10 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπενίτεθ: Πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι

Οι Ιταλοί θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ που παίζει με την Μαρσέιγ για να προκριθούν και ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ στάθηκε στην εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του.

«Ξέρουμε ότι αν θέλουμε να έχουμε τύχη πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Οι παίκτες μου το ξέρουν καλά και έχουν προετοιμαστεί ανάλογα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», τόνισε αρχικά ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε:
«Το ότι παίζουμε στην έδρα μας το ματς αυτό είναι καλό για μας. Προφανώς και είμαστε λίγο άτυχοι που πέσαμε σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο αλλά προτιμούμε να παίζουμε τέτοια ματς παρά να τα βλέπουμε στην τηλεόραση».
Όσο για το τι θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα του για να προκριθεί, τόνισε: «Χρειαζόμαστε ένα γκολ νωρίς. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε όσο περισσότερα γκολ μπορούμε και μετά θα δούμε τι θα έχει γίνει στο άλλο ματς. Εγώ πάντως έχω πει στους παίκτες μου να μπουν για τη νίκη και να μην ασχολούνται με το άλλο παιχνίδι. Ξέρουμε εξάλλου ότι αν δεχθούμε γκολ, μετά πρέπει να βάλουμε τέσσερα για να περάσουμε».
Ερωτηθείς για τους «κανονιέρηδες», ο Μπενίτεθ είπε: «Πλέον όλοι μας ξέρουμε καλά τους αντιπάλους μας. Η Άρσεναλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως είναι η χρονιά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχει τον καλύτερο προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στην κόντρα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:45 Olympiakos - RSC Anderlecht FC Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: