26 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κύπρος: Κούρσα για τρεις

Ανοιχτή ειναι η μάχη στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την ΑΕ Λεμεσού να ξεχωρίζει και τους Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ να ακολουθούν.
Αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα της Κύπρου τα τελευταία χρόνια με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Κάτι που φαίνεται στο έπακρο και στη φετινή σεζόν καθώς η κορυφής διεκδικείται ουσιαστικά από πέντε ομάδες που έχουν διαφορά έξι βαθμών, αλλά τρεις να είναι αυτές που δείχνουν ένα επίπεδο παραπάνω.
Η ΑΕ Λεμεσού παρουσιάζει ένα πολύ σταθερό πρόσωπο καθώς στα πρώτα 14 παιχνίδια της σεζόν έχει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, γνωρίζοντας μόλις μία ήττα για να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Δύο βαθμούς χαμηλότερα βρίσκεται ο συντοπίτης Απόλλων Λεμεσού που είχε και το Europa League να σκέφτεται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και με τη νίκη του στο μεγάλο ντέρμπι της Λευκωσίας απέναντι στην Ομόνοια έδειξε πως είναι ικανός για την κατάκτηση του τίτλου.
Αρκετά ήταν τα προβλήματα για την Ομόνοια που πριν απο λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία της με τον Τόνι Σαβέφσκι καιβρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή. Τέλος, η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον Ερμή Αραδίππου που είναι έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και αν στα τελευταία του παιχνίδια είχει πάρει έστω μία νίκη θα ήταν ακόμα πιο κοντά καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες,

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:30 Manchester City - Liverpool FC England Premier League.Eastern European Time


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Κόμπε: «Πιο... μπλοκαρισμένος από ποτέ!»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Σκέψεις για Κεϊτά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαγορευτική (;) η ΝΕΡΙΤ για τους "παλιούς" δημοσιογράφους!

 



Live Streaminig.17:00 West Ham - Arsenal 1-3,Aston Villa - Crystal Palace 0-1,Cardiff - Southampton FC 0-3,Chelsea - Swansea 1-0,Everton FC - Sunderland 0-1,Newcastle - Stoke 5-1.Norwich - Fulham 1-2,Tottenham - West Bromwich 1-1.England Premier League


 

Live Streaming.14:45 Hull - Manchester United 2-3 (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: Απίστευτη η φετινή Premier

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κύπρος: Κούρσα για τρεις

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΑ τα γκολ της ΑΕΚ σε ένα βίντεο!



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτο σε πληρότητα το «Γεντί Κουλέ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: