5 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλλαγή έδρας με Καλλονή

Αλλαγή έδρας με Καλλονή

Τη μεθεπόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ Καλλονής στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.


Ο αγώνας, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο η ομάδα της Μυτιλήνης έχει δώσει τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της από τη στιγμή που η φυσική της έδρα έχει κριθεί ακατάλληλη από τη Σούπερ Λίγκα.

Όπως ενημερώθηκε όμως πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ αλλά στη... Νέα Σμύρνη, μετά από αίτημα της Καλλονής.

Ο Δικέφαλος δεν είχε βέβαια δικαίωμα να ερωτηθεί σχετικά, όμως η αλλαγή αυτή σαφώς και αποτυπώνει τη γενικότερη ασυνεννοησία του ΠΑΟΚ με τη διοργανώτρια αρχή αλλά και την προχειρότητα που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδά του..

Βέβαια, ίσως και να είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στην έδρα του Πανιωνίου, αν πάρουμε ως δεδομένο την παρουσία περισσότερων φίλων του στη Νέα Σμύρνη. 

Πηγή: PaokMania
Live Streaming.20:00 Panathinaikos - Iraklis Psachna FC Greece Cup


Live Streaming.20:00 Siena - Zielona Gora.Live Streaming.20:30 Galatasaray Crown - Unicaja Malaga Euroleague Eastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΑ «Στέλνουν» Μπλάσινγκεϊμ στον Παναθηναϊκό

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:550 εισιτήρια στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: