30 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Ολυμπιακός κάνει την "κοιλιά" του»

«Ο Ολυμπιακός κάνει την  κοιλιά  του»
Ο πλέι μέικερ του ΚΑΟ Δράμας, Θοδωρής Ζάρας, φιλοξενήθηκε από τον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Βάλτο αγόρι μου» με τον Βασίλη Σκουντή. Ο 26χρονος περιφερειακός μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού για την Basket league ΟΠΑΠ, αλλά και για την αγωνιστική «κοιλιά» που κάνει εσχάτως ο Πρωταθλητής Ευρώπης.
Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον Νέναντ Μάρκοβιτς και στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στον πάγκο του Αρη, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει φέτος η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζάρας στον Sentra 103,3:
Για τα μηνύματα που δέχθηκε μετά τη νίκη της ομάδας του:
«Έχει γεμίσει το κινητό μου μηνύματα! Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει».
Για τραυματισμό του στους χιαστούς όταν έπαιζε στην Καβάλα:
«Ήταν πολύ δύσκολος τραυματισμός η ρήξη χιαστών. Όλα, όμως, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πρέπει να γυρνάς πιο δυνατός έπειτα από τέτοιους τυραυματισμούς».
Για το εάν ήταν η στιγμή να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη ο ΚΑΟΔ:
«Μας το χρωστούσε ο Θεός. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Κάναμε ένα πολύ καλό δώρο στον Δραμινό κόσμο. Πέρυσι φτάσαμε μια ανάσα από το να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Φέτος καταφέραμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».
Για τα συναισθήματα μετά τη νίκη:
«Το πρώτο συναίσθημα είναι η χαρά. Είναι πολλά τα συναισθήματα, αλλά νομίζω πως πρώτα αισθάνεσαι χαρά., Είναι μεγάλο το συναίσθημα. Πρώτη φορά μου συνέβη εμένα, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό».
Για το εάν πίστευαν ότι μπορούσαν να νικήσουν τον Ολυμπιακό:
«Είδα το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως πριν το ματς λέγαμε πως θα προσπαθούσαμε αν και ξέρουμε πως είχαμε λίγες πιθανότητες. Ήταν εφικτό αλλά πολύ δύσκολο. Κάναμε όσα είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα, μας βγήκε και το παιχνίδι και κερδίσαμε».
Για τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΚΑΟΔ στη νίκη:
«Μας βοήθησε ότι βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή κοντά στο σκορ και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Στο γήπεδό μας θέλουμε να τρέχουμε και το κάναμε με μεγάλη επιτυχία. Είχαμε αλληλοκαλύψεις και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Επίσης πήραμε 18 επιθετικά ριμπάουντ και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να κάνει το παιχνίδι του».
Για τις πρώτες αντιδράσεις μετά τη λήξη του ματς:
«Με το που έληξε το ματς όλοι τρέχαμε, γελούσαμε, φωνάζαμε. Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι, ήταν μια ιστορική νίκη για τον ΚΑΟΔ. Μια πολύ ωραία στιγμή».
Για τη διαχείριση αυτής της νίκης σε όλα τα επίπεδα:
«Είναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτές τις νίκες. Και η Καβάλα πριν τρία χρόνια όταν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, έκανε μετά αρνητικό σερί επτά ηττών. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Από σήμερα πρέπει να βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να πάμε για το διπλό μέσα στην Ελευσίνα για να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να δούμε ένα μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».
Για το εάν ήρθε η ώρα της «υπέρβασης» με τον ΚΑΟΔ να αγωνίζεται στα πλέι οφ:
«Ναι, νομίζω πως ήρθε η ώρα για το βήμα των πλέι οφ. Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Θα δούμε».
Για το πώς θα χαρακτήριζε τη φετινή ομάδα του ΚΑΟΔ;
«Οι Έλληνες δουλεύουμε πάρα πολύ, δίνουμε το 100%. Κάνουμε τη διαφορά όλοι μαζί. Υπάρχει καλό περιβάλλον και καλά αποδυτήρια».
Για τη συμβολή του Νέναντ Μάρκοβιτς στο να δείχνει αυτή την εικόνα φέτος ο ΚΑΟΔ:
«Ο Μάρκοβιτς έβαλε καταρχήν αρχές που είναι πολύ σημαντικό. Και πειθαρχία. Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για κάθε ομάδα. Παίζει σημαντικό ρόλο ότι ο προπονητής έχει παίξει και γνωρίζει την αίσθηση που έχει κάθε παίκτης».
Για το εάν έχει επηρεάσει την ομάδα η φιλολογία για το μέλλον του Μάρκοβιτς στη Δράμα:
«Δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα. Μιλήσαμε με τον κόουτς, γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα και τι είναι το καλύτερο για τον καθέναν.»
Για την εμφάνιση των Μπάβτσιτς και Μπράουν:
Ήταν και οι δύο πολύ καλοί. Ήταν… αφηνιασμένοι!
Για τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα:
«Ήταν πολύ προβληματισμένοι στον Ολυμπιακό. Νομίζω πως είχαν μείνει στο παιχνίδι του Κυπέλου με τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να έχουν κάνει κοιλιά. Όμως θεωρώ ότι θα επανέλθει γρήγορα και θα βλέπουμε τον Ολυμπιακό που ξέρουμε». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι έκανε ο π... ο Βενγκέρ, πού να τα δουν οι άλλοι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αποκλείεται η Ελλάδα να βγει από το ευρώ το 2014»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι πιλότοι της F1 στέλνουν συγκινητικές ευχές στον Σουμάχερ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φυσική συνέχεια του εκφυλισμού της ο αποκλεισμός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σουμάχερ: Νέα επέμβαση τα ξημερώματα!


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 29-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: