ΣΕΓΑΣ με Ιωαννίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φουλ για τον «τελικό» με ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμά τον Ρονάλντο η Παρί

Τον μεγάλο Βραζιλιάνο, Ρονάλντο θα τιμήσει η Παρί Σεν Ζερμέν πριν την έναρξη του clasico με την Μάρσειγ, όπου το «φαινόμενο» θα κάνει την σέντρα.

Τιμά τον Ρονάλντο η Παρί
Μετά τους Ραφαέλ Ναδάλ και Τόνι Πάρκερ, ήρθε η σειρά ενός ακόμα μεγάλου να τιμηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι Παριζιάνοι θα τιμήσουν τον Ρονάλντο, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο να κάνει την σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής στην Ligue 1, με την Μαρσέιγ.

Το «φαινόμενο» αναμένεται να αποθεωθεί από το κατάμεστο «Παρκ Ντε Πρενς», όπου αναμένεται να υπάρξουν σειρά από εκδηλώσεις προς τιμήν του. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.ΠΑΤΗΣΤΕ BASKETΒΑLL και υστερα πανω στο: Olympiacos vs Caja Laboral



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης


Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης
Με τις γνωστές και αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (24/2) ο Αρης με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να μην υπολογίζει στους Ψυχογιό, Βελλίδη και Αγκάνθο. Ο προπονητής των «κίτρινων» ήξερε εδώ και καιρό πως δεν μπορεί να υπολογίζει στο ματς με τον Ολυμπιακού τους τραυματίες, Βελλίδη και Ψυχογιό, αλλά και τον τιμωρημένο, Αγκάνθο. Ετσι το μόνο «συν» για τον τεχνικό του Αρη είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα που εξέτισε την ποινή του.
Ετσι οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στον Πειραιά είναι οι: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»


Ο Μίτσελ άκουσε τον κόσμο στο «Καραϊσκάκη», τόνισε πως έχει δίκιο να αντιδρά, ζητά όμως χρόνο και... ονειρεύεται Ευρώπη με τον Ολυμπιακό! 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αντέδρασε στην κακή εικόνα και τον εύκολο αποκλεισμό, αποδοκίμασε και ζήτησε αλλαγή εικόνας. Ο Μίτσελ αναγνώρισε το... δίκιο των οπαδών, μίλησε στην «NOVA» για την έλευση του στην Ελλάδα, τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά όνειρα με τους ερυθρόλευκους!
 - Πόσο δύσκολη είναι η επόμενη ημέρα από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με τον τρόπο μάλιστα που ήρθε;
«Πάντα, μετά από μία ήττα, η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Πάντα προσπαθείς να επανέλθεις, να συγκεντρωθείς στις επόμενες υποχρεώσεις σου. Δεν μπορείς να σταματήσεις στον αθλητισμό, ακόμη και μετά από μία νίκη, πόσο μάλλον μετά από μία ήττα».

 - Το γεγονός πως αναλάβετε την ομάδα μεσούσης της περιόδου, διευκολύνει το έργο που θα έχετε από εδώ και έπειτα για τη διόρθωση των αδυναμιών των «ερυθρόλευκων» στα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

 «Ναι, ήταν μία προσφορά που μου έκανε ο Ολυμπιακός. Αλλά ήταν και μία δική μου απόφαση, να έρθω στη μέση της χρονιάς. Τώρα έχω την ευκαιρία και το χρόνο να δω και να μάθω κάποια πράγματα, για να προγραμματίσω στη συνεχεία ορισμένα πράγματα, ώστε να λειτουργεί στο μέλλον ιδανικά ο Ολυμπιακός. Βλέπω, λοιπόν, πολλά θετικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί αυτός ο σύλλογος, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Όπως και κάποια αρνητικά, αν και δε θέλω να πω ακριβώς αρνητικά, καθώς και κάποια πράγματα τα οποία θέλω να προσαρμόσω στην ομάδα».

- Σίγουρα, ένα απ' τα θετικά θα είναι ο κόσμος, ο οποίος έδειξε να πιστεύει περισσότερο από όλους στην ανατροπή γεμίζοντας το Καραϊσκάκη, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα με την Λεβάντε. Θα θέλατε να σχολιάσετε την παρουσία του κόσμου;
«Το κοινό μας, ο κόσμος μας είναι απίστευτος. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο συμπαραστέκεται στην ομάδα. Και είναι ένας κόσμος ο οποίος σε κάνει να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία ότι δεν μας ακολουθεί, ότι δεν έχουμε τη στήριξή του. Αυτό δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους παίκτες το γεγονός πως έχουν τον κόσμο πάντα στο πλευρό τους. Και είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες αισθάνονται πάντα απογοητευμένοι μετά από μία ήττα. Όμως κυρίως γιατί δεν κατάφεραν να δώσουν στον κόσμο μία χαρά».
 - Πράγματι, ο κόσμος απογοητεύτηκε. Και ένα σύνθημα που ακούστηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι ότι αλλιώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό. Εσείς πως ονειρεύεστε τον Ολυμπιακό;
«Συμμερίζομαι την άποψη του κόσμου. Είναι φυσικό να θέλουν να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα. Να τα πηγαίνουμε καλά στις εγχώριες διοργανώσεις. Όμως, το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι ίδιο με αυτό που έχει ο κόσμος. Ο κόσμος ονειρεύεται να δει τον Ολυμπιακό να παίζει σε ένα άλλο επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ίδιο είναι το όνειρό μου, αλλά φαντάζομαι και των παικτών».

 - Βεβαίως, μετά από μεγάλες απογοητεύσεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος απαξίωσης του ρόστερ; Αισθάνεστε ότι θα πρέπει να λειτουργήσετε και ως ασπίδα για το δυναμικό που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ενόψει του υπολοίπου της περιόδου;
«Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, είναι πολύ λογικό ο κόσμος να απογοητεύεται και να μην πιστεύει τόσο πολύ στους παίκτες. Όμως έτσι είναι η ζωή του αθλητή. Πρέπει να προσπαθήσει να ανακάμψει. Πρέπει να προσπαθήσει να μαζέψει τις δυνάμεις του και να αλλάξει την κατάσταση υπέρ του.

Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα, αλλά και εκτός Ελλάδας και να είμαστε ακόμα καλύτεροι και στο δικό μας πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να ξαφνιαζόμαστε από τέτοιες καταστάσεις».
 -Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση μπορεί να σας βοηθήσει για να στηρίξετε κυρίως ψυχολογικά την ομάδα, τους παίκτες σας;
«Το παιχνίδι αυτό είναι μία τέλεια ευκαιρία, απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ήταν πάντα ένας απ' τους μεγάλους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη γιατί είναι μία ευκαιρία να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά μας».

 -Για τον επόμενο αντίπαλό σας, τον Άρη, τι εικόνα έχετε;
«Ο Άρης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία δύσκολη βαθμολογικά θέση. Όμως, αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχει. Δε θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να πούμε πως ο Άρης έρχεται έχοντας ήδη χάσει το παιχνίδι γιατί παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα έρθει για να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη. Και εμείς πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε. Αλλά πρέπει να κοιτάμε τι ομάδα είμαστε και που πρέπει να φτάσουμε».

 - Σκοπεύετε έως το τέλος της περιόδου να δώσετε ευκαιρίες στο σύνολο των ποδοσφαιριστών σας; Αν και είστε λίγα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχετε χρησιμοποιήσει ουκ ολίγους παίκτες.
«Ήταν πάντα χαρακτηριστικό στοιχείο της καριέρας μου, σε όποια ομάδα και αν ήμουν, να ασχολούμαι με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και τους βετεράνους. Να δίνω ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, είτε προέρχονται απ' την Ακαδημία, είτε είναι παίκτες της πρώτης ομάδας. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Και όποιος την εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία, θα συνεχίσει να παίζει.
Πιστεύω πως είναι ένας τρόπος να υπάρχει συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες. Μία ξεκάθαρη περίπτωση είναι η χθεσινή, ανάμεσα στον Λυκογιάννη και τον Χολέμπας. Και οι δύο παλεύουν για την ίδια θέση. Και αυτό που είδαμε απ' τον Χολέμπας χθες, ήταν μία αποκάλυψη. Είναι αυτός ο Χολέμπας τον οποίο θέλουμε».  


Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

Ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα είναι οι Αμπντούλ Καμαρά και Κοστίν Λάζαρ, αφού αμφότεροι έβγαλαν την προπόνηση της Παρασκευής χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Χαλάρωμα στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα (23/02, 17:15). Μετά από μερικά παιχνιδάκια "5-2", οι παίκτες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο για περίπου 15 λεπτά.
Οι Αμπντούλ Καμαρά και Κοστίν Λάζαρ, που την Πέμπτη είχαν αποχωρήσει προληπτικά, γυμνάστηκαν κανονικά και θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Τούμπας με τους "Φαίακες".
Από εκεί και πέρα ο Σεκού Ολίσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης, αφού ακολούθησε τη διαδικασία προθέρμανσης με την ομάδα, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Θεραπεία ακολουθούν οι Σανθ Χακόμπο, Κώστας Σταφυλίδης και Γιώργος Γεωργιάδης. 

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε | onsports.gr

Άγνωστο παραμένει αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Βαλένθια και τη νέα σεζόν.
«Είναι αλήθεια. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ο σύλλογος μου μίλησε και μου είπε ότι είναι χαρούμενοι. Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω για ακόμη έναν χρόνο. Κανείς στην ομάδα δεν με έχει προσεγγίσει επίσημα», είπε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που άκουσε τους φίλους των «νυκτερίδων» να τον αποδοκιμάζουν στο ματς με τη Μαγιόρκα και πρόσθεσε: «Αν ανανεώσω δεν θα είναι με ένα πρόσωπο, αλλά με τον σύλλογο. Παρόλα αυτά, ο Μανουέλ Γιορέντε ήταν αυτός που με έφερε εδώ». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)


Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
Έπειτα από μια εβδομάδα ακροαματικής διαδικασίας το δικαστήριο της Πρετόρια ενέκρινε την αποφυλάκιση, με εγγύηση του Οσκαρ Πιστόριους, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά του. Εξω από το δικαστήριο κατά τη σημερινή διαδικασία είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, πολλοί από αυτοί φίλου του Νοατιαφρικάνου Παραολυμπιονίκη και στο άκουσμα της αποφυλάκισης ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.
Ενας συμπατριώτης του Πιστόριους είχε γράψει σε πλακάτ: «Οσκαρ σε αγαπάμε αδελφέ. Επτά ημέρες είναι πολλές για να αποφυλακιστείς. Ο Θεός να σε ευλογεί. Νότια Αφρική εάν αποφυλακίσεις τον Οσκαρ, ο Θεός θα σώσει τον κόσμο!»
Άρνολντ Πιστόριους: «Γνωρίζουμε την αλήθεια, θα αποδειχθεί στη δίκη»
Ο Οσκαρ Πιστόριους αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου κάτω από δρακόντεια μέτρα και ο μόνος που έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, εκ μέρους της οικογένειάς του, ήταν ο θείος του Αρνολντ.
Η δήλωσή του είναι η εξής: «Είμαστε ανακουφισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου, όμως την ίδια στιγμή πενθούμε για τον θάνατο της Ρίιβα. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τον δικαστή, που κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά και στη νομική μας ομάδα γιατί έκανε εξαιρετικά επαγγελματική δουλειά, που οδήγησε στην απόφαση να δοθεί εγγύηση.
Ως οικογένεια του Οσκαρ γνωρίζουμε τι συνέβη εκείνη την τραγική νύχτα και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η αλήθεια και θα αποδειχθεί στην επόμενη δίκη».



  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)
  • Ο πατέρας του Όσκαρ Πιστόριους, Χένκε

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπεσίκτας 87-56

Επίδειξη δύναμης έκανε η Χίμκι η οποία επέστρεψε στις νίκες, διαλύοντας την Μπεσίκτας με το ευρύ 87-56 και ανέβασε τον απολογισμό της σε 5-3. Εντυπωσιακοί οι Ρώσοι από τα 6.75μ. με 8/12 σουτ

Η Χίμκι μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 87-56 της Μπεσίκτας, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Έτσι, οι Ρώσοι βρίσκονται πλέον στο 5-3 και θα περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ για να δουν ποια ομάδα θα παραμείνει κοντά τους στη βαθμολογία και ποια θα μείνει στις 4 νίκες, έχοντας ισάριθμες ήττες.
Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις έκανε μόλις 6 λάθη, μοίρασε 22 ασίστ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με το εντυπωσιακό 66% από τη γραμμή του τριπόντου (8/12 σουτ). Κορυφαίος ο Πολ Ντέιβις με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ρίβερς (14π.).
Ο αγώνας:
Φιλοξενούμενη και χωρίς να έχει πια κάτι να χάσει, η Μπεσίκτας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 7-5 και 9-7. Ακολούθησε 7-0 σερί των γηπεδούχων με το οποίο βρέθηκαν στο +5 (14-9) κι έκτοτε διατήρησαν το προβάδισμα. Με λέι απ του Φριντζόν, η Χίμκι προηγήθηκε με 16-11 στο 10'.
Ένα νέο 7-0 στο ξεκίνημα της β' περιόδου, έφερε την ομάδα του Κουρτινάιτις στο +12 (23-11), δείχνοντας πια να έχει επιβάλει το ρυθμό της. Με τους Βίντμαρ και Κρίστοφερ να σκοράρουν, οι Τούρκοι πλησίασαν παροδικά στους 7, όμως η Χίμκι κυριάρχησε στο παρκέ κι έφυγε για τα αποδυτήρια, προηγούμενη με 38-27.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Κουρτινάιτις παρουσιάστηκαν ακόμα πιο σοβαροί στο παρκέ και εκτόξευσαν τη διαφορά στους 20 πόντους (61-41) κόντρα στη μαχητική αλλά αδύναμη Μπεσίκτας.
Το 63-46 του 30ού λεπτού επήλθε φυσιολογικά, ενώ η συνέχεια περιελάμβανε ακόμα καλύτερη συνέχεια για τους Ρώσους, οι οποίοι πλέον πρόσφεραν και θέαμα. Με τρίποντο του Μόνια, η διαφορά ανέβηκε και στους 31 πόντους διαφορά (87-56).
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 38-27, 63-46, 87-56
Χίμκι (Κουρτινάιτις): Ογκουστίν 2, Φριντζόν 7(1), Κόπονεν 8(2), Βιάλτσεφ 7(1), Λόντσαρ 10, Ρίβερς 14(2), Μόνια 7(1), Κοστόφ 3(1), Ζουκανένκο 10, Ντούντου 1, Ντέιβις 18.
Μπεσίκτας (Κουντέρ): Γιούιγνκ 7(1), Γκιουλέρ, Ακίν 2 , Ατσίκ, Βίντμαρ 7, Φάλκερ 2, Τσετίν 10(2), Μάρκοτα 6, Κρίστοφερ 8, Χέρσεκ, Νάλγκα 10, Οζέρ 4. 

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Πανηγυρισμοί για την αποφυλάκιση Πιστόριους! (pics)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανέτοιμοι για την Κέρκυρα οι Καμαρά και Λάζαρ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια: Στον... αέρα ο Βαλβέρδε

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναβλήθηκε λόγω βροχής η προπόνηση


Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί την Αττική είχε προεκτάσεις και στην προετοιμασία αρκετών ομάδων ενόψει της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου.

Ένα από τα "θύματα" της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα, ήταν και ο Πανιώνιος.
Η κατάσταση των γηπέδων στο Κορωπί ήταν ακατάλληλη για να μπουν και να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές, οπότε το προπονητικό επιτελείο πήρε την απόφαση να αναβληθεί το σημερινό πρόγραμμα προκειμένου να μην υπάρξει ρίσκο για τραυματισμό.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το Σάββατο -καιρού επιτρέποντος- θα πατήσουν γήπεδο για την τελευταία τους προπόνηση ενόψει Πανθρακικού (Κυριακή 24/02, 17:15). 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oνειρα και πραγματικότητα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ.Στην Θάντερ ο Πρίντεζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Βαλβέρδε τα πλήρωσε όλα και αποθεώθηκε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέταρτος στη Στοκχόλμη ο Τσάκωνας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρίχα στη σούπα του Βγενόπουλου...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες ξέχασαν την ταχύτητα και απέκτησαν αντοχή

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λιμοντζόγλου: «Ο Ξενιάδης χαρίζει χρήματα και τον ειρωνεύονται!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Στα χαμηλά το ομαδικό σπριντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... «Κλείνει Σαλίνο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγήκαν τα εισιτήρια με Εφές

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τρίχα στη σούπα του Βγενόπουλου...









Κώστας Καίσαρης
ΑΜΑ βρεις μια τρίχα στη σούπα, είναι λογικό να σιχαθείς. Είτε από το σπίτι σου τρως είτε πολύ περισσότερο στο ρεστοράν. Τη δίνεις πίσω λοιπόν και ζητάς να σου φέρουνε να φας κάτι άλλο. Αν θες να βρεις μια πρόφαση για να μανουριάσεις, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Βρίσκεις όσες θέλεις. Κάπως έτσι λοιπόν και ο Βγενόπουλος.
Δεν βρήκε τρίχα στη σούπα για να σιχαθεί τον Παναθηναϊκό. Βρήκε πρόφαση. Οτι δήθεν είχε δεσμεύσει τον Αλαφούζο να μη γίνει γνωστή η συνάντηση που είχε μαζί του. Απαξ και διέρρευσε δεν θέλει να τον ξαναδεί. Κι η επόμενη συνάντηση που ήτανε να κάνουνε, ματαιώνεται. Κάπως έτσι λοιπόν ο κύριος Ανδρέας δεν πρόκειται να βάλει σέντζι στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού. Επειδή εκνευρίστηκε από τη διαρροή.
Και γιατί όμως ντε και καλά η διαρροή να έγινε από τον Αλαφούζο; Ενας επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκούς είναι δυνατόν να είναι τόσο ανόητος ή αφελής; Ενώ έχει δεσμευτεί για κάτι, να μην το τηρήσει; Κι αν η διαρροή έγινε από τον ίδιο τον Βγενόπουλο, για να βρει πρόφαση να μη βάλει λεφτά; Κι αν η διαρροή έγινε από το περιβάλλον του Αλαφούζου, για λογαριασμό του Βγενόπουλου; Για ποδόσφαιρο μιλάμε.
Η τρίχα στη σούπα του Βγενόπουλου... Για μεθόδους Μοσάντ και Γκα Γκε Μπε, δηλαδή. Ουδείς, βέβαια, μπορεί να υποχρεώσει τον Βγενόπουλο να συνεχίζει να βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Αναφαίρετο δικαίωμά του είναι να αρνηθεί. Είτε γιατί δεν έχει περισσευούμενα για να τα βάλει είτε γιατί δεν έχει τη διάθεση. Αυτό που κρίνεται στην προκειμένη περίπτωση είναι η πρόφαση. Οτι δήθεν βρήκε μια τρίχα στη σούπα. Οπως βρήκε μια τρίχα στη σούπα και δεν πήρε τον Παναθηναϊκό. Τσάμπα του τον έδινε ο Τζίγγερ. Ο Ανδρέας όμως βρήκε την τρίχα της ΓΗΠΕΛ. Ετσι και τώρα βρήκε την αφορμή της διαρροής. Αρχείο δεν κρατάω, αλλά έχω πολύ καλή μνήμη. Θυμάμαι λοιπόν πολύ καλά τι είχα γράψει την πρώτη μέρα της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό.
Οταν όλοι πανηγύριζαν και θριαμβολογούσαν για τη συνένωση των «πράσινων» Αμπράμοβιτς. Ελεγα λοιπόν τότε ότι τον Βαρδινογιάννη τον ξέρουμε. Με τα καλά του και με τα στραβά του. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι τα στραβά ήταν περισσότερα από τα σωστά. Αυτοί που ήρθαν τώρα, Βγενόπουλος και Πατέρας, τι είναι; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί γι' αυτούς; Μπορεί να βγούνε Αμπράμοβιτς, αλλά μπορεί να βγούνε και μούφες. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να ξέρει κατά πού πάει ο Παναθηναϊκός, έγραφε τότε ο Καίσαρης. Και την απάντηση την έδωσε η ίδια η ζωή. Οι σωτήρες έφυγαν τρέχοντας κι έμεινε ο Αλαφούζος με τον μουτζούρη στα χέρια.
Ο Παναθηναϊκός μεταξύ όγδοης και ενδέκατης θέσης της βαθμολογίας, μαζί με ΑΕΚ, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Κι από λεφτά με το χέρι απλωμένο στη ζητιανιά. Αφού δεν βάζει λεφτά ο κύριος Ανδρέας, μπας και ευαρεστηθούν και βάλουνε οι άλλοι. Κάποιος από τους Πολέμη-Πατέρα. Με δύο λόγια δηλαδή χαιρετίσματα στις φασκομηλιές. Και με τον Βγενόπουλο μάλιστα «να έχει γίνει έξαλλος και να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή του» όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Ξέρεις τι είναι δηλαδή να θέλεις να βάλεις τα ωραία σου λεφτά στον Παναθηναϊκό και να μη σε αφήνει με τις διαρροές του ο Αλαφούζος (και η σχετική διευκρίνιση-διάψευση αφού έγινε από τον Αλαφούζο και όχι από τον «εξοργισθέντα» Βγενόπουλο, δεν έχει καμία αξία). Αυτά.
Αυτό το κράτος, ό,τι και να γίνει, δεν αλλάζει µε τίποτα
Ούτε νόµοι υπάρχουν ούτε αρχές. Τα τετρακόσα χιλιάρικα θα έρθουνε χέρι µε χέρι από την Κύπρο, θα µπούνε στην ΑΕΚ και το υπουργείο Ανάπτυξης µε τη ΓΓΑ του Ιωαννίδη βυζαίνουνε το δάχτυλο
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τώρα που η χώρα έχει χρεοκοπήσει, τα λουριά έχουνε σφίξει. Υποτίθεται ότι έχει µπει φρένο στην ασυδοσία. Κι αυτό σε κάποιο βαθµό φαίνεται. Αν θέλει κάποιος να διευκολύνει έναν φίλο του και πάει να του βάλει πέντε χιλιάρικα στον λογαριασµό του, η τράπεζα θα τον περάσει από ιερά εξέταση. Και καλά θα κάνει. Τι είδους συναλλαγή είναι αυτή και πώς δικαιολογείται η κατάθεση των χρηµάτων. Γι' αυτό οι δουλειές γίνονται πλέον χέρι µε χέρι. Αυτό λοιπόν µε τα τετρακόσα χιλιάρικα της ΑΕΚ τι καλαµπαλίκι είναι; Βρίσκεται ένας Λιµοντζόγλου που λέει ότι «βρήκα τον άγνωστο Χ που θα µας δανείσει τετρακόσα χιλιάρικα µέσω Κύπρου».
Και δεν µιλάµε ότι δανείζει όπως είπαµε πιο πάνω χέρι µε χέρι ο Παύλος τον Πέτρο. Δανείζεται λεφτά µια ανώνυµη εταιρεία. Πώς θα έρθουνε λοιπόν αυτά τα λεφτά µέσω Κύπρου, στον Λιµοντζόγλου κι από τον Λιµοντζόγλου µετά στην ΑΕΚ; Και δεν έχουµε να κάνουµε µε φραγκοδίφραγκα. Μιλάµε για 135 εκατοµµύρια παλιά δραχµές. Αέρα πατέρας. Πώς θα «µεταφερθούν» δηλαδή αυτά τα λεφτά από την Κύπρο στον Λιµοντζόγλου κι από τον Λιµοντζόγλου στην ΑΕΚ; Πώς µπορεί µια τέτοια διαδικασία να περιβληθεί µε µανδύα νοµιµότητας; Είναι αδύνατον. Αυτό το κράτος, λοιπόν, ό,τι και να γίνει, δεν αλλάζει µε τίποτα. Ούτε νόµοι υπάρχουν ούτε υπουργείο Ανάπτυξης ούτε ΓΓΑ Ιωαννίδη. Το ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα τετρακόσα χιλιάρικα είναι µουσαντένια και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, δεν αλλάζει την ουσία.
Αυτό που κερδίζει πάντα είναι η σαχλαµάρα
ΕΧΕΙ λεχθεί ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Τρίχες κατσαρές. Υπάρχει κάτι που είναι ακόµα πιο ισχυρό. Η σαχλαµάρα. Και µιλάµε για την Ελλάδα βέβαια. Η σαχλαµάρα που επιµένουν να εκπέµπει και να µεταδίδει η τηλεόραση. Σε καθηµερινή βάση. Χωρίς κανένα ρεπό. Βάζουµε από τη µία έναν του ΣΥΡΙΖΑ, κατά προτίµηση τον Σκουρλέτη, βάζουµε από την άλλη έναν της Νέας Δηµοκρατίας, κατά προτίµηση τον Αδωνη, τους βάζουµε φιτιλιές και τους αφήνουµε να αρπαχτούνε. Λες κι όλοι αυτοί οι τσακωµοί έχουν καµιά ουσία ή προσφέρουν κάποιο θέαµα.
Χθες το πρωί ήταν η σειρά του Κεφαλογιάννη να αρπαχτεί και να αποχωρήσει από την εκποµπή του Παπαδάκη. Λες κι όλες αυτές οι κοκοροµαχίες έχουν κάποιο νόηµα ή ενδιαφέρουν κανέναν. Οπως το έχω ξαναπει, σικέ είναι: Καρπόζηλος εναντίον Λαµπράκη. Για επαγγελµατίες του είδους πρόκειται. Οπως οι θεατρίνοι δίνουν κάθε βράδυ παράσταση έτσι και οι πολιτικοί δίνουν παραστάσεις στην τηλεόραση: Πρωινές στους Παπαδάκηδες και στους Αυτιάδες και βραδινές στα δελτία ειδήσεων των 8. Και δεν υπάρχουν βέβαια σ' αυτές τις αναµετρήσεις νικητές ή ηττηµένοι. Αυτό που κερδίζει πάντα είναι η σαχλαµάρα.
Πράγµατι, όπως διευκρίνισε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν είναι Βαρδινογιαννικός. Ηταν.
-Observer.

ΕΡΩΤΗΣΗ Αυθορµήτως πήγαν οι οργανωµένοι στην Παιανία ή κατόπιν άνωθεν εντολής; 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oνειρα και πραγματικότητα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ.Στην Θάντερ ο Πρίντεζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Βαλβέρδε τα πλήρωσε όλα και αποθεώθηκε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγήκαν τα εισιτήρια με Εφές


Ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο Κάουνας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Εφές. Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει απόψε από το παγωμένο Κάουνας και τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και την Παρασκευή (1/3) επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, όπου στις 10μ.μ. υποδέχεται την Αναντολού Έφες, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της THY Euroleague.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται ήδη από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» τις εξής μέρες και ώρες:
Παρασκευή 22/2: 10π.μ.-6μ.μ.
Σάββατο 23/2-Κυριακή 24/2: 10π.μ.-3μ.μ.
Δευτέρα 25/2 ως και Παρασκευή 1 /3: 10π.μ.-6μ.μ.
Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν την ημέρα του αγώνα (1/3) από τις 7μ.μ.

Εισιτήρια διατίθενται και μέσω διαδικτύου στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr. Να υπενθυμίσουμε εδώ πως όσοι αποκτήσουν εισιτήριο μέσω ίντερνετ, μπορούν να το εκτυπώσουν στο σπίτι και να κατευθυνθούν άμεσα στη θύρα εισόδου, χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια.
Εκδοτήρια πώλησης εισιτηρίων:

· Ο.Α.Κ.Α., εκδοτήρια Parking P5 και εκδοτήρια Σταθμού Ειρήνης. Τα εκδοτήρια λειτουργούν 3 ώρες πριν τον εκάστοτε αγώνα έως και την έναρξη αυτού.
· www.paobc.gr – ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη
· Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00) – ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη
· Γραφεία Viva.gr, Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)– ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη
· Τηλεφωνικά στο 211 7700000 και στο 13855

Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.
1. Κατάστημα Viva.gr στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00)
2. Κεντρικά γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Κυρ: 08:00 - 23:00)
3. Ταμείο 1, προαύλιος χώρος γηπέδου μπάσκετ ΟΑΚΑ (Ωράριο Λειτουργίας: Από 2 ώρες μέχρι 30 λεπτά πριν τον εκάστοτε αγώνα
) 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oνειρα και πραγματικότητα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ.Στην Θάντερ ο Πρίντεζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Βαλβέρδε τα πλήρωσε όλα και αποθεώθηκε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες ξέχασαν την ταχύτητα και απέκτησαν αντοχή









Τάσος Παπαχρήστου
Εχω παρακολουθήσει πάμπολλους αγώνες δρόμων αντοχής στην Ελλάδα.
Εχω δεί δεκάδες Eλληνες αθλητές να τρέχουν περισσότερο από έναν γύρο, δηλαδή από 400 μ. σε στάδια του εξωτερικού.
Εχω τρελαθεί από την ατυχία του Σταύρου Μερμίγκη στα 800 μ. των Βαλκανικών Αγώνων της Αθήνας, όταν έπεσε λίγο πριν από το νήμα και έχασε το χρυσό μετάλλιο, έναν τρομερό χρόνο και, βέβαια, την ευκαιρία να κερδίσει τον περίφημο Γιουγκοσλάβο Λουτσιάνο Σούσανι.
Οι Ελληνες ξέχασαν  την ταχύτητα και  απέκτησαν αντοχήΕχω παρακολουθήσει το 1987 τον Σπύρο Ανδριόπουλο να καταρρίπτει στη Ρώμη το πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000 μ. που μάλιστα εξακολουθεί να ισχύει ακόμα.
Εχω μείνει άναυδος με τον μαραθωνοδρόμο Φάνη Τσιμιγκάτο που έπινε Coca-Cola στην κλασική διαδρομή αντί για ηλεκτρολύτες ή νερό.
Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν ο Παναγιώτης Φωτίου έκανε άκυρη εκκίνηση στα 3.000 μ. σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Φυσικά και έχω μείνει τελευταίος, μόνος, αρκετές φορές στο στάδιο προκειμένου να δω Ελληνίδες να τερματίζουν σε κούρσες αντοχής όπως ο μαραθώνιος ή 10.000 χλμ., με τους θεατές να έχουν αποχωρήσει.
Και δεν ξεχνώ τι τρομερή εντύπωση μου έκανε στις αρχές της δεκαετίας του '90, και όχι μόνο σ' εμένα, η Ειρήνη Θεοδωρίδου από ένα μικρό ορεινό χωριό της Κοζάνης, όταν προκρίθηκε στα ημιτελικά των 1.500 μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Τόκιο.
Είδαν πολλά τα μάτια μου. Μπορεί και να ξεχνώ πολλά.
Φοβερό το τρέξιμό της και οι αέρινες κινήσεις στο στυλ της.
Δύσκολο πράγμα οι δρόμοι αντοχής. Αν δεν έχεις δοκιμάσει, δεν το γνωρίζεις. Οι αθλητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους δρομείς και στους πρωταθλητές.
Οι δεύτεροι απλώς ανάβουν τον... κινητήρα στην εκκίνηση, καταβροχθίζουν χιλιόμετρα και τερματίζουν χωρίς καν να βαριανασαίνουν.
Κατά καιρούς εμφανίστηκαν στην Ελλάδα σπουδαία ταλέντα στους δρόμους αντοχής που δεν είχαν για διαφόρους λόγους την απαραίτητη εξέλιξη, όπως ο Παναγιώτης Παλληκάρης (800 μ.) από τη Θήβα και ο Αρσένης Τσιμίνος (3.000 μ. στιπλ) από την Κέρκυρα.
Τα χρόνια πέρασαν. Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είδα τη μονομαχία στα 3.000 μ. της Αθηνάς Κοΐνη και της Αναστασίας Καρακατσάνη, αμφότερες αθλήτριες του σωματείου ΓΕΑ Τρικάλων, αμφότερες αθλήτριες του Τρικαλιώτη προπονητή και παλιού πρωταθλητή Χρήστου Παπαχρήστου, με το απίστευτο, μοναδικό μεράκι και τα δεκάδες όνειρά του, να τρέχουν με τέλεια ομορφιά.
Υπέροχο στυλ, θαυμάσιο τρέξιμο, αλλαγές ρυθμού και δύναμη στο τέλος της κούρσας. Τι έκπληξη, πράγμα ασυνήθιστο...
Τα δύο κορίτσια θεωρώ βέβαιο ότι μπορούν κάποια στιγμή να τρέξουν σε χρόνους κάτω από εννιά λεπτά. Αποτελούν το μέλλον μιας χώρας που δεν ξοδεύει πια ούτε ευρώ για τον αθλητισμό της και φυσικά τον πρωταθλητισμό της. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oνειρα και πραγματικότητα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ.Στην Θάντερ ο Πρίντεζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Βαλβέρδε τα πλήρωσε όλα και αποθεώθηκε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέταρτος στη Στοκχόλμη ο Τσάκωνας

Ο Γιώργος Τσάκωνας, με άλμα στα 7.91 μέτρα, κατέλαβε την 4η θέση στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Στοκχόλμης. Πρώτη θέση για τον Μίχελ Τορνέους με 8.20.



Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τσάκωνας στο μίτινγκ της Στοκχόλμης, όχι όμως τόσο καλή όσο αυτή, που του χάρισε την 2η καλύτερη επίδοση στον κόσμο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (είχε άλμα στα 8,15μ).
Ο έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε τέταρτος με άλμα στα 7,91, πίσω από τους Τορνέους, Μοκοένα και Γιντζέ.
Αναλυτικά η κατάταξη

1. Μίχελ Τορνέους (Σουηδία) 8.20
2. Γκόντφρι Μοκοένα (Νότιος Αφρική) 8.15
3. Λι Γιντζέ (Κίνα) 8.11
4. Γιώργος Τσάκωνας (ΕΛΛΑΔΑ) 7.91
5. Κρις Τόμλινσον (Μεγάλη Βρετανία) 7.88
6. Μάθιου Μπέρτον (Μεγάλη Βρετανία) 7.84
7. Πάβελ Σάλιν (Ρωσία) 7.81
8. Γιούν Τζιμίνγκ (Κίνα) 7.78
9. Λουίς Φελίπε Μέλιθ (Ισπανία) 7.67
10. Αντρέας Ότερλινγκ (Σουηδία) 7.47
11. Έρο Χάπαλα (Φινλανδία) 7.41
12. Ματίας Σούνεμπορν (Σουηδία) 7.38


Πηγη:sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oνειρα και πραγματικότητα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αν ο Μίτσελ ήταν Ελληνας, θα είχε φύγει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ.Στην Θάντερ ο Πρίντεζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Βαλβέρδε τα πλήρωσε όλα και αποθεώθηκε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός