2 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oι κορυφαίοι τερματοφύλακες για το 2013

Τους πέντε υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα για το 2013 ανακοίνωσε η FIFPRo, στο πλαίσιο της βράβευσης που διοργανώνει η παγκόσμια ένωση των ποδοσφαιριστών για την καλύτερη ενδεκάδα.

Οι πέντε υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου γκολκίπερ της χρονιάς, είναι οι: Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Πέτερ Τσεχ (Τσέλσι), Μανουέλ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου) και Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα).
Η λίστα των υποψηφίων προέκυψε από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης που διοργανώνει η FIFPro για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που φεύγει.
Τους υποψηφίους για τις θέσεις των αμυντικών, μέσων και επιθετικών, η FIFPro θα τους ανακοινώσει στις 4,6 και 9 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 PAS Giannina - PAOK Saloniki

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΚΑΛΆΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ..."Αεροδρόμιο" έκαναν τον Ευρώτα στη Σκάλα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΡΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-4 ημιχρ.1-2(λογω των προβληματων με το Ιντερνετ και της κακοκαιριας στο κειμενο πιθανον να εχει ατελειες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: