27 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε απολογία ο Ολυμπιακός για την Ριζούπολη!

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για την Ριζούπολη!
Σε απολογία για την 17η αγωνιστική κλήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια της Ριζούπολης, καθώς και ο Γιάννης Κομπότης για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Τις κλήσεις σε απολογία για την 17η αγωνιστική ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή να έχει αρκετή δουλειά. Πρώτα απ' όλα περιμένει εξηγήσεις από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στη Ριζούπολη, ενώ στο... εδώλιο θα βρεθούν και οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Δευτέρα 30/12/2013 και ώρα 11:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 17η Αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Αρης, Κ.Μπιμπισίδη (τεχνικό σύμβουλο): Για τη συμπεριφορά του τεχνικού συμβούλου κ. Μπιμπισίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ι.Κομπότη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Ι.Κομπότη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/12/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/494/6-λγ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός- ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Ξ.Βρόσγο (υπευθυνο ασφαλείας αγώνα): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας του αγώνα κ. Ξ. Βρόσγου στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 17η αγωνιστική
Α) Εργοτέλης (Κ20), Σ. Πρωτογεράκη (Προπονητή),Κ. Συγγενίδη (Εκπρόσωπο): Για την συμπεριφορά του προπονητή κ.Σ.Πρωτογεράκη και του εκπροσώπου κ.Κ.Συγγενίδη στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ Καλλονής-Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Πηγή: Sportdog.
Live Streaming.20:30 Barcelona - Gran Canaria,Live Streaming.22:15 Joventut vs Real Madrid  Liga ACB(Μπασκετ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ Μουρίνιο: «Με σκοτώνουν, νιώθω κουρασμένος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: