8 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ «Μόνο μία στην κακή της μέρα δεν χάνει βαθμούς»

«Μόνο μία στην κακή της μέρα δεν χάνει βαθμούς»
Αυτοκριτική για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και σκληρές κουβέντες για τη διαιτησία και τη Superleague περιελάμβανε η κουβέντα που έγινε στον ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της Τούμπας με τον Απόλλωνα. Στον ΠΑΟΚ αποδέχονται κατ' αρχήν πως η αιτία της γκέλας με την «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αποδέχονται, δηλαδή, την ατάκα του Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου πως "αν έχεις 7-8 κλασικές ευκαιρίες και 21 κόρνερ και δεν βάζεις γκολ, δεν αξίζεις να κερδίζεις", όμως στη συνέχεια έσπευσαν να αφήσουν αιχμές για το πώς παίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφησαν να εννοηθεί πψς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις.
"Σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πλην του ελληνικού, είναι δυνατόν να υπάρχει μία κακή μέρα που τίποτα δεν θα λειτουργεί καλά και θα χάνονται βαθμοί. Στην Ελλάδα, όμως, αυτό συμβαίνει για τις περισσότερες ομάδες, αλλά σίγουρα όχι για μία", έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του «δικέφαλου» υπονοώντας τον Ολυμπιακό που όταν τα βρίσκει δύσκολα, έχει και τη βοήθεια της διαιτησίας…
"Σήμερα υπήρχαν τρεις φάσεις, μία στο γκολ του Νέτσιντ και δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να σφυριχτεί πέναλτι σε χέρι του Αλβάρεζ και ανατροπή του Βίτορ στην περιοχή που ο διαιτητής από την Δράμα έκρινε μονόπλευρα", έλεγαν χαρακτηριστικά στην Τούμπα.
Μάλιστα, έσπευδαν να κάνουν εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι η βαθμολογική διαφορά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού αν υπήρχε ίση αντιμετώπιση από την διαιτησία: "Το λογικό θα ήταν τώρα να είμαστε στο -4".
Ενώ στο τέλος, έστρεφαν τα βέλη τους και προς τη Superleague. Επικαλούνταν τις συνεχείς αναφορές του προέδρου της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, για την προστασία του συνεταιρισμού και του προϊόντος που παράγει, λέγοντας: "Αλήθεια για ποιο προϊόν μιλάμε; Γι' αυτό το φθηνό προϊόν που βγαίνει μέσα από ένα πρωτάθλημα που παίζεται άνισα;". 

Πηγή: Goal

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: