12 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλένθια - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε αυτό που ήθελε στο "Μεστάγια". Νίκησε 2-1 τη Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Αποβλήθηκε ο Ιμπραχίμοβιτς στο φινάλε...


Εικόνα του αγώνα
Δεν ήθελε κόπο, ήθελε τρόπο αυτό που πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Βαλένθια. Χωρίς να έχει την κατοχή, ήταν εμφανώς ανώτερη.
Έκανε 170 πάσες λιγότερες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ πιο οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε. Εκτέλεσε έξι επιθέσεις στο πρώτο μισό του αγώνα, είχε ένα δοκάρι με τον Λούκας στο 9' και δύο γκολ. Πρώτος έδρασε ο Λαβέτσι στο 10', με το τέταρτο τέρμα του στα τελευταία τρία ματς της διοργάνωσης, και αργότερα, στο 43', ήταν η σειρά του Παστόρε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γουάιτα, που άντεχε όσο μπορούσε.
Υπό αυτές τις συνθήκες οι "νυχτερίδες" ήταν τρομερά δύσκολο να αντιστρέψουν τα δεδομένα. Χάρη στις αλλαγές του Βαλβέρδε (Βαλδές και Κανάλες αντί Ζόνας και Μπανέγα) η Βαλένθια έφτασε από τη μία τελική του πρώτου μισού στις δώδεκα συνολικά. Οι περισσότερες εξ αυτών ωστόσο όχι τόσο απειλητική ώστε να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Σιρίγκου.
Αντίθετα οι Παριζιάνοι, με βράχους στο κέντρο τους Ματουιντί - Βεράτι, έπαιζαν τρομερά στην αντεπίθεση και θα μπορούσαν εύκολα να βρουν ακόμη ένα γκολ. Ιδίως με τον Λαβέτσι, ο οποίος στο 61' και στο 63', δεν τέλειωσε τις φάσεις. Μάλιστα τους ακυρώθηκε αμφιλεγόμενο γκολ στο 72', όταν η μπάλα φαίνεται να γυρνάει από πόδι αμυντικού στον εκτεθειμένο Σαντόμ και όχι από τον Ιμπραχίμοβιτς που έχασε την πρώτη προσπάθεια.
Όταν ο Βαλδές σπατάλησε την ευκαιρία του 76', την καλύτερη των γηπεδούχων σε όλο το ματς, φάνηκε πως χάνεται και η τελευταία πιθανότητα να έρθει ένα γκολ που θ' αλλάξει τη μοίρα του ζευγαριού πριν από τη ρεβάνς. Παρόλα αυτά ο προωθημένος Ραμί σκόραρε στο 89' και σε συνδυασμό με την αποβολή του Ιμπραχίμοβιτς στις καθυστερήσεις, το ματς στο "Παρκ ντε Πρενς" απέκτησε άλλο ενδιαφέρον.      
Κλειδί του αγώνα
Η ταυτόχρονη παρουσία Λούκας, Παστόρε, Λαβέτσι και Ιμπραχίμοβιτς στην 11άδα έκανε την Παρί να μοιάζει... διαστημική. Ταχύτατες εναλλαγές της μπάλας, ωραίοι συνδυασμοί και δύο καλοδουλεμένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
MVP
Ο Χαβιέρ Παστόρε έφτιαξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, σε μια πολύ μεστή εμφάνιση για τον Αργεντινό, ο οποίος με τον Λούκας δίπλα του νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.
Απογοήτευση
Μέχρι το 91' θα ήταν ο Σολδάδο, ο οποίος χάθηκε μεταξύ Άλεξ και Σαντόμ. Ωστόσο ο αυτοκαταστροφικός Ιμπραχίμοβιτς, με την κόκκινη στις καθυστερήσεις για αντιαθλητικό χτύπημα στον Γουαρδάδο, του... έκλεψε το βατόμουρο. Κινδυνεύει δε με τιμωρία αρκετών αγωνιστικών. 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κυρία» με τα όλα της!

«Κυρία» με τα όλα της!Αυτή η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει μακριά! Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 3-0 της Σέλτικ μέσα στην Σκωτία και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει του επαναληπτικού

Έχει επιστρέψει για τα καλά (και) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ναι μεν δεν εντυπωσίασε, αλλά η διαφορά ποιότητάς της με την Σέλτικ, ήταν αρκετή να χαρίσει ευρεία νίκη με σκορ 3-0 στην Γιουβέντους στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ουσιαστικά, η «Γηραία Κυρία» εξασφάλισε από τώρα την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς χρειάζεται κάτι παραπάνω από… αυτοκτονία για να μείνει εκτός με την ρεβάνς να διεξάγεται στην Ιταλία.

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά παρατάχθηκαν οι Κέλτες, καθώς ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό.

Μάτρι (3’), Μαρκίζιο (7’) και Βούτσινιτς (83’) τα γκολ των «μπιανκονέρι».


Πριν καν-καν «ζεσταθούν» οι παίκτες των δύο ομάδων, είχαμε γκολ! Ο Πελούζο από τα αριστερά έκανε «βαθιά» σέντρα, ο Αμπρόουζ δεν κατάφερε να διώξει με τον Μάτρι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Φόρστερ και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 των «μπιανκονέρι», παρά την προσπάθεια του Γουίλσον να απομακρύνει τη μπάλα. Ναι μεν, οι Κέλτες «πάγωσαν» προς στιγμήν, όμως στη συνέχεια ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα. Βέβαια, απειλούσαν μόνο με αδύναμα σουτ εκτός περιοχής, με τους Μάλγκροου και Κόμονς κυρίως, καθώς το «βαρύ» πυροπολικό, Χούπερ ήταν κλεισμένος καλά από την τριάδα των στόπερ της Γιούβε.

Στα μισά του πρώτου μέρους, ο Πίρλο έβγαλε εξαιρετική πάσα προς τον Βούτσινιτς, ο Βόσνιος φορ πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως βγήκε πλάγια και έχασε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ. Η Σέλτικ δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή, με τελευταία καλή της στιγμή για το πρώτο μέρος να είναι ένα σουτ του Χούπερ, όμως ο Μπουφόν ήταν για ακόμα μια φορά σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος δεν επιφύλασσε κάποια δραματική εξέλιξη. Η Γιούβε κρατούσε εύκολα το υπέρ της 1-0, η Σέλτικ έδειχνε να έχει χάσει την «φρεσκάδα» της, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κλείσει ακόμα καλύτερα τους χώρους σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ό, τι δεν έγινε από την έναρξη της επανάληψης μέχρι το 75’, έγινε μέσα σε έξι λεπτά.

Στο 77’ ο Μάτρι τσίμπησε όμορφα τη μπάλα για τον Μαρκίζιο, ο οποίος αφού «άδειασε» τον Γουίλσον, πλάσαρε ψύχραιμα τον Φόρστερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν σταμάτησε εκεί. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αμπρόουζ έκανε λάθος, ο Μαρκίζιο έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Βούτσινιτς, με τον Μαυροβούνιο φορ να κάνει με ωραίο σουτ το 3-0 και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της Γιουβέντους μέσα στο «Celtic Park».



Σέλτικ (Νέιλ Λένον): Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Αμπρόουζ, Γουίλσον, Μάλγκροου, Λούστινγκ (59’ Μάθιους), Μπράουν, Κόμονς (74’ Βατ), Γουανιάμα, Φόρεστ, Χούπερ

Στον πάγκο: Ζαλούσκα, Λέντλεϊ, Καγιάλ, Μίκου, Νουϊούι

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κάσερες, Πελούσο (69’ Παντόιν), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Βούτσινιτς, Μάτρι

Στον πάγκο: Στοράρι, Πογκμπά, Μαρόνε, Κουαγιαρέλα, Ανελκά, Τζιοβίνκο 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπολτ: «Θα καρφώσω, αν και σκουριασμένος»



Κάρφωμα στο All Star Game του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17/02 στο «Toyota Center» του Χιούστον, υποσχέθηκε ο Γιουσέιν Μπολτ.
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα πάρει μέρος στη γιορτή του ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο Celebrity Game. Με δηλώσεις του στο Reuters δεσμεύθηκε πως θα καρφώσει, αν και τα τελευταία χρόνια δεν παίζει μπάσκετ με αποτέλεσμα να έχει «σκουριάσει»: «Είμαι ενθουσιασμένος, ξέρετε. Είναι κάτι μεγάλο και πολύ καλό για εμένα, οπότε θα βγω εκεί έξω και θα προσπαθήσω και να διασκεδάσω. Θα επιχειρήσω να καρφώσω, επίσης. Δεν είμαι καλός σουτέρ, αλλά και τι έγινε! Δεν μπορώ να πω πως είμαι σε κάποιον τομέα του παιχνιδιού καλός, επειδή έχω σταματήσει το μπάσκετ και παίζω πλέον ποδόσφαιρο. Οπότε, είμαι «σκουριασμένος». Ένα πράγμα, όμως, μπορώ να πω με σιγουριά: μπορώ να καρφώσω».
Σε ερώτηση, εάν φοβάται μήπως τραυματιστεί, εξήγησε πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας: «Δεν θα είμαι επιθετικός. Θα είμαι όπως όλα τα παιδιά που απλώς παίζουν μπάσκετ με τους φίλους τους, οπότε θα είναι εύκολο και διασκεδαστικό». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Φάμπρι είναι ο τελευταίος που φταίει!


Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τα όσα έγιναν και... δεν έγιναν στην Παιανία, για τον Φάμπρι αλλά και για τον Βαρέλα που δεν έχει αναλάβει τις μεγάλες ευθύνες που έχει!


Ενας ψιλοχαμός έχει γίνει σήμερα με όλα όσα έχουν βγει από την Παιανία. Εγώ έμαθα, ότι έχουν γραφτεί υπερβολές για τα όσα έγιναν στην Παιανία, αλλά όσα γράφτηκαν κάποιος τα μετέφερε. Αυτό είναι θέμα της ΠΑΕ να τον βρει και οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι πριν γράψουν κάτι να τον τριπλοτσεκάρουν.
Εγώ άλλο θέλω να πω σήμερα. Ακούω και διαβάζω κατηγορίες για τον Φάμπρι. Κάποιοι να τον λένε «λίγο» και κάποιοι να τον κατηγορούν για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Λάθος. Τεράστιο λάθος. Κατ’αρχάς οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι. Και τις επιλογές των παικτών τις έκανε ο Φερέιρα με τον Βαρέλα.
Αυτοί έφεραν τον Φορναρόλι, τον Βελάσκες, τον Πίντο ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε βέτο στην διοίκηση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πετρόπουλου, που πάει να σώσει μόνος του την ΑΕΚ. Ετσι έφθασε ο Παναθηναϊκός να παίζει χωρίς φορ κόντρα στην Ξάνθη. Στη συνέχεια η διοίκηση έδιωξε τον Φερέιρα και πήρε τον Ρότσα.
Με τον Χουάν υπήρξε καλό κλίμα στην ομάδα, έπαιζε πιο ελεύθερα αλλά η διαφωνία του για την απομάκρυνση κάποιων παικτών τον έφερε εκτός Παιανίας σε μία λάθος απόφαση της διοίκησης.
Και ο Βαρέλα μετά επέλεξε τον Φάμπρι, που όταν ανακοινώθηκε οι Ισπανοί δεν το πίστευαν ότι έρχεται στον Παναθηναϊκό, λόγω κυρίως του ότι είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και έχει ξεσπάσματα στις ομάδες, που έχει πάει και έχει φύγει. Ο Φάμπρι δεν ήρθε μόνος του. Κάποιος τον έφερε και αυτός είναι ο Βαρέλα.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του , για τα λάθη που έχει κάνει και που συνεχίζει να κάνει. Για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Παναθηναϊκός ο τελευταίος που φταίει είναι ο Φάμπρι.
Πρώτον διότι ήρθε σε μία ομάδα, με πολλά προβλήματα και κυρίως σε μία ομάδα που χτίστηκε με λάθος υλικά από το καλοκαίρι από άλλον προπονητή. Και δεύτερον ο Φάμπρι δεν έχει ευθύνη, που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Δεν είδε φως και μπήκε. Ο Βαρέλα εισηγήθηκε και αποφάσισε την πρόσληψή του.
Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

Μπορεί να έχουν περάσει δύο 24ωρα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στον Ολυμπιακό ακόμη δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι. Η δυσαρέσκεια για την διαιτησία και συγκεκριμένα για τον Αναστόπουλου είναι δεδομένη, ενώ δεδομένη είναι και η δυσαρέσκεια για την Αστυνομία και τον τρόπο που λειτούργησε σε διάφορες περιπτώσεις. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει οπαδό του Παναθηναϊκού να βαδίζει αμέριμνος στο παρκέ και από το… πουθενά να γρονθοκοπεί έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού που κάθονταν στις θέσεις των επισήμων (σ.σ. ο Θεός να τις κάνει…), χωρίς η Αστυνομία να παρεμβαίνει.
Στον Ολυμπιακό εξηγούν πως η απόφαση να γίνει κανονικά το παιχνίδι ήταν (και) επιλογή των παικτών, οι οποίοι πριν από το τζάμπολ ρωτήθηκαν από τη διοίκηση και εξέφρασαν την επιθυμία να παίξουν κανονικά για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Μάλιστα υπέρ αυτής της άποψης ήταν και ο Χάινς που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δεχτεί την φωτοβολίδα.
Επίσης, στον Ολυμπιακό τονίζουν πως αν αποχωρούσαν σ' ένα ματς με θεατές και των δύο ομάδων, τότε κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις αντιδράσεις.
Από `κει και πέρα, δυσκολίες υπάρχουν όσον αφορά τον ξένο που θα αποκτηθεί στη θέση του Μάντζαρη. Ο Σέλβιν Μακ που ήταν ο Νο1 στόχος εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει στο ΝΒΑ και μάλιστα φέρεται να συζητά με κάποιες ομάδες. Στη λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα (π.χ. Κουίν), αλλά προς το παρόν ο Μπαρτζώκας δεν έχει καταλήξει σε κάποιον παίκτη.
Τέλος, η συμμετοχή του Σλούκα στον αγώνα με την Χίμκι παραμένει αμφίβολη. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

  • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας. 



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι


Αίτημα να γίνει το μεγάλο ντέρμπι της Α1 γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό στις 12:15, προκειμένου να το μεταδώσει τηλεοπτικά έκανε η ΕΤ1. Αρνητική απάντηση από τους «πράσινους».


Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 γυναικών. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, μέχρι και την πορεία ως τον τίτλο. Το μεγάλο αυτό ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 16:00, όπως άλλωστε κάθε εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού».
Ωστόσο η ΕΤ1 με αίτημά της ζήτησε να αλλάξει η ώρα και να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 12:15, προκειμένου το δεύτερο ημίχρονο να μεταδοθεί από την εκπομπή «Κερκίδα του Σαββάτου». Οι «πράσινοι» είπαν όχι μιας και η ώρα είναι απαγορευτική για την προσέλευση κόσμου και πλέον περιμένουμε να δούμε αν η ΕΟΚ αλλάξει την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι.  

 Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκληρό «πόκερ» για τον Φώτση

Σκληρό «πόκερ» για τον Φώτση
Η Αρμάνι έμπλεξε την υπόθεση του Φώτση, αλλά στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για «έμμεσο εκβιασμό»! Μπορεί μέχρι και χθες η ιταλική ομάδα να διέδιδε πως ψάχνει τον αντικαταστάτη του διεθνούς φόργουορντ, αλλά μόλις αντιλήφθηκε το ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να αλλάξει στάση, ευελπιστώντας πως θα βρει τους «πράσινους» στην… ανάγκη και θα αποχωριστεί τον παίκτη, βάζοντας κάποια λεφτά στο ταμείο της.
Η Αρμάνι έχει συμβόλαιο με τον Φώτση ως το καλοκαίρι του 2013 και το εύκολο γι αυτήν (αλλά και για τον Παναθηναϊκό), θα ήταν να τον αποδεσμεύσει με την προϋπόθεση πως κάποια άλλη ομάδα (στην προκειμένη περίπτωση οι «πράσινοι») θα κάλυπτε το υπόλοιπο του συμβολαίου του, δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός στην συνολική πρόταση που συζητά με τον εκπρόσωπο του παίκτη, περιλαμβάνει και την κάλυψη του φετινού συμβολαίου, συν βεβαίως τα χρήματα για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να δεσμεύσει τον παίκτη με τριετές συμβόλαιο.
Σήμερα το πρωί (12/2) ο πρόεδρος της Αρμάνι περιέπλεξε τα πράγματα, μιλώντας για «πώληση του Φώτση». Ουδέποτε μέχρι χθες ο Παναθηναϊκός συζητούσε για αγορά, αλλά για εξαγορά του συμβολαίου του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως τα δεδομένα αυτή την στιγμή έχουν διαφοροποιηθεί… Είναι σαφές ότι η ιταλική ομάδα άλλαξε στάση μόλις… μυρίστηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και προσπαθεί να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί απ' αυτή την υπόθεση.
Στην Ιταλία επιμένουν πως ο Φώτσης δεν παραχωρείται, αλλά η πληροφόρηση του Παναθηναϊκού είναι διαφορετική. Εγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Αρμάνι προσπαθεί μ αυτό τον τρόπο να γλιτώσει τις 400.000 ευρώ και ταυτόχρονα να βάλει επιπλέον χρήματα στο ταμείο της!
Ο Παναθηναϊκός σ' αυτή τη φάση δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει επιπλέον λεφτά στους Ιταλούς, όταν γνωρίζει πως σε πέντε μήνες από σήμερα μπορεί να αποκτήσει τον Φώτση ως ελεύθερο… Ετσι, από σήμερα και μέχρι την επόμενη Τετάρτη, όταν λήγει η προθεσμία για να δηλωθεί παίκτης στην Ευρωλίγκα, οι δύο πλευρές θα κάνουν ένα πολύ δυνατό μπρα ντε φερ και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής, με το λιγότερο δυνατό κόστος… 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε


Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

Την τελευταία προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης στην Ισπανία, με αντίπαλο τη Λεβάντε, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν τα εν Ελλάδι και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο εν λόγω ματς, το οποίο είναι ιδιάζουσας σημασίας για τη συνέχεια των Πειραιωτών στη διοργάνωση του Europa League.
Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, με εναλλαγές αυτής και σκοράρισμα με σουτ σε μικρά τέρματα. Συνέχισαν την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο.
Αμέσως μετά, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με βάση το παιχνίδι της Λεβάντε. Εξειδικευμένη προπόνηση για ακόμη μία φορά από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μελετάει διαρκώς τον προσεχή αντίπαλο και τόνιζε διαρκώς στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν, με βάση τον τρόπο ανάπτυξης της Λεβάντε.
Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στημένες φάσεις, ο Μίτσελ γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ισπνία, για το ματς με τη Λεβάντε.
Αναλυτικά: Μέγερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους συνέχισαν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ντρίσα Ντιακιτέ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα ένιωσε ο Πάντελιτς και έκανε θεραπεία κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αποκλείστηκε από την αποστολή. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ



Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ | onsports.grΗ Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (14/2, 13:00) επτά ΠΑΕ, κυρίως για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Οι ΑΕΚ, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πανθρακικός θα βρεθούν την Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.
Αναλυτικά οι κλήσεις:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα- ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Άρης, Γ.Κολτσίδας (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων-ΠΑΕ Άρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα  ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ- ΠΑΕ Βέροια.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα  ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι «Το 2ο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με καθυστέρηση πέντε (5΄) λεπτών λόγω της μη έγκαιρης προσέλευσης της εγκαλουμένης στον αγωνιστικό χώρο» στον αγωνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ17
Α) Πανθρακικός (Κ17), Κ. Γεμενετζής (Προπονητής): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Κ. Γεμενετζή στον αγώνα των ομάδων Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ


Τον Λουίζ Ιμπάνιεζ στέλνουν οι Κροάτες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αργεντινός δέχθηκε πρόταση από την Ντινάμο, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει γιατί έχει πρόταση από Θεσσαλονίκη.

Μπορεί πρόσφατα να ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις για το Καλοκαίρι. Από τον Δικέφαλο του Βορρά μπορεί να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω όμως στην Πρωτεύουσα Κροατία υποστηρίζουν πως ο Λουίς Ιμπάνιεζ θα μετακομίσει στην Τούμπα το Καλοκαίρι. 

Στον Αργεντινό η Ντινάμο Ζάγκρεμπ κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως αρνήθηκε να υπογράψει διότι έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτες απέκτησαν τον 24χρονος, το 2008 από την Μπόκα Τζούνιορς και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού


Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού | onsports.gr Ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.
Το πρωί οι παίκτες των Περιστεριωτών δούλεψαν σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα όλη η ομάδα έκανε προπόνηση στο γήπεδο. Ο Τζαμάλ απουσίαζε επειδή ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Μπάρκας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Κανονικά προπονήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου την Κυριακή στη Βοιωτία. Την Τετάρτη οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση στον Ασπρόπυργο και έπειτα σύσσωμη η ομάδα θα παραστεί στην κοπή της πίτας.

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»Απάντηση από την Μπάγερν περιμένει ο Μάριο Γκόμες, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να γίνεται συμπαίκτης του. Ο επιθετικός των Βαυαρών, όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη της Ντόρτμουντ δήλωσε ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ενώ είπε πως θα όλοι αισθάνονται πολύ άνετα στο Μόναχο. «Δεν φοβάμαι κανέναν. Ο σύλλογος πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση και να μας πει τι γίνεται. Δεν μπορώ τώρα να σχολιάζω εικασίες αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι αισθάνονται πολύ άνετα στο Μόναχο», δήλωσε ο Γκόμες.
Παράλληλα, σημερινά (12/2) δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για τον Μάριο Γκόμες και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Μπάγερν το καλοκαίρι για τον Γερμανό. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

Μπορεί ο Πόλυς Χατζηιωάννου να είναι αρνητικός στην προοπτική να ασχοληθεί εκ νέου με την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει... παραίτηση από την πλευρά των οπαδών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Original 21 θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει, επιδιώκοντας συνάντηση μαζί του. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην του Ικερ Κασίγιας για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Εσιέν, Τσάμπι Αλονσο και Βαράν που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, προπονηθήκαν κανονικά την Τρίτη και φυσικά τέθηκαν στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Εκτός αποστολής για τους «μερένγκες» έμειναν 0 τραυματίας Ικερ Κασίγιας και οι νεαροί Νάτσο Φερνάντες και Αλβαρο Μοράτα.
Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αντάν, Χεσούς Φερνάντες, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Κοεντράο, Μαρσέλο, Εσιέν, Κεντίρα, Τσάμπι Αλονσο, Μόντριτς, Οζιλ, Κακά, Ντι Μαρία, Καγεχόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαϊν, Μπενζεμά. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day ΓυναικώνΗ αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, η Ράντι Τένεβα και η Όλγα Τρατς μίλησαν για το φετινό «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών» της Ηγουμενίτσας.

Για την σημαντικότητα διεξαγωγής διοργανώσεων στην περιφέρεια μίλησαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, Ράντι Τένεβα και Όλγα Τρατς ενόψει του All Star Day Γυναικών στην Ηγουμενίτσα. Οι «ερυθρόλευκες» μάλιστα, δεν παρέλειψαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη των αθλητριών του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης
Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην περιφέρεια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το All Star Game θα γίνει στην Δυτική Ελλάδα.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι μια σημαντική διοργάνωση η οποία γίνεται για μια ακόμη φορά στην Περιφέρεια και χαίρομαι που έχει γίνει θεσμός, γιατί είναι μια γιορτή του αθλήματος και συγχρόνως και διαφήμιση.

Ράντι Τένεβα: Μετά το πετυχημένο περσινό Αll Star Game στη Λευκάδα και τον τελικό κυπέλλου στην Πρέβεζα, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα γίνει και φέτος στην περιφέρεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά διότι γνωρίζουν και έρχονται κοντά στο άθλημα.

Όλγα Τρατς: Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε All Star Game και είναι πολύ ενδιαφέρον που θα γνωρίσω τις υπόλοιπες παίκτριες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό που η γιορτή του βόλεϊ θα γίνει σε μια πόλη της Περιφέρειας γιατί ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να δει παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Θα βρεθείτε σε μία επαρχιακή πόλη, όπως η Ηγουμενίτσα, όπου αναμένεται γεμάτο γήπεδο.

Δήμητρα Γιακουμή: Είμαι σίγουρη ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία γιατί το γήπεδο θα είναι γεμάτο με παιδιά από ακαδημίες που διψούν για θέαμα. Για εμάς είναι κίνητρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε όσο πιο πολλά παιδιά μπορούμε κοντά στο άθλημα, και από όσο γνωρίζω στην Ηγουμενίτσα γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον τοπικό σύλλογο τον Ερμή.

Ράντι Τένεβα: Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε ότι θα έρθουν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα.

Όλγα Τρατς: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί απέναντι μου θα έχω την συμπαίκτρια και φίλη μου τη Δήμητρα Γιακουμή.
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής’, την οποία στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από τον Σεπτέμβριο του 2012 στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται φιλανθρωπικές διοργανώσεις και να υπάρχει η ευαισθησία λόγω των ημερών. Είμαστε γυναίκες και η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι μάστιγα του καιρού που με τη σωστή πρόληψη μπορεί να καταπολεμηθεί. Χαίρομαι που και εμείς θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ράντι Τένεβα: Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει η ΕΟΠΕ με το να αφιερώσει αυτό το All Star Game για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και χαίρομαι που θα συμμετέχω.

Όλγα Τρατς: Η χαρά μου είναι διπλή γιατί εκτός από την πρώτη μου συμμετοχή σε ένα All Star Game θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.
Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας ενόψει του All Star Game.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι η γιορτή του Ελληνικού γυναικείου Βόλεϊ και θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι και κυρίως τα νέα παιδιά να γιορτάσουν μαζί μας.

Ράντι Τένεβα: Να είστε όλοι εκεί και να κάνουμε μια ωραία γιορτή για να στηρίξουμε το άθλημα μας και την ιδιαιτερότητα που έχει λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλγα Τρατς: Όπως είπε η φίλη και συμπαίκτρια μου η Ράντι είναι ένα παιχνίδι που έχει και την ιδιαιτερότητα λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό θέλουμε να είστε όλοι εκεί και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.  


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: «Μπορεί να πουλήσω τη Μίλαν»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αν και χαρακτήρισε την Μίλαν καρδιά του, είπε πως αν συνεχιστεί η οικονομική κρίση, δεν αποκλείεται να πουλήσει την Μίλαν!

Μπερλουσκόνι: «Μπορεί να πουλήσω τη Μίλαν»
Ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» πήγε να δει την Μίλαν όταν ήταν μικρό παιδί και από τότε κόλλησε. Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε πως θα ήθελε το κλαμπ να ανήκει για πάντα στην οικογένεια του, χωρίς ωστόσο να αρνείται ότι μία μέρα θα μπορούσε να πουλήσει την ιταλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως με τον Μπερλουσκόνι στην κεφαλή της Μίλαν από το 1986 και μετά που αγόρασε τον σύλλογο, η ιταλική ομάδα έχει πάρει 8 πρωταθλήματα και 5 Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως τα τελευταία χρόνια είναι σε πτωτική πορεία και οι οπαδοί της ομάδας γκρινιάζουν για την ηγεσία της ιστορικής ομάδας.

«Θα ήθελα να κρατήσω την Μίλαν σαν κάτι οικογενειακό. Ακόμη θυμάμαι όταν με πήγε γήπεδο ο πατέρας μου. Δεν πλήρωσα καν εισιτήριο επειδή ήμουν πολύ μικρός! Το κλαμπ είναι μέρος της οικογένειας μου. Η κόρη μου, Μπάρμπαρα, είναι κι αυτή στον σύλλογο και θα ήθελα να συνεχίσει. Η Μίλαν για μένα είναι η καρδιά μου. Έχω ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά για αυτή μου την αγάπη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείω την περίπτωση ενός ξένου επενδυτή. Εάν η οικονομική κρίση συνεχιστεί, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν», είπε ο Μπερλουσκόνι και στην Ιταλία έχει σημάνει συναγερμό.
 

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέλνουν Ιμπάνιεζ στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Πάντελιτς στην αποστολή για Λεβάντε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΦΗ: Έγινε η σύσκεψη για το ντέρμπι με Πλατανιά

ΟΦΗ: Έγινε η σύσκεψη για το ντέρμπι με Πλατανιά | onsports.gr

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κρήτης με τους γηπεδούχους να εκδίδουν 4000 εισιτήρια και τους φιλοξενούμενους να ζητούν 100 προσκλήσεις.
Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ και οι ιθύνοντες του Πλατανιά συμφώνησαν να μην πάρουν εισιτήρια οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι Χανιώτες ζήτησαν τις 100 προσκλήσεις για τις ανάγκες των μελών της διοίκησης και των οικογενειών των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα οι άνθρωποι του Πλατανιά υπογράμμισαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μην βρεθούν καθόλου φίλαθλοι της ομάδας τους στο γήπεδο.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έκαναν σαφές, όμως, πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγει τόσο μεγάλος αριθμός προσκλήσεων καθώς στη θύρα 9 αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Την ίδια γνώμη είχε και η Αστυνομία, με τον ΟΦΗ να δίνει εν τέλει περίπου 60 προσκλήσεις στον Πλατανιά, όσες είχε πάρει κι αυτός στα Περβόλια στο ματς του πρώτου γύρου. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πορεία… πρωταθλητισμού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουκουλάκης στο Ιντερ - Κλουζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πωλητήριο στον Οσβάλντο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος τα ορθογραφικά, ήρθε το «έξυπνο» στυλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πορεία… πρωταθλητισμού

Η ΑΕΚ είναι πρώτη στην «ειδική βαθμολογία» των πέντε τελευταίων αγωνιστικών και αυτό καταδεικνύει πώς άλλαξαν τη μοίρα της τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα
Πέντε αγώνες, τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία... Ο δεύτερος γύρος δεν ξεκίνησε θετικά για την ΑΕΚ, με την ήττα στην Τρίπολη, ωστόσο, στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατάφερε να συγκεντρώσει 13 βαθμούς, έναν περισσότερο απ' όσους είχε πάρει συνολικά σε όλο τον πρώτο γύρο! Μια ματιά στην «ειδική βαθμολογία» των πέντε τελευταίων αγωνιστικών είναι ενδεικτική του πόσο άλλαξε τη μοίρα της αυτό το σερί θετικών αποτελεσμάτων, καθώς σε αυτήν η ΑΕΚ φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ οι τρεις θέσεις στον πάτο της βαθμολογίας παραμένουν... αναλλοίωτες, συγκριτικά με την συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
Θέση Ομάδα Γκολ Βαθμοί
1 ΑΕΚ 6-2 13
2 ΟΣΦΠ 7-3 12
3 Αστέρας Τ. 7-3 10
4 Ξάνθη 4-1 10
5 ΟΦΗ 8-6 9
6 Ατρόμητος 5-4 8
7 Γιάννενα 4-3 8
8 Παναθηναϊκος 5-5 6
9 Πανθρακικός 5-5 5
10 ΠΑΟΚ 5-5 5
11 Βέροια 4-5 5
12 Πανιώνιος 4-6 4
13 Λεβαδειακός 4-8 4
14 Πλατανιάς 3-7 4
15 Άρης 5-9 3
16 Κέρκυρα 2-6 2 

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουκουλάκης στο Ιντερ - Κλουζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πωλητήριο στον Οσβάλντο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος τα ορθογραφικά, ήρθε το «έξυπνο» στυλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Κανένα θέμα με Μεϊτέ



Δεν πρόκειται να υπάρξει προσφυγή του έμπειρου αμυντικού στη FIFA καθώς η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό «ναυάγησε» αλλά δεν υπήρξε προστριβή με τους «πράσινους».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διέρρευσαν ότι ο παίκτης δεν ήταν έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα με την Ηπατίτιδα, από την οποία πάσχει ο Μεϊτέ. Οι εκπρόσωποι του Μεϊτέ ξεκαθάρισαν πως πρόκειται για χρόνια πάθηση που δεν επηρεάζει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να ρισκάρουν την απόκτηση του 32χρονου στόπερ.
Αυτό που προκύπτει πάντως κι από τις δυο πλευρές είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαμάχης και καμία περίπτωση προσφυγής του παίκτη στη FIFA. Έτσι, οι δρόμοι των δυο… χώρισαν, χωρίς καν να ενωθούν, με φιλικό τρόπο. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Γκόμες: «Πρέπει να μας πούν τι γίνεται με τον Λεβαντόφσκι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ατρόμητος: Ανεβάζει στροφές ενόψει Λεβαδειακού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Original προσπάθεια για Χατζηιωάννου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα στην Γιουνάιτεντ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι «ερυθρόλευκες» για το All Star Day Γυναικών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πορεία… πρωταθλητισμου!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FIBA: Κορυφαίος ο Κιριλένκο, τρίτος ο Σπανούλης

Ο Αντρέι Κιριλένκο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, στην ψηφοφορία της FIBA Europe. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, Πάου Γκασόλ, ενώ τρίτος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού.


Ο «AK-47» αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς από τη FIBA Europe για δεύτερη φορά στην καριέρα του (μετά το 2007).
Ο νικητής βγήκε από έναν συντελεστή που προέκυπτε από τις ψήφους του κοινού κι ενός πάνελ ειδικών του μπάσκετ από την Ευρώπη.
Ο Σπανούλης ήταν δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού, πίσω από τον Ντανίλο Γκαλινάρι των Νάγκετς, αλλά τρίτος στις επιλογές των ειδικών. Στην ένατη θέση βρέθηκε ο Νίκολα Πέκοβιτς. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πορεία… πρωταθλητισμού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουκουλάκης στο Ιντερ - Κλουζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πωλητήριο στον Οσβάλντο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος τα ορθογραφικά, ήρθε το «έξυπνο» στυλό

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για τους στόχους του Αστέρα ενόψει του φώτο φίνις της σεζόν και αναφέρθηκε στο όραμα της Ευρώπης, στο νέο γήπεδο που σχεδιάζουν οι ιδιοκτήτες και τα όνειρα που κάνει για το μέλλον του.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο δορυφορικό κανάλι του ΑΝΤ1, το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια Έλληνες στο εξωτερικό.
Η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη ANT1
Για τη φετινή πορεία του Αστέρα: "Μας ευχαριστεί η απόδοση που έχει η ομάδα. Η ομάδα συμμετείχε στο Europa και ήταν αήττητη. Αυτή η ομάδα χτίζεται χρόνια τώρα."
Για τις δυσκολίες διάκρισης μιας επαρχιακής ομάδας: "Το δύσκολο στον Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχει παρελθόν και ιστορία που να μας δίνει μια οντότητα ώστε να την υπολογίζουν περισσότερο όλοι. Ο Αστέρας τώρα γράφει την ιστορία του και έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα.
Ο Αστέρας μόνο μπροστά μπορεί να πάει. Αν δούμε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ο Αστέρας δεν επηρεάζεται σε τίποτα από αυτά. Η ομάδα έχει οργάνωση, αθλητικό κέντρο και με κόσμο. Όχι πολύ, αλλά έχει ένθερμους οπαδούς."
Για τον κόσμο και την Πελοπόννησο: "Το γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί κόσμο από ολόκληρο την Πελοπόννησο. Εγώ θέλω, και αυτός είναι ο στόχος, να εξελιχθεί ο Αστέρας σε ομάδα του Μοριά. Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ζεστοί, σε περίπτωση που ξαναβγούμε Ευρώπη, για να προχωρήσουν σε ένα πλάνο για το γήπεδο και να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ο Αστέρας η ομάδα του Μοριά και να προσελκύσει κόσμο από Άργος και Ναύπλιο."
Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε με ποιους παίζουμε. Με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θέλαμε να μη χάσουμε μιας και είναι αντίπαλος μας για τα πλέι οφ. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ, αλλά στο τέλος καταφέραμε και ισοφαρίσαμε.
Με τον Ολυμπιακό παίζαμε με δέκα παίκτες για μισή ώρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στο 92' από μια αδράνεια, ένα λάθος του διαιτητή που δεν είδε φάουλ στον Τσαμπούρη, χάσαμε. Μπορούμε πλέον να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια."
Για την Ευρώπη: "Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι αρκετά τα λεφτά. Περίπου 4 με 5 εκατομμύρια. Άρα πάμε στο πρωτάθλημα με περισσότερες προϋποθέσεις. Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε η 4η ομάδα στα πλέι οφ. Ο βασικός στόχος είναι το Europa. Θέλουμε να αποφύγουμε τον πρώτο και αν μπορέσουμε και το δεύτερο γύρο. Είδαμε ότι αποκλείσαμε την Ίντερ Μπακού και φτάσαμε κοντά στο να αφήσουμε έξω και τη Μαδέιρα.
Μέσα από την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα βγήκε και ένα καλό. Απέκτησε ενδιαφέρον και έγινε συναρπαστικό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες, εκτός από τις 3-4 πρώτες, μπορούν να κινδυνεύσουν αλλά και να παίξουν πλέι οφ. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον."
Για τα δικά του όνειρα: "Με τον Άρη είχα δύο περιόδους. Την πρώτη σεζόν και την έναρξη της δεύτερης. Ήταν δύσκολο να πάμε καλά αφού είχαμε πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Δεν κάνω στόχους, δεν φαντάζομαι. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μου. Ειλικρινά νοιώθω ότι είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Όλοι οι επαγγελματίες ονειρευόμαστε να γράψουμε ιστορία, να πάμε στις ομάδες που έχουν βαρύ όνομα. Τώρα πια τα έχω ξεπεράσει. Η Εθνική θα με ενδιέφερε πάρα πολύ. Το έκανα ως ποδοσφαιριστής, θέλω να το κάνω και σαν προπονητής. Αυτό ναι, είναι ένα όνειρο." 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουκουλάκης στο Ιντερ - Κλουζ

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Ίντερ με την Κλουζ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.
Η τελευταία παρουσία του Κρητικού ρέφερι σε αγώνα της UEFA ήταν στις 8 Αυγούστου 2012 στον αγώνα Κλαμπ Μπριζ-Κοπεχάγχη (2-3) για την προκριματική φάση του Champions League.
Η πιο πρόσφατη, όμως, διεθνής διοργάνωση που σφύριξε ήταν η εντός έδρας ήττα της Ουκρανία από το Μαυροβούνιο για την προκριματική φάση του Μουντιάλ στις 16 Οκτωβρίου 2012. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό» Ο Σπύρος Βάλλας μίλησε για τα όπλα της Ξάνθης, για την παρουσία του Ντιέ, αλλά και στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της «ακριτικής» ομάδας αναφέρθηκε και στην άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.:

Για τη φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα: «Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της ομάδας μας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για να μιλήσουμε την πορεία μας. Μέσα από έναν συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Για το δυνατό «όπλο» της ακριτικής ομάδας: «Για όλες τις ομάδες είναι πολύ σημαντικό να μην δέχονται γκολ. Από εκεί και πέρα, προχωράς με στόχο να πάρεις τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε εμάς, όμως, είναι σημαντική η συνολική λειτουργία της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και έχουμε καταφέρει να έχουμε μία πειθαρχημένη μεσαία γραμμή».

Για την παρουσία του Σερζ Ντιέ στην ομάδα: «Η καλή λειτουργία των χαφ οφείλεται και σε εκείνον. Μπορεί να είναι 36 ετών, όμως αγωνίζεται και νιώθει σαν πιτσιρικάς. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και βοηθάει όλα τα παιδιά με την εμπειρία του»

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες. Δεν έχω δει ποτέ τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοια εικόνα και να υπάρχει τόσος λίγος κόσμος στο γήπεδό του. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά και αυτό επηρεάζεται από τη γενική εικόνα της Ελλάδας. Όπως όλα τα θέματα στη χώρα είναι σε πτώση, έτσι και το πρωτάθλημα δεν έχει ανοδική τάση».



Πηγή: Gazzetta