30 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: «Νταμπλ και Ευρώπη οι στόχοι μας»

Βλάχος: «Νταμπλ και Ευρώπη οι στόχοι μας»Το ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ήταν η ευχή του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου για τη νέα περίοδο.

Διατηρώντας τα ηνία χρόνια τώρα εντός των συνόρων, με μια… διακοπή το 2012, όπου βρέθηκε στη 2η θέση πίσω από τη Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επιβάλει τον δικό του νόμο στις ελληνικές πισίνες. Από τις υπολογίσιμες δυνάμεις και στη γηραιά ήπειρο, οι ερυθρόλευκοι, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, έχουν μια αξιοσέβαστη πορεία, αγωνιζόμενοι τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντα όμως μια πρωταθλήτρια ομάδα επιζητά το κάτι παραπάνω και αυτό ήταν που επισήμανε ο Θοδωρής Βλάχος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αφήσαμε πίσω μας μια σεζόν που δεν είχε τίτλους κάτι που συμβαίνει σπάνια στον σύλλογο μας. Με σκληρή δουλειά,  με την βοήθεια της διοίκησης και του κόσμου πήραμε δυο τίτλους και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός στο φινάλε του 2013 και στην αρχή του 2014 δείχνει ότι έχει προχωρήσει και δεν συμβαδίζει με τις περισσότερες ομάδες στη χώρα. Παρά τις δυσκολίες, η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους και κατάφερε να συμμετάσχει στο Champions League. Αυτά κάνουν τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει», σχολίασε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος θέλει κάθε χρόνο να βλέπει τις ομάδες να κατακτούν τίτλους και παράλληλα να διακρίνονται και στην Ευρώπη. Στο Champions League προσπαθούμε, παρά τις δυσκολίες που έχει ο όμιλος μας, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αλλάξουμε επίπεδο και θα έρθουν επιτυχίες και στην Ευρώπη. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως μέσα σε δυο χρόνια θα έχει φτάσει εκεί όπου όλοι μας θέλουμε. Για το 2014 θέλω να πάρουμε πάλι τους δυο εγχώριους τίτλους. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και σ’ όλο τον κόσμο. Εάν έχουμε υγεία όλα θα έρθουν». 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έμεινε... στον άσο ο Μπέρντιχ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετάλλιο για τον Παπαθανασίου στη Γαλλία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι θέλουν οι οπαδοί από τον Αγιο Βασίλη...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εγώ ανέλαβα, εγώ θα την κάνω ΑΕΚΑΡΑ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σχεδόν έτοιμος ο Νίνης, θεραπεία ο Γλύκος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόγιες: «Να πετύχει 20 γκολ ο Γουέλμπεκ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι αντιμετωπίζει ο Σουμάχερ


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αποκλείεται η Ελλάδα να βγει από το ευρώ το 2014»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι έκανε ο π... ο Βενγκέρ, πού να τα δουν οι άλλοι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φυσική συνέχεια του εκφυλισμού της ο αποκλεισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: