18 Δεκ 2013

Live Streaming.15:00 Ergotelis Heraklion vs Apollon Smirnis 2-2(προσπαθεια ειναι..)

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 2-2

Δύο πρόσωπα είχε η αναμέτρηση του Παγκρητίου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έβαλαν τέσσερα γκολ (2-2), ενώ στο δεύτερο οι συνεχόμενες διακοπές αποδιοργάνωσαν τους γηπεδούχους και το θέαμα ήταν φτωχό.
Το live της αναμέτρησης
Η εικόνα του αγώνα
Καλός ρυθμός, δυνατές αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες, δεκαπέντε τελικές προσπάθειες και το βασικότερο: τέσσερα γκολ επεφύλασσε το συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο του Παγκρητίου, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τη βροχή που σταμάτησε περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα.
Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα μπλόκαρε τον Εργοτέλη, καθώς με εξαίρεση τη φάση του πρώτου γκολ (στο 16ο λεπτό μετά από εκπληκτική ασίστ του Μάρις Βερπακόφσκις και ψύχραιμο πλασέ του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά), η "ελαφρά ταξιαρχία" απειλήθηκε μόνο με μακρινά σουτ.

Το μπλοκάκι

14ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη, το εξουδετέρωσε πέφτοντας ο Τζόρβας.
16ο λεπτό ΓΚΟΛ: Έξυπνη μπαλιά του Βερπακόφσκις, ο Μπαντιμπανγκά κοντρόλαρε και πλάσαρε ψύχραιμα τον Τζόρβα.
18ο λεπτό ΓΚΟΛ: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες, ο Μεχία έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Πετρόπουλος με γυριστό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
43ο λεπτό ΓΚΟΛ: Εκτέλεση πλαγίου από τα αριστερά, ο Δεληζήσης πήρε τη γυριστή κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Πετρόπουλος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
45+3ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Πελέ ισοφάρισε 2-2 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.
50ό λεπτό: Συρτό σουτ του Μπαντιμπανγκά στην αντεπίθεση, ο Τζόρβας απέκρουσε.
80ό λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Πελέ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.
Στον αντίποδα η άμυνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη, αφού σε δύο στημένες φάσεις δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά, με συνέπεια ο Αντώνης Πετρόπουλος να ανατρέψει τα δεδομένα (στο 18' και το 43').
Ο Εργοτέλης απάντησε με το ίδιο νόμισμα (άμεση ισοφάριση) χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πελέ (στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ.
Ο Πετράκης έκανε πιο επιθετικό το σύστημα περνώντας τον Ηλία Αναστασάκο στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι συνεχόμενες διακοπές λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων, των καρτών και της έντασης του 72ου λεπτού όπου αποβλήθηκε ο Λόρι Σάντσεζ, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
MVP
Ο Αντώνης Πετρόπουλος. Σκόραρε μετά τις 15 Σεπτεμβρίου και μάλιστα δις, χαρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον Απόλλωνα, ο οποίος αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.
Αδύναμος κρίκος
Ο Άλβαρο Μεχία. Ευθύνεται για το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων και ένα λάθος του στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να στοιχίσει ακόμα περισσότερο στον Εργοτέλη.
Σχόλιο
Ο Εργοτέλης είχε τη διάθεση να δημιουργήσει και να τρέξει με τους Μπαντιμπανγκά και Πελέ σε καλή μέρα, αλλά αφενός έπεσε πάνω στην καλοστημένη άμυνα του Απόλλωνα και αφετέρου η άμυνά του δεν πήρε καλό βαθμό, με συνέπεια να "πληγωθεί" δύο φορές (η μία εξ αυτών προήλθε από πλάγιο). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα του Πετράκη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ εκείνη του Σάντσεζ αποκόμισε ακόμη ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από την ουρά του πίνακα.
Οι συνθέσεις
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόσο (46' Αναστασάκος), Βερπακόφσκις (55' Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης (88' Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα (81' Μπάρκογλου), Πετρόπουλος (92' Παπαζαχαρίας). 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρεις ''θρύλοι'' της ΑΕΚ σε γραμματόσημο

Δεν υπάρχουν σχόλια: