19 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Χατζηκυριάκειο η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ


Το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα θα επισκεφτεί τις προσεχείς ημέρες η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας τον περασμένο Οκτώβριο, με σκοπό να μοιράσει ευχές και δώρα ενόψει Χριστουγέννων.
Την κοινωνική της ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας αναδεικνύει γι’ άλλη μια φορά η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Αποφάσισε να κάνει κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην εορταστική περίοδο και φυσικά θα έχει ως βασικό εκφραστή την εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό και το χάλκινο στο απλό με τον Παναγιώτη Γκιώνη.
Οι διεθνείς μαζί με επικεφαλής της διοίκησης θα επισκεφτούν το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, 23 του μήνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας κοριτσιών, προκειμένου να μοιράσουν ευχές και πολύτιμα δώρα, να προσφέρουν ένα γλυκό χαμόγελο και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά. Η επιλογή του Ιδρύματος δεν είναι τυχαία.
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, που ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών, έχει δραστηριότητα και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Διαθέτει αγωνιστικό τραπέζι και αρκετά από τα κορίτσια, που ζουν στο Ίδρυμα του Πειραιά, μετέχουν στα μαθήματα του πινγκ πονγκ, τα οποία γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόταση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η τελευταία ετοιμάζεται με ανυπομονησία ν’ αναλάβει άλλη μία πρωτοβουλία και να υπογραμμίσει τον κοινωνικό της ρόλο. Γι’ αυτό το λόγο έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα στους ανθρώπους του αθλήματος να συμβάλλουν στη συγκέντρωση γραφικής ύλης και παιχνιδιών, που είναι απαραίτητα για τα κοριτσάκια. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστό ποια ακριβώς θα είναι η αντιπροσωπεία των εθνικών μας ομάδων, που θα πάει στο Ίδρυμα τη Δευτέρα στις 2 μ.μ.. 
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αναφέρει: "Οι Εθνικές μας ομάδες θα ευχηθούν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Κοριτσιών.
Για το σκοπό αυτό η Ομοσπονδία σας προσκαλεί να συγκεντρώσουμε ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ (τετράδια, γραφική ύλη,) και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (εκτός από λούτρινα) για κορίτσια από 6 έως 18 ετών.
Ελάτε να χαρίσουμε λίγη απ’ την αγάπη μας στο ιστορικό ίδρυμα του Πειραιά που γνωρίζει το άθλημα και μας θέλει κοντά του. Φέρτε τα δώρα σας το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου στην Ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 16 έως και 20 Δεκεμβρίου 2013 στα γραφεία της Ομοσπονδίας".

Πηγή: Contra

Live Streaming.17:15 Panionios Athens vs Veria FC(Μπορει..κατι να υπαρξει)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμόγελα, αλλά και προβλήματα στον ΠΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά σε Τάτο ο ΑΠΟΕΛ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γέμισε... συνθήματα το "Βικελίδης"!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θέλει παραμονή Αλόνσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πουλινάκης: Τα παιδιά έκλαιγαν στα αποδυτήρια

 

Live Streaming.21:45 Stoke City vs Manchester United 0-2,Tottenham Hotspur vs West Ham United 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: