19 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπανούλης: «Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο»

Σέβεται όλες τις ομάδες ο Βασίλης Σπανούλης, ανεξαρτήτου δυναμικότητας ή ονόματος, το ίδιο κάνει λοιπόν και με τη Ζιελόνα Γκόρα.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα (19/12, 19.45) στο «Centrum Rekreacyjno Sportowe», απέναντι στους Πολωνούς, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός του, με δηλώσεις τους στα πολωνικά ΜΜΕ, παραδέχθηκε πως στόχος τους είναι πάντοτε η νίκη, ανεξαρτήτως βαθμολογικού κινήτρου. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στους ομίλους. Σε κάθε ματς μπαίνουμε με στόχο τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να προσφέρουμε όμορφο παιχνίδι στους φιλάθλους».
Για τη Ζιελόνα Γκόρα, που έχει ήδη αποκλειστεί από το Top 16: «Η Ζιελόνα Γκόρα έχει πολύ καλή ομάδα και ξέρω αρκετούς παίκτες της, όπως τον Κόζαρεκ και το Ζαμοΐσκι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν αντιδράσαμε σωστά στις διαφορετικές άμυνές της. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, δεν είναι στο χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο. Δεν πέρασε στην επόμενη φάση από ατυχία, αφού έχασε τρία παιχνίδια στο τέλος. Πιστεύω πως είναι θέμα εμπειρίας». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:45 Zielona Gora vs Olympiakos

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis(αν υπαρχει Link...)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραιτήθηκε ο Σπάθας

 

Live: Πανιώνιος-Βέροια 2-1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμόγελα, αλλά και προβλήματα στον ΠΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: