21 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η... σιγουριά των παικτών για καλύτερο ΠΑΟΚ


Πώς βλέπουν το ντεφορμάρισμα αλλά και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θεωρούν πως στο εξής ο "Δικέφαλος" θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο

O ΠΑΟΚ προέρχεται από συνεχόμενες ήττες αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν έχει πάρει από... κάτω τους παίκτες με την έννοια πως υπάρχει πίστη στις ικανότητες που έχει η φετινή ομάδα.
Πώς βλέπουν το ντεφορμάρισμα και την συνέχεια των υποχρεώσεων καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων"; Οσον αφορά το πρώτο, στέκονται εκτός από την σωματική και στην... πνευματική κούραση.





Σε αυτό το τελευταίο "μένουν" περισσότερο μάλιστα καθώς η κόπωση έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει η κατάλληλη συγκέντρωση στα τελευταία παιχνίδια και ως εκ τούτου να λείπουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.
Πάντως στο στρατόπεδο των παικτών εκφράζεται η σιγουριά πως στο εξής θα είναι πολύ καλύτερη η ομάδα αφού εκτός όλων των άλλων στη συνέχεια θα υπάρχουν λιγότερα ματς μετά τον αποκλεισμό στο Γιούροκαπ...
Καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" λένε πως στα τελευταία άτυχα ματς ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο, τονίζουν πως συνεχίζεται η ίδια καλή δουλειά με εκείνη που γινόταν όταν ο "Δικέφαλος" είχε συνεχόμενες νίκες και υπογραμμίζουν πως αυτές οι ήττες θα αποτελέσουν μια κακή παρένθεση.
Με λίγα λόγια "βλέπουν" έναν πολύ βελτιωμένο ΠΑΟΚ στο εξής και επειδή υπάρχει η άποψη πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, εκτιμάται πως μπορεί στο τέλος οι "ασπρόμαυροι" να κατακτήσουν την τρίτη θέση. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: ΟΦΗ - Παναιτωλικός (15:00)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ «Πραξικοπηματική η επιλογή των διαιτητών»

 

Live Streaming.14:45 Liverpool FC - Cardiff England Premier League



Live Streaming.15:00 OFI Crete - Panaitolikos Greece Super League

Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Newcastle,Live Streaming.17:00 Fulham - Manchester City,Live Streaming.17:00 Stoke - Aston Villa,Live Streaming.17:00 Manchester United - West Ham,Live Streaming.17:00 Sunderland - Norwich,Live Streaming.17:00 West Bromwich - Hull England Premier League .Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Atromitos - Panathinaikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: