2 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: «Ο Παναθηναϊκός πάνω απ’ όλα»

Αναστασίου: «Ο Παναθηναϊκός πάνω απ’ όλα» | onsports.gr

Παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Δευτέρας (2/12).
Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων», ήταν δυσαρεστημένος από την εικόνα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, κάτι άλλωστε που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
Η… συνέχεια δόθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή Ψαχνών, όπου ο Έλληνας προπονητής τα… έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του.
«Δεν με ενόχλησε τόσο το τελικό αποτέλεσμα όσο η εικόνα της ομάδας. Είχαμε δείξει καλά δείγματα στα προηγούμενα ματς τα οποία δεν δείξαμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Σε πολλές περιπτώσεις βάλατε τον εαυτό σας πάνω από την ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να ξανασυμβεί», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου.
Και στην συνέχεια, ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέλυσε τα λάθη που διέκρινε στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»: «Δεν επιτρέπεται να μην τελειώνουμε ομαδικά τις φάσεις και να πετάμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Αν ήμασταν πιο ομαδικοί θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και αυτό πρέπει να το έχετε όλοι στο μυαλό σας».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.22:00 Lazio - SSC Napoli Italy Serie A Eastern European Time


 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΚΑΛΆΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ..."Αεροδρόμιο" έκαναν τον Ευρώτα στη Σκάλα...


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΡΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-4 ημιχρ.1-2(λογω των προβληματων με το Ιντερνετ και της κακοκαιριας στο κειμενο πιθανον να εχει ατελειες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: