28 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό για να ευχαριστηθεί ο Μέσι


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα φιλικών αγώνων της Αργεντινής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Έρχεται στα Βαλκάνια η "αλμπισελέστε".



Στη γενέτειρα του Λιονέλ Μέσι, το Ροσάριο, θα διεξαχθεί ένα από τα φιλικά παιχνίδια της πρετοιμασίας της Αργεντινής ενόψει Μουντιάλ.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Στο στάδιο "Μαρσέλο Μπιέλσα" η "αλμπισελέστε" θα αντιμετωπίσει στις 4 Ιουνίου μια ξένη ομάδα, η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ήταν μια από τις επιθυμίες του Μέσι σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο.






Έχουν επιβεβαιωθεί το φιλικό της Αργεντινής με τη Ρουμανία στις 5 Μαρτίου στο Βουκουρέστι, ενώ στις 7 Ιουνίου θα παίξει με τη Σλοβενία στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ.

Η Αργεντινή έχει κληρωθεί με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (15 Ιουνίου στο Μαρακανά), με το Ιράν (21 Ιουνίου στο Μπέλο Οριζόντε) και τη Νιγηρία (στις 25 Ιουνίου στο Πόρτο Αλέγκρε) στο το γκρουπ F'.

Το Μπέλο Οριζόντε θα είναι το ορμητήριο της Αργεντινής στη Βραζιλία. Αναζητεί τον τρίτο της τίτλο μετά το 1978 στην Αργεντινή και το 1986 στο Μεξικό.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.14:45 West Ham - West Bromwich England Premier League 

Live Streaming.17:00 Manchester City - Crystal Palace,Live Streaming.17:00 Norwich - Manchester United,Live Streaming.17:00 Aston Villa - Swansea,Live Streaming.17:00 Hull - Fulham England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Euroleague Opera

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρικιάρντο: «Στα ίσα με Φέτελ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχεί για την επιστροφή Διαμαντάκου στον Πειραιά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είμαι Μπενφίκα ρε Άγιε Βασίλη…» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:;O Αθλητισμός η λύση στην κρίση, παγκοσμίως!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια 62-52,Μπανταλόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 68-72

Δεν υπάρχουν σχόλια: