25 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνει Βέγκα ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με αποκάλυψη του πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σ' όλα με τον γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Βέγκα και τις επόμενες μέρες φθάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο».Και το όνομα αυτού, Ντάνιελ Βέγκα… «Κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ θεωρείται ο 29χρονος τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Ραμόν Ντίαζ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει για να καλύψει το κενό του Χακόμπο.Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Βέγκα αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν έλεγε «όχι» στην προοπτική της Ευρώπης και αυτή του προσφέρθηκε από τον ΠΑΟΚ και αν πιστέψουμε τους Αργεντινούς, είπε το «ναι». Ο Βέγκα, ο οποίος ικανοποιήθηκε από την πρόταση του «δικέφαλου» και έτσι έκλεισε το «deal».

Ο Βέγκα είναι 29 ετών, έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Νουέβα Σικάγο και το 2007 μετακόμισε στη Ρίβερ Πλέιτ.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τερματοφύλακα η Ρεάλ Μαδρίτης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πρώτη" για Ριβάλντο με Σάο Καετάνο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τερματοφύλακα η Ρεάλ Μαδρίτης

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Ίκερ Κασίγιας. Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι
Το κενό του Ίκερ Κασίγιας με μία μεταγραφή θα προσπαθήσει να καλύψει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την "AS".
Ο Ισπανός θα μείνει για περίπου ενάμιση μήνα έξω και οι Μαρδιλένοι φαίνεται πως δε θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League με τον Αντόνιο Αντάν.


Οι άνθρωποι της Ρεάλ εκτιμούν πάρα πολύ τους Αντρές Φερνάντεθ της Οσασούνα και Ρομπέρτο Χιμένεθ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά οι περιπτώσεις τους είναι εξαιρετικά δύσκολες. Αντιθέτως, πιο εφικτές από το πάνω ράφι είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ζούλιο Σέζαρ της ΚΠΡ και Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ.
Ο Σέζαρ θεωρείται ιδανική περίπτωση γιατί έχει τις παραστάσεις για να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας, σε αντίθεση με τον 20χρονο Στέγκεν, ο οποίος θα ήταν πιθανότατα μια προσθήκη και για το μέλλον. Με την απόκτηση του δεύτερου, μάλιστα, έχει συνδεθεί και η Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης τον παρακολουθεί.
Το ίδιο δημοσίευμα έχει και μερικές ακόμα περιπτώσεις όπως των Σαμίρ Χαντάνοβιτς, Ρουί Πατρίσιο, Ζέλικο Μπρκιτς, Ρενέ Άντλερ, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ και Ιγκόρ Ακινφέερ. Ωστόσο, κάποιες εξ αυτών είναι εξαιρετικά δύσκολες όπως των Χαντάνοβιτς και Ακινφέερ, ενώ πιο βατή θεωρείται εκείνη του Στεκέλενμπουργκ. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πρώτη" για Ριβάλντο με Σάο Καετάνο

Πανέτοιμος για ένα ακόμα ξεκίνημα στην καριέρα του εμφανίζεται ο Ριβάλντο, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σάο Καετάνο (video).