9 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αντέχεται το ελληνικό πρωτάθλημα»


Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ενώ μίλησε για την... κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου που μοιάζει «σαν βάζο με μόνο ένα λουλούδι»!


«Έγινε ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο δεν είχαμε προβλήματα, είχαμε τον έλεγχο αλλά ένα λάθος μας κόστισε. Στο δεύτερο άνοιξε το ματς και υπήρχαν περισσότερες προϋποθέσεις για να γίνουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Εμείς όμως πληρώσαμε τα λάθη μας. Χάναμε 2-0 και μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει και τρίτο γκολ. Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη στην Α'Εθνική. Είναι πολύ θετικό, παρόλα τα προβλήματα, ότι πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος. Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από κάποια παιδιά που έκαναν αυτά που ζητάμε. Έχουμε πολύ δουλειά. Η πρόκριση, όμως, είναι ανοιχτή ενόψει του δευτέρου παιχνιδιού» είπε για το ματς και σε ερώτηση για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε:
«Γίνετε ένα πρωτάθλημα φέτος στην Ελλάδα που δεν έχει γίνει ποτέ. Από τότε που έπαιζα. Να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και μετά το χάος. Όταν δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που θα κάνουν το πρωτάθλημα μας καλύτερο. Υπάρχει ένα βάζο με ένα λουλούδι μέσα, άντε δύο. Δεν υπάρχει ανθοδέσμη για εμάς εδώ. Είναι πολύ άσχημο, δεν αντέχεται δηλαδή. Εύχομαι για όλες αυτές τις ομάδες να αλλάξει η κατάσταση. Μόνο ευχή μπορώ να κάνω, αυτές οι μεγάλες ομάδες να ξαναβρούν τον δρόμο τους. Το λέω μέσα από την καρδιά μου».
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σισοκό αντί Ντιαρά στο Μάλι

Π

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!


Ο Φάμπρι τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική ομάδα επισημαίνοντας πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.


«Δεν είχα πολλές ευκαιρίες ή σχεδόν καμία ευκαιρία για να προετοιμάσω την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά. Θέλω μια ομάδα εντελώς διαφορετική. Είναι θέμα χρόνου, θέμα δουλειάς και αυτό να γίνει κτήμα των παικτών τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σισοκό αντί Ντιαρά στο Μάλι

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σισοκό αντί Ντιαρά στο Μάλι

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά θα απουσιάσει από 2ο σερί Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού ένας τραυματισμός τον αναγκάζει να δώσει τη θέση του στο Μομό Σισοκό στην αποστολή του Μάλι.


Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της Φούλαμ "κόπηκε" από την 23μελή αποστολή για τον ίδιο λόγο που οδήγησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πατρίς Καρτερόν στον αποκλεισμό των Αμπντού Τραορέ της Μπορντό, Μουσταφά Γιαταμπαρέ της Γκινγκάμπ και Τονγκό Χαμέντ Ντουμπιά της Γουλβς.
Αντί του Ντιαρά, ο Μομό Σισοκό θα κάνει την επανεμφάνισή του στην ομάδα, αφού τελευταία φορά που έδωσε το "παρών" σε αγώνα της πατρίδας του ήταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2010 στην Αγκόλα.
Ο επιθετικός Μαμαντού Σαμασά, ο οποίος είχε αντικατασταθεί στην προεπιλογή από τον Μανά Ντεμπελέ, θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή, αφού θα έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του μέχρι την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της διοργάνωσης, με αντίπαλο το Νίγηρα στις 20 Ιανουαρίου.

Η αποστολή του Μάλι

Τερματοφύλακες
Σουμπεϊλά Ντιακιτέ (Μαλιέν), Μαμαντού Σαμασά (Γκινγκάμπ), Αλί Γιρανγκό (Τζολίμπα)
Αμυντικοί
Ανταμά Κουλιμπαλί (Οσέρ), Ιντρισά Κουλιμπαλί (Αλ Λεκιουίγια), Ουσμάν Κουλιμπαλί (Μπρεστ), Σαλίφ Κουλιμπαλί (Τζολίμπα), Φουσεϊνί Ντιαβαρά (Αζαξιό), Μαχαμαντού Εντιαγέ (Γκιμαράες), Ανταμά Ταμπουρά (Ράντερς), Μολά Βαγκέ (Καέν)
Μέσοι
Σαμπά Ντιακιτέ (ΚΠΡ), Σεϊντού Κεϊτά (Ντάλιαν), Μομό Σισοκό (Παρί Σεν Ζερμέν), Σαμπά Σο (Λανς), Καλιλού Τραορέ (Σοσό), Μαχαμάν Τραορέ (Νις), Σαμπού Γιαταμπαρέ (Μπαστιά)
Επιθετικοί
Σεΐκ Τιντιάν Ντιαμπατέ (Μπορντό), Σεΐκ Φανταμαντί Ντιαρά (ρεν), Σιγκαμαρί Ντιαρά (Αζαξιό), Μοντιμπό Μαϊγκά (Γουέστ Χαμ), Μαμαντού Σαμασά (Κιέβο)

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

Ερωτηματικά που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί προκύπτουν από τη διαδικασία για την ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου της επόμενης τριετίας, τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστηρίζουν στη Nova, η οποία έστειλε και εξώδικο στην Ομοσπονδία.

Άνω-κάτω με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας (2013-16) έχει γίνει η ΕΠΟ, καθώς δέχεται βολές για έλλειψη διαφάνειας στην διαδικασία. Ήδη, άλλωστε, η Nova έχει στείλει εξώδικο και επιστολή ζητώντας εξηγήσεις...



Η δημοσίευση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος έγινε σε εορταστική περίοδο (10/12) και η ημερομηνία λήξης για τις προσφορές η 7/1
Όπως λέγεται η Nova αμφισβητούσε ευθύς εξ΄αρχής τον διαγωνισμό, ενώ την Τετάρτη 9/1 απέστειλε εξώδικο προς την Ομοσπονδία, με το οποίο καταγγέλλει ως διαβλητή την διαδικασία, ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση.
Η ΕΠΟ, πάντως, δεν έχει πάρει θέση στις κατηγορίες που εκτοξεύονται, ούτε καν στο ερώτημα γιατί δεν επετράπη η παρουσία νομίμων εκπροσώπων των υποψηφίων, ενώ εντυπώσεις προκλήθηκαν από την διαρροή προς τον Τύπου ότι υπάρχει "μεγαλύτερη προσφορά".
Το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα δικαιώματα της Superleague (και του Τσάμπιονς Λιγκ) μοιάζει να βρίσκεται σε θέση μάχης με την ΕΠΟ, της οποίας η τοποθέτηση αναμένεται με αρκετά μεγάλο  ενδιαφέρον...
Πηγή: Sport 24.

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σισοκό αντί Ντιαρά στο Μάλι

Π

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αντέχεται το ελληνικό πρωτάθλημα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

ηγή: Sport 24Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Panathinaikos Athens vs Platanias

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"


Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για την υποψηφιότητα του να μπει στο Hall of Fame, τους αντιπάλους του, αλλά και το ότι δεν έχει τιμηθεί δεόντως στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε...

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "102FM" για την υποψηφιότητα του να μπει στο Hall of Fame, ενώ αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του.
Παράλληλα, μίλησε για το ότι δεν έχει τιμηθεί δεόντως στην Ελλάδα, αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης.

Διαβάστε αναλυτικά: Υποψήφιος για το Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης...

Για την υποψηφιότητα του: "Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη τιμή για οποιονδήποτε μπασκετμπολίστα. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στη Νέα Υόρκη, πού να φανταζόμουν ότι τώρα θα συζητούσαμε κάτι τέτοιο; Ούτε που θα το σκεφτόμουν… Είναι το μεγαλύτερο όνειρο για κάθε αθλητή. Είναι απίστευτο, αν σκεφτείς ποια ονόματα βρίσκονται εκεί. Δεν έχω αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, με τιμά και μόνο που είμαι υποψήφιος.
Έχω μπει στο ευρωπαϊκό Hall of Fame, αλλά το αμερικανικό είναι η κορυφή. Δεν υπάρχει πιο… top απ’ αυτό. Πάντως δε συγκρίνεται με τις ομαδικές επιτυχίες, το μπάσκετ δεν είναι… τένις. Δε συγκρίνεται με το Ευρωμπάσκετ του ’87 και δε μου δίνει τη χαρά που μου έδωσαν εκείνες οι νίκες του παρελθόντος".
Για τους αντίπαλους υποψήφιους που έχει: "Γνωρίζετε όλοι την πορεία του Ντίβατς και την πολύ καλή καριέρα του. Είναι και ο Όσκαρ και όλοι οι άλλοι που είναι μεγάλοι παίκτες. Είναι τιμή που βρίσκομαι ανάμεσά τους".
Για το ότι στην Ελλάδα δεν τιμήθηκε δεόντως: "Ας βλέπουν τους ξένους, μήπως και… ντρέπονται λίγο. Εμένα όμως μ’ ενδιαφέρει τι ξέρει ο κόσμος, δεν είμαι άνθρωπος που ασχολείται με το ποιος θα με τιμήσει. Ο κόσμος είναι ακόμη θερμός απέναντί μου".
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: "Το μπάσκετ είναι επαγγελματικό, όλο το θέμα είναι οικονομικό. Εξαρτάται τι παίκτες αγοράζεις. Το μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα γενικά, δεν είναι, όπως όταν αγωνιζόμουν. Στον Άρη πρέπει να μπει κόσμος που αγαπά την ομάδα και να κάνει ό,τι το καλύτερο. Ας μην περιμένουμε όμως τις παλιές επιτυχίες. Δε γίνεται μόνο με αγάπη. Χρειάζεται στήριξη από κάποιον μεγάλο οικονομικό παράγοντα".
Για το ελληνικό μπάσκετ: "Απ’ το ’87 και μετά το μπάσκετ έχει μπει στο… πετσί των Ελλήνων, τα παιδιά το αγαπούν και θα βγουν ταλέντα και στο μέλλον".
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

Η ήττα του Ολυμπιακού με διαφορά δύο γκολ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (11-9) εκμηδένισε ουσιαστικά τις ελπίδες της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Β' Όμιλο.

Σ' ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν είχε άγχος για την πρόκριση, αλλά ήθελε να "καπαρώσει" την δεύτερη θέση, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην Σερβία.
Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά και όσο κι αν προσπάθησαν στο τέλος να καλύψουν τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και τελικά έφυγε δίχως βαθμό από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα.



Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν πρόβλημα με την πρόκριση, αλλά με την δεύτερη θέση αφού πλέον εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Σέρβων.
Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε τον Ολυμπιακό στους 9 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική σε περίπτωση που κερδίσει την Μονπελιέ θα προσπεράσει τους Πειραιώτες που έχουν ρεπό.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν νικήσει εντός έδρας τους Σέρβους 9-8 με γκολ του Μπλάι Μάλιαρακ 18.5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και με την σημερινή ήττα η δεύτερη θέση φαντάζει δύσκολος στόχος.
Οι "ερυθρόλευκοι" εξασφαλίζουν την 3η θέση με νίκη επί της Μονπελιέ στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ στην επόμενη φάση θα διασταυρωθούν με τον πρώτο του ομίλου της Βουλιαγμένης.
Η συνέχεια:
23 Ιανουαρίου 2013
MONTPELLIERWaterpolo (FRA) vs BVCCrvenaZvezdaBELGRADE (SRB)
SC KREUZLINGEN (SUI) vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)
Olympiacos SC PIRAEUS (GRE) Rest
6 Φεβρουαρίου 2013
Olympiacos SC PIRAEUS (GRΕ) vs MONTPELLIER Waterpolo (FRA)
BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) vs SC KREUZLINGEN (SUI)
Jug CO DUBROVNIK (CRO) Rest
27 Φεβρουαρίου2013
SC KREUZLINGEN (SUI) vs Olympiakos SC PIRAEUS (GRE)
Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB)
MONTPELLIER Waterpolo (FRA) Rest 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική Εφήβων: Πρώτη νίκη στη Ρωσία


Την πρώτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin 2013» της Αγία Πετρούπολης πέτυχε η Εθνική Ομάδα κάτω των 18, επικρατώντας 2-1 της αντίστοιχης της Λετονίας.
Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη «φιλική» νίκη χάρη στα γκολ των Θαναηλάκη (23΄) και Πασαλίδη (50΄).
Η Εθνική θα συνεχίσει στο τουρνουά, παίρνοντας μέρος στους αγώνες κατάταξης (οι θέσεις για τις οποίες θα αγωνιστεί και ο αντίπαλος θα γίνουν γνωστοί αργά το βράδυ).
ΕΛΛΑΔΑ: Γιαγκιόζης, Ναυπλιώτης (46΄ Πασαλίδης), Μυρθιανός, Σωτηράκος, Πούγγουρας, Αρώνης (65΄ Βούρος), Πολίμος, Φουκαράς (46΄ Πόποβιτς), Κοβάτσης, Μπεγκλεκτσής (70΄ Μήλιος), Θαναηλάκης (67΄ Βέργος)
«Ήταν το καλύτερό μας ματς στο τουρνουά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η εικόνα μας παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση. Στον σημερινό αγώνα ήμασταν καλοί σε όλες τις γραμμές και τα παιδιά είχαν καλές επιλογές στις τελικές τους προσπάθειες. Στόχος μας είναι να δούμε όλους τους παίκτες και τις δυνατότητές τους και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του φθινοπώρου», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης.
Πηγη:onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αντέχεται το ελληνικό πρωτάθλημα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χάντμπολ: Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας για τα Σκόπια!


 Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ απέστειλε την Τετάρτη (9/1) η ελληνική Ομοσπονδία, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της IHF η ΠΓΔΜ αναγράφεται ως «Macedonia».
Μάλιστα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο επίσημο site του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ισπανίας και η ΟΧΕ ζητά την αλλαγή της ονομασίας της χώρας, όπως προβλέπεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).
Επισημαίνεται πως η ελληνική Ομοσπονδία θα παρακολουθεί το θέμα της ονομασίας καθ’ όλη την διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει την προσεχή Παρασκευή.
Πηγη:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αντέχεται το ελληνικό πρωτάθλημα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εφυγε απο την ζωη ο (παλαιος) παραγοντας του Ευρωτα Ελους και γιατρος Γιαννης Λαμπρινακος.

  • Δεν θελω να γραψω κατι απο τα γνωστα που λεγονται σε αυτες τις περιπτωσεις.Ησουν και εσυ ενας απο αυτους που αγαπουσε τον Ευρωτα μας και εκανες πολλα για αυτον...ησουν ο αθορυβος παραγοντας,ο αθορυβος φιλαθλο του...εμεις το μονο που μπορουμε και οφειλουμε να κανουμε ειναι να δωσουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια  στην οικογενεια σου-μας και καλο κουραγιο σε αυτους.Οι φιλαθλοι του Ευρωτα θα σε θυμουνται σαν εναν απο τους εργατες του και οχι μονο....ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ...